USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığından Cemal Emir hakkında suç duyurusu

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Halil Hotaman ve birlikte takım vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan düşüncesince "Ceberrut adamı bu ülkenin kökeninden atacağız. Bir hâlâ onlar kadar gelmesin sanarak de onların kökünü kazıyacağız" diyen CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emi

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığından Cemal Emir hakkında suç duyurusu
22-09-2021 14:49
Geçtiğimiz piyasa haset Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kaymakamlık kongresinde Etimesgut İlçe Başkanı seçilen Cemal Emir, teşekkürname konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan düşüncesince ‘Ceberrut adamı bu ülkenin kökeninden atacağız. Bir şimdi onlar denli gelmesin diyerek de onların kökünü kazıyacağız" demişti. AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Halil Hotaman öncülüğünde Sincan Batı Adliyesi'ne mevrut partililer ve vatandaşlar, Emir hakkında ihbarında bulundu.

Adliye uğrunda mütekellim Hotaman, “Etimesgut'un çiçeği burnunda kaymakamlık başkanının kişi seçmeninin gözünü şimdi önceki günden boyamak hesabına teşekkürname konuşmasında müşterek siyasal öğür temsilcisine yakışmayacak özellikte ifadelerle umumi başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza ve kendileri denli düşünmeyen, siyasal şekilde çıkarlarını desteklemeyen kişilere taşlama ve tehditlerde bulunması, CHP ve yöneticilerinin topluma erinç besledikleri kin, tiksinme duygularında geldikleri yeri açık açık gözler önüne sermektedir. Sayın Cemal Emir, çapraz müzahrefat ve suçlamalarla geçirdikleri kurultay dönemini unutturmamak hesabına olacak ki sınırını aşan ifadelerle ruzname oluşturmaktadır.

Ülkemizin seçme Cumhurbaşkanına, liderimiz ve Cumhurbaşkanımıza 'Ceberrut adam' kelimesini kullanacak denli seviyesiz, kişi siyasal düşüncesine eş olamayanlar düşüncesince ise 'kökünü kazıyacağız' denli açık saçık kelimeleri kullanacak denli şirazesi divane müşterek siyasetçinin maşer nazarında benimseme görmeyeceğini namına müşterek kat şimdi uyarmak istiyoruz. Sayın başkan, nisyan ki korkutacağız, susturacağız, yıldıracağız ve ayrıca kökünü kazıyacağız dediğiniz insanoğlu bugüne denli bu coğrafyada devletleri düşüncesince Malazgirt'te, Sakarya'da, Çanakkale'de ve sonuç şekilde 15 Temmuz gecesi ülkenin değme durumunda tanklara, mermilere gövdesini dulda etmiş, martir ve gazi ergin insanlardır” dedi.

“Darbe girişiminde şehremaneti başkanının evine gizlenen yöneticilerinizi korkutabilirsiniz”

Hotaman, “Siz ve sizin gibiler bu janr ifadelerinizle fakat ve fakat ilkin sonuç devirde korkakların, yalancıların, tacizci ve tecavüzcülerin yegane içtima endüstrisi durumuna dönüşen kişi siyasal partiniz içerisindeki güçsüz hoşgörülü dostlarınızı yahut 'Darbe olursa tankın önüne önceki ego çıkarım' dedikten sonradan vuruş girişiminde şehremaneti başkanının evine gizlenen yöneticilerinizi korkutabilirsiniz. Size tavsiyemiz, müşterek Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı şekilde ülkenin seçme cumhurbaşkanını ve kişi siyasal düşüncenizi paylaşmayan müşterilerini zılgıt eylemek alegori ülkemize, şehrimize, ilçemize ve yurttaşlarımıza kâr sağlayacak yöntem üretmeniz ve bu bağlamda söylemlerde bulunmanızdır” diyerek konuştu.

“Parti mensuplarımıza yönelecek rastgele müşterek tehditte mesul şahsen sayın başkandır”

Kurulduğu günden itibaren çalışmaların ‘Halka görev Hakk'a hizmettir' parolasıyla yürütüldüğünü kail Hotaman, “Çalışmalarımıza Cumhurbaşkanımız önderliğinde kelimesi kelimesine bitmeme edeceğimizi, bundan tasalı bulunan düzeysiz Emir kullarına erinç mücadelemizi şimdi da kalan müşterek azim ve kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtiyor, CHP Etimesgut İlçe Başkanı seçilen zatı yakışıksız, düzeysiz açıklamalarını namına misliyle iadeli ediyoruz.

Etimesgut yahut rastgele müşterek yerde öğür mensuplarımıza yönelecek rastgele müşterek tehditte yahut eylemde şahsen sorumlunun sayın başkanın olacağını da uyarmak istiyorum. Bununla baş başa CHP Etimesgut İlçe Başkanının kongrede icra ettiği cumhurbaşkanımız ve teşkilatımıza müteveccih zılgıt ve taşlama muhtevalı ifadeleri dolayısıyla kaza uğrunda matematik soruyor ve ihbarında bulunarak hususiyet uğrunda matematik yoklamak neredeyse harekete geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Halil Özbek - Sadettin Aliusta


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler