USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: 2022 yüzlerin elan da güleceği birlikte sene olacak

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "2022 yılı dünkü iktisadi modelimizin sonuçlarının yaşanacağı, yüzlerin elan da güleceği, enflasyonun azalacağı, paha dengesinin oluşacağı ve alıntı gücünün artacağı ortak sene olacak." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: 2022 yüzlerin elan da güleceği birlikte sene olacak
31-12-2021 14:29
TBMM

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Devletin kurumlarını, büyüklük adamlarını itibarsızlaştırmak üstünden Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ihtiraslarını gönül tokluğu etmelerine bundan böyle birlikte akıbet vermeleri ve bunu devleti itibarsızlaştırmadan kişi içlerinde halletmeleri gerekiyor." dedi.

Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında, Kovid-19 salgını zımnında dünyanın ve Türkiye'nin sosyolojik, psikolojik, hesaplı alanlar bilhassa iktisap kılmak kabil ağır birlikte süreçten geçtiğini belirtti. Devletin "milletin hizmetkarı" anlayışıyla akıntı etmiş olduğu düşüncesince bu ağır sürecin minimum etkiyle atlatıldığına dikkati çekici Akbaşoğlu, minimal ücrette meydana getirilen aranjman ile vatandaşların yüzünü güldürdüklerini söyledi.

Toplumun eksiksiz kesimlerinin beraberinde toprak kabul kılmak istediklerini dile getiren Akbaşoğlu, yatırım, üretim, istihdam, dış satım ve nema odaklı, ulusal ve evcil nema modelini, Türkiye modelini berk birlikte arzu ile ortaya koyduklarını ve bunu mükemmel birlikte kararlılıkla gerçekleştireceklerini tabir etti.

Meclis'in çalışmalarına doğacak hafta bitmeme edeceğini, gündemde stokçulukla mücadeleyi de havi anayasa teklifi bulunduğunu tamlayan Akbaşoğlu, bahis konusu teklifin, stokçuluğa mükemmel birlikte çıkar yol iktisap kılmak ve onunla en çalışan halde dövüşmek itibarıyla ehemmiyet taşıdığını vurguladı.

Fiyat istikrarına çarpış vuranlara erinç amansız birlikte savaş ika karalılığında olduklarını özetleyen Akbaşoğlu, stokçulukla ilgilendiren cezalarda ast sınırı ve yukarı sınırı 50 bin ve 100 bin teklik bulunan skalanın ast uç 500 bin yukarı uç 2 milyon teklik kendisine belirleneceğini tabir etti.

"Devlet kurumlarını düşünülerek itibarsızlaştırıyorlar"

Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktisap kılmak kabil eksiksiz muhalefetin kargaşa ortamı meydana getirmeye çevrilmiş birlikte siyasa izlediğini kail Akbaşoğlu, "Devlet kurumlarını ve adamlarını düşünülerek itibarsızlaştırmaya çevrilmiş birlikte şuurlu siyasi yeğleme içinde politika hazırlamaya çalışıyorlar. Bu mükemmel manasıyla tahripkâr birlikte politika anlayışıdır." dedi.

Akbaşoğlu, muhalefetin "AK Parti iktidarı dünyanın en güzel, iyi, yarayışlı işlerini de yapsa tığ aykırılık kendisine bunu alkışlamayız." anlayışına cemaat bulunduğunu söyledi. Muhalefetin AK Parti iktidarına erinç art niyetli, ön yargılı, çirkin birlikte göz açısına cemaat bulunduğunu dile getiren Akbaşoğlu, konuşmasını şöyleki sürdürdü:

"CHP yöneticilerinin, bilhassa akıbet sürede 28 Şubat'ı hortlatmaya çevrilmiş yaklaşımlarına tanık oluyoruz. 28 Şubat'ı cesaretlendiren, 28 Şubat'ın arkasındaki esas kafa bulunan CHP zihniyetinin, kendisini içtimai demokrat kendisine nitelendiren birlikte partinin umumi başkanının TÜSİAD'a çağrıda mevcut iktisap kılmak vasıtasıyla siyasete gösteriş biçmeye çevrilmiş yaklaşımlar içinde olmasını istemesi ve akabinde milletimizin inançlarına, geleneklerine, örf ve adetlerine açık açık hücum şeklindeki beyanatlar, hakikatı dar DOĞRU etmeye çevrilmiş yaklaşımlar, milletin huzuru, güveni, esenliği düşüncesince değil mükemmel aksine millete husumet gerçekleştirmek düşüncesince ortaya çıkmaktadır. Herkes sınırını bilmelidir, milletimizin iradesine, inancına, değerlerine her insanın hürmet göstermesi birlikte zorunluluktur."

Muhalefetin emniyetsizlik ortamı meydana getirmeye çalıştığını, büyükelçilere name göndererek Türkiye'nin iri planlarına bariyer olmaya çalıştığını aktaran Akbaşoğlu, muhalefetin ruh bilimsel savaş tekniği kullandığını, Kılıçdaroğlu'nun esbak Milli Eğitim Bakanlığına gitmesinin bunun en iri delillerinden birisi bulunduğunu söyledi.

"Diyanet İşleri Başkanlığına meydana getirilen hücum yanıtsız kalmayacak"

Diyanet İşleri Başkanlığının "4-6 gözyaşı arası füru düşüncesince Kur'an kursu eğitimin mecburi olması"na bağlı açıklamasını muhalefetin "Orta Çağ zihniyeti" kendisine nitelendirmesini eleştiren Akbaşoğlu, "Diyanet İşleri Başkanlığına ve o büyüklük kurumu üstünden milletimizin liberalizm ve değerlerine, Kur'an'a meydana getirilen hücum tek halde yanıtsız kalmayacak." dedi.

Muhalefetin açıklamasını milletin inançlarına, değerlerine, geleneklerine taşlama kendisine değerlendiren Akbaşoğlu, CHP yönetimini kurumsal kendisine bu mevzuda milletten defo dilemeye çağırma etti. Akbaşoğlu, "Devletin kurumlarını, büyüklük adamlarını itibarsızlaştırmak üstünden Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ihtiraslarını gönül tokluğu etmelerine bundan böyle birlikte akıbet vermeleri ve bunu devleti itibarsızlaştırmadan kişi içlerinde halletmeleri gerekiyor." dedi.

Yeni senenin baş döndürücü hâlâ dobra geçeceğine inandıklarını dile getiren Akbaşoğlu, "2022 yılı acemi hesaplı modelimizin, aldığımız eksiksiz tedbirlerin ve eksiksiz maşer kesimlerine çevrilmiş iyileştirmelerin sonuçlarının yaşanacağı, yüzlerin hâlâ da güleceği, enflasyonun azalacağı, değer dengesinin oluşacağı ve alıntı gücünün artacağı birlikte sene olacak." ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler