USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Arnavutluk'ta AB bayrağı göndere çekildi

Arnavutluk'ta, ülkenin Avrupa Birliği (AB) ile müzakerelere başlamasının peşi sıra AB bayrağı törenle göndere çekildi.

Arnavutluk'ta AB bayrağı göndere çekildi
20-07-2022 13:04
Albania

Başkent Tiran'daki Başbakanlık binasında planlı törende mütekellim Başbakan Edi Rama, bugünün Arnavutluk düşüncesince toy müşterek güneş bulunduğunu söyledi.

Rama, "Bugün bu bayrağın Başbakanlık binasında göndere çekilmesi, hemen Avrupa Birliği ile ilişkilerde değil, Arnavutluk'un geleceği, kurumları, özgürlükleri, hakları, güvenliği ve herhangi müşterek yönde gelişimi açısından bambaşka müşterek seviyeye yükselmesine ayraç ediyor." diyerek konuştu.

Bu anın, Arnavut topluluğu ile vatandaşlarının, Avrupa demokratik müşterek arada taayyüş değerleri, ilkeleri, standartları, kuralları ve ruhuyla bulunan ilişkilerinin bambaşka müşterek zor düzeyine çıkarılmasına da ayraç ettiğini vurgulayan Rama, şu ifadeleri kullandı:

"Bugünden itibaren yolumuz henüz hazırlop kaçınan fakat henüz çok sınamalı olacak. Nihayetinde kazanılması düşüncesince henüz şişman güç mucip geçmişin yaraları ve gölgeleri ile yüzleşmek toy müşterek etaba giriyor. Değişim ruhu toy müşterek derinliğe giriyor. Değişim becerileri toy müşterek imtihana giriyor. Enerji, oturma ve dayanak toy müşterek teste giriyor."

Rama, demokratik mevki yapımı mevzusundaki koskoca bilgelik aktarımı sayesinde, bunun evlatlarının doğruluk etmiş olduğu devleti ihdas etmek yerine tarihlerinin kıymetli fırsatı düşüncesince önceki adımlar bulunduğunu söyledi.

Arnavutluk 19 Temmuz'da AB ile önceki hükümetler arası konferansı düzenleyerek, Birliğe üyelik müzakerelerine yöntemince başlamıştı. Arnavutluk 2014'ten bu yana AB'ye sözlü diyar statüsünde bulunuyordu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler