USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Sosyal ikametgâh projesi çivi başına çevrilme niteliğinde

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, içtimai ev projesinin çivi başına inkılap durumunda birlikte hamle bulunduğunu belirtti.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Sosyal ikametgâh projesi çivi başına çevrilme niteliğinde
14-09-2022 16:04
Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret fail Kurtulmuş, onur Defteri'ni imzaladı, Vali Ömer Faruk Coşkun ile yanında müddet görüştü.

Kurtulmuş, ziyaretteki konuşmasında, Anadolu'nun halas mücadelesindeki yiğit kalelerinden ve Türk edebiyatının başkenti şekilde fehva edilebilecek Kahramanmaraş'ta bulunmaktan iri sevinme duyduğunu söyledi.

Türkiye'nin intihap sürecine girdiğini fehva fail Kurtulmuş, "Tabiri caizse kum saatinin aksine çevrildiği, kumun aşağılık akla yatkın süzülmeye başladığı yanında süreçteyiz. Her devir bulunduğu üzere hoppadak intihap sürecinde değil halkımızın içinde şekilde taleplerini, beklentilerini, siyasete anlatmak istediklerini kulaktan ve milletimizin görüşleri çerçevesinde siyasetimizi olgunlaştırmaya fiilen yolumuza bitmeme ediyoruz." dedi.

Kurtulmuş, global teessürat düşüncesince aldıkları tedbirlerle milletin tekaüt süreci aşabilmesi düşüncesince himmet ettiklerini dile getirdi.

Türkiye'nin, iktisadi sıkıntıların giderilmesi düşüncesince yılgı bulunmaz adımlar attığına dikkati çekici Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Sadece yeni kalıp üstelik biricik başına ne derece ehemmiyetli icraat içinde olunduğunu göstermesi bakımından önemlidir. 250 bin içtimai konutun yapılması, 100 bin arsanın üretilerek gerekseme sahibi bireylere verilecek olması çivi başına çevrilme durumunda adımdır. Türkiye tarihinin en ehemmiyetli ikametgâh projesi değil bire yanında sürede en ehemmiyetli içtimai projesidir. Şimdiden 100 bini epey başvurma geldi. Öyle göründüğü bu şeklinde bunun aşırı epey üzerinde başvurma olacak. Bu hoppadak ters gelirli yurttaşlarımızın yanında biçimde ikametgâh elde etmesini sağlamayacak, bire yanında sürede da ikametgâh piyasalarında da ağırbaşlı yanında ayarlama rolü görecek ve üst akla yatkın revan gök bilimsel fiyatlara vasıl ikametgâh fiyatlarında da muhtemelen yanında dengeye aşırı benzeyen müddet içinde gelinmesini gerçekleştirme edecektir. Bu manada önümüzdeki süreçte siyasal emek harcamaları hızlandırarak, güçlendirerek Türkiye'nin baştan büyük, çelimli Türkiye istikametinde adım atması düşüncesince yayan değil koşar hamle Türkiye şekilde yolumuza bitmeme edeceğiz. Türkiye Allah'ın izniyle önümüzdeki devirde dünyanın gösteriş belirleyen, hayattaki sorunlara hal üreten ve bu manada da diyalekt ve global manada çelimli yanında oyuncu bulunan Türkiye olma hususi durumunu artıracaktır. Allah birliğimizi artırsın, Türkiye'ye çelim ve erk versin."

Türkiye'nin en bulunmaz meselesinin demokrasisi bulunduğunun altını çizen Kurtulmuş, şöyleki bitmeme etti:

"Biz siyasal akıntı şekilde milletten bambaşka yanında sözün olmadığı, beşeri manada lakırtı ve değişmeyen merciinin hoppadak ulus olduğuna mümin yanında topluluğuz. Bu manada da Türkiye'de yanında yandan ülkenin gelişim göstermesi ve ilerlemesi düşüncesince savaş ederken asal bakımından vesayetler sürecini geride bırakmış bulunan yanında siyasal hareketiz. İçerisinde bulunduğumuz haftanın başı biliyorsunuz ki 12 Eylül tarihiydi. 12 Eylül ile baş başa gene o emektar vasilik dönemlerini yanında kere henüz hatırlamış olduk. Türkiye'nin darbeler geleneğini hatırlamış olduk. Çok şükür bundan sonra Türkiye'de bunlar geride kalmıştır. Ne çarpış bundan sonra milletin zihninde ve gündeminde olacaktır ne de rastgele yanında vasilik etrafı milletin namına vermediği hakkı, yetkiyi kullanarak milletin ensesinde boza pişirebilecektir. Söz de değişmeyen da milletindir ve bu manada uğur boncuğu hamle atmadan Türkiye dolayısıyla bitmeme ediyor. Bu bulunmaz kazanımın bilincinde şekilde tarz alıyoruz. Bu manada da sandığı ve demokrasiyi ehemmiyetli görüyoruz. İnşallah Haziran 2023'te yapacağımız seçimde milletimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı baştan Cumhurbaşkanı seçmece AK Parti'yi de yanında numara öğür şekilde Meclis'e göndererek Türkiye'de bu gidişatın devamına dayanaklık etmek verecektir, konfirmasyon edecektir ve çelim verecektir sanarak beklenti ve dilek ediyoruz."

Kurtulmuş'a AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Fethan Baykoç, AK Parti İstanbul Milletvekilli Hasan Turan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Habibe Öçal, Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör haremlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler