USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti'li Usta: Sessiz devrimlerle yaşam kalitesi yükseldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, '20 salname iktidarımızda kelimesiz devrimler yaptığımızı ve bu sessiz devrimlerle birlikte, kişilerin yaşam standardını ne denli yükselttiğimizi ortak el henüz görüyoruz. Sorun bulunmayan mu tabii var, teessürat mevcut mı,

AK Parti'li Usta: Sessiz devrimlerle yaşam kalitesi yükseldi
15-10-2021 20:23
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "20 salname iktidarımızda kelimesiz devrimler yaptığımızı ve bu sessiz devrimlerle birlikte, kişilerin yaşam standardını ne denli yükselttiğimizi yanında kez henüz görüyoruz. Sorun bulunmayan mu tabii var, teessürat mevcut mı, var. Ama bunları çözecek bulunan arzu de gene bizde var" dedi.

​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Balıkesir’de hafta sonu düzenlenecek bulunan AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı 81 İl Teşkilat ve Değerlendirme Marmara Bölge Toplantısı'na eklenmek az daha kente geldi. Usta; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Yavuz Subaşı ile beraberce esnafları görüşme edip, vatandaşlarla da geveze etti.

AK Parti İl Başkanlığı'nda toplantıyla ilişik bilgilendirme önleyen ve matbuat personellerinin sorularını cevap veren Usta, “İnsanı yaşat ki, talih yaşasın’ anlayışı ile yaptığımız kâffesi hizmetlerimizde esasta merkeze insanı aldığımızı ve kişiye envestisman yapmanın en iri bedel bulunduğunu burada da görüyoruz. Girdiğimiz değme yerde, attığımız değme adımımız da hizmetlerimizi görmekten ve bu hizmetlerle ilişik memnuniyetleri almaktan tığ de mutlu oluyoruz. Tabii ki mütebeddil evren koşulları ve gereksinimlerle birlikte, tığ de sonsuz kendimizi hâllenmek ve imar yapmak çabası içerisindeyiz. Dokunduğumuz değme insanımızın mutluluğuna da, üzüntüsüne de eş kendisine henüz iyisini etme çabası içerisindeyiz” dedi.

‘DÜNYA İNSANLIĞI İÇİN BİR UMUT HALİNE GELMİŞ DURUMDAYIZ’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta, “Teşkilat kendisine elden memleketimiz için, Balıkesir düşüncesince değil, esasta evren insanlığı düşüncesince yanında imge durumuna mevrut durumdayız. Bütün dünyanın gözünün uğrunda akım fail onca insanoğlunun katledildiği, savaşın yaşandığı bölgemizde; Biz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gönençli yanında Türkiye kurmayı başardık. Bunu çelimli yanında şef ile başardık. Bunu çelimli yanında düzenleme ile başardık. İnşallah artık da bire yanında azim ve kararlılıkla yolumuza bitmeme edeceğiz. Bütün insanlığın ümidi ve dört başı mamur adamlık düşüncesince de görevlerimizi adına getirmeye bitmeme edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın ‘Daha adaletli yanında dünya’ söylemi ile birlikte, ‘Dünya beşten büyüktür’ dediğimizde esasta hedeflediğimiz, dört başı mamur adamlık için, dört başı mamur evren düşüncesince savaşların bittiği, mazlumların sesinin duyulduğu çelimli olanın değil, muhik olanın çelimli bulunduğu yanında düzenin kurulması düşüncesince çabamızı, söylemlerimizi bitmeme ettireceğiz. Bizimle beraberce minval yürüyen, bizlere oy sağlayan yahut vermeyen on paralık ayırt etmez, tığ her kişiye bakım etmekle yükümlüyüz. Bu tatlı aksiyon ederiz ve bu bakım anlayışımızla da inşallah 2023'te yolumuza sürdürmek düşüncesince çalışmalarımıza çabucak bitmeme ediyoruz” niteleyerek konuştu.

'SESSİZ DEVRİMLERLE YAŞAM KALİTESİ YÜKSELDİ'

Yapılan çalışmalarla beraberce elden Balıkesir düşüncesince değil, diyar içinde insanoğlu hakları noktasında emniyetsiz başarılar gerçekleştirildiğini açıklanan Usta, “20 salname iktidarımızda kelimesiz devrimler yaptığımızı ve bu kelimesiz devrimlerle birlikte, kişilerin yaşam standardını ne denli yükselttiğimizi yanında kez henüz görüyoruz. Sorun bulunmayan mu tabii var, teessürat mevcut mı, var. Ama bunları çözecek bulunan arzu de gene bizde var. Şöyle yanında meselemiz var. İnsan hakları noktasında değil, elden insanca kendisine vakalara bakmamız gerekiyor ve baktığımızda cezaevleriyle ile ilişik birtakımı teessürat geliyor. Cezaevlerindeki o kalabalıktan birtakımı teessürat yaşanıyor. Ama şundan güvenli olun ki oradaki mahkumların değme birinin haklarının korunması düşüncesince baş döndürücü ağırbaşlı yanında güç içerisindeyiz. Biz, heyetlerimizin oraları da görüşme etmelerini önemsiyoruz ve ziyaretler yapıyorlar. Oradan mevrut teessürat varsa, onları da halletmek düşüncesince uğraşıyoruz. Burada esas meselemiz, asliye insanca kendisine ihtiyaçların; sağlıktır, yemedir, barınmadır onların gereksinimleriyle ilişik kendisine esas bu problemlerin giderilmesi gerekiyor. Bunlarla ilişik ağırbaşlı icraat yapıyoruz ve bunları çözüyoruz. Çok iri sıkıntılarımız bulunmayan aslında. Cezaevleriyle ilişik mevrut şikayetlerin sağlam çoğunu hem meclisteki komisyonumuz inceliyor hem tığ umumi merkezimizde inceliyoruz. Bu şikayetlerin yanında kısmının esassız bulunduğunu ortaya çıkarıyoruz” dedi.

'İHBARLARIN ÇOĞU ASILSIZ

Cezaevlerine bihaber ziyaretler düzenlediklerini de kail Usta, laflarını şöyleki sürdürdü:

“Bunlar haberdar ziyaretler olmuyor bazen. Denetleme halinde bizim hakeza yanında yetkimiz bulunmayan fakat bizim ilettiğimiz mesail ilişkin cezaevlerindeki bu sıkıntılarla ilişik muktezi iletişimler sağlanıyor ve arka dönüşler, kontroller yapıldığında, ihbarların çoğunun, yazılan şikayetlerin çoğunun esasta esassız olduğunu; elden bunun üstünden yanında ekip idrak kampanyalarının yaratılmaya çalışıldığını da görüyoruz. Eksikleri çıkmadı da değil, tabii ki çıktığını görüyoruz. Tespitlerimiz yapıp, bunları hızlıca düzeltiyoruz. Temel amaç kişilerin cezaevine girmemesi aslında. Yasalara uymak. İnsanların birbirinin hukukunu kollayarak ve gözeterek cezaevine girmemeleri noktasında yanında güç göstermeliyiz. Özellikle basına bu aşamada baş döndürücü fariza düştüğünü düşünüyorum. Hep biçimsiz haberlerin yahut yanlış, gır haberlerin ve algıların kamuoyuyla paylaşılması üzerinden, güya hata şeyleri dünkü nesillere öğretiyoruz kabil yanında hata içine de gidiliyor bazen. O sebepten çoğumuz mesul davranmalıyız. Hepimiz sağlam davranışları, dobra örnekleri çoğaltmalıyız. Bizim efdal insanoğlu olmayı, dobra insanoğlu olmayı topluluğun temelinde baştan yerleştirmemiz gerekiyor niteleyerek düşünüyorum. Cezaevi problemi esasta hakeza çözebiliriz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler