USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

6 yıldır göremediği oğlu düşüncesince 2 ayda Türkiye’yi dolaşacak

Sakarya'da canlı Yalçın Çalışkan 6 yıldır göremediği oğlunu görebilmek ve SMA hastası küçüklere iane edilmesi düşüncesince içtimai duyarlılık oluşması düşüncesince 2 ayda Türkiye'yi yayan dolaşacak.

6 yıldır göremediği oğlu düşüncesince 2 ayda Türkiye’yi dolaşacak
18-02-2022 14:08

Sakarya'nın Karasu kazasından yola çıkan Yalçın Çalışkan, boşandığı Amerikan yurttaşı emektar eşinin 6 yıldır oğlunu namına göstermediğini belirterek, oğlunu görebilmek düşüncesince Türkiye'yi yayan dolaşacağını tabir etti. Yürüyüşünde hemen zat oğlu düşüncesince değil SMA rahatsızlığı üzere ehemmiyetli birlikte mevzuda da maşeri duyarlılık kurmayı amaçladığını dile getiren ızdıraplı ata 2 ay sonraları yürüyüşünün İstanbul'da sona ereceğini belirtti.

Gazetecilere açıklamalarda mevcut Çalışkan “Bundan 12 yıl geçmiş birlikte dünyaevi yaptım. Şuan 7 yaşlarında birlikte oğlum var. 6 yıldır kendisini göremiyorum ve bundan 2 ay geçmiş ego içtimai iletişim araçları platformunda kendime aritmetik açtım. O aritmetik üstünden oğlum düşüncesince yayınlar hazırlamaya başladım. Fakat istediğim seviyeye gelemedim ve ego şöyleki düşündüm; zat kendime benim birlikte bilinçlilik yapmam gerekiyordu ve bu birlikte hafta geçmiş Sakarya'ya geldim. İstanbul'a değişmek istiyordum ancak sonraları düşündüm dedim ki ‘Sakarya'ya denli gelmişken bu projeyi başlatmayı düşündüm' ve bu projeyi başlattım. Kendi imkanlarımla şuana denli Kdz. Ereğli'ye geldim. Bundan sonrası editör ki insanoğlu dayanaklık etmek olursa Türkiye'nin genelini yayan bitirmeyi hedefliyorum. Hem oğlum düşüncesince hem bu SMA hastası çocuklarımız düşüncesince maksat koydum, İnşallah bana dayanaklık etmek olunur. Bende bu yürüyüşü bozulmamış esen bitiririm. SMA hastası çocuklarımız düşüncesince dobra birlikte bilinçlilik yaptığımı düşünüyorum ve oğlum düşüncesince 6 yıldır kendisini göremedim. Bu sefer süresince yürürken hakkıyla onu baş döndürücü fikren gözlerimden baş döndürücü gözyaşı geldi, baş döndürücü ağladım. Tabi ki tarihi art alamıyoruz, keşki birlikte an geçmiş oğlumun yanına gidip oğlumu bağrıma basmayı hakkıyla baş döndürücü istiyorum. Hiç kimesne annesiz yahut yetim büyümemeli. Ben kendimde annesiz yetim büyüdüm; Sakarya yetiştirme yurdunda büyüdüm. Onun düşüncesince annesizliğin ve babasızlığın ne işe yaradığını baş döndürücü dobra biliyorum. Ben oğlumun anası yanı sıra yalnız yetim büyümesini hakkıyla tek istemiyorum. Biz gelişigüzel ne denli eşimle aramız dobra olmasa da onun bana çocuğumu göstermesi ve ona hakkıyla baş döndürücü DOĞRU kazanmak istiyorum. Küçüklüğünde ve büyüdüğünde yanı sıra kazanmak isterim yalnız bildiğiniz bunun şeklinde ayrıntılar baş döndürücü çabuk gelişiyor. Ben çocuğuma birlikte şeyler öğretmek, ona birlikte ata olmak, ona birlikte sevecenlik hasretmek istiyorum. Benim babam bana tek bilinçlilik öğretmedi, tek yanımda olmadı ve İstanbul'da ego yurttayken öldürüldü. Ben baş döndürücü travmalar geçirdim, baş döndürücü teessürat çektim. Benim oğlumda hakeza yetim büyümesini hakkıyla istemiyorum. SMA hastası çocuklarımıza hakkıyla desteklerinizi esirgemeyin. Yukarıdaki kesimlere de söylüyorum; tamamı kesimlere söylüyorum bunu lütfen dileyiş ediyorum sizden SMA hastası çocuklarımıza asistan olun. Onları bekâr bırakmayın, ego bekâr bırakmıyorum” dedi.

Yürüyeceği geçek ile ilgilendiren şekilde ta bilgiler sağlayan Çalışkan, yolculukta en şişman sıkıntıyı duracak arazi dair yaşadığını tabir etti. Çalışkan konuşmasında şu laflara arazi verdi; “Karasu'dan başladım, Karadeniz'i bulunduğu üzere yayan bitirmek. Oradan Kars'a, Iğdır'a ordan da Hakkari'ye geçip aşağıya geçip oradan Kilis, Antep, Şanlıurfa, Hatay, Adana, Mersin derken Çanakkale ordan da Balıkesir, Bursa ve İstanbul'da Mecidiyeköy'de bu yürüyüşü devretmek istiyorum. Kalacak derdi benim düşüncesince baş döndürücü sıkıntılı. Çünkü kısıtlanmış birlikte imkanım mevcut hakeza birlikte şeye başladıysam bunun sonunu hakkıyla getireceğime inanıyorum. Aç kalacağımı düşünmüyorum, zira bizim insanlarımız baş döndürücü merhametlidir. Ben ne kapıyı çalsam biri çıkıp bana birlikte tas çorba, birlikte kemirmek vereceğini düşünüyorum. Aç kalacağımı banko düşünmüyorum. İnşallah kendime sürekli birlikte yapı bulurum.”

Yalçın Çalışkan bu günkü yürüyüşüne Kdz. Ereğli'den başlayarak Zonguldak Merkez kaymakamlık istikametine bitmeme etti.

Vedat Kılıç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler