USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yukatel Kayserispor - Galatasaray maçının ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-0 kaybedilen Yukatel Kayserispor maçı sonra 'Benim pes edecek tipim yok. Galatasaraylılar da etmez' ifadelerini kullanırken Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, 'Önemli müşterek yengi aldık. Taraftarımıza ve oyuncuları

Yukatel Kayserispor - Galatasaray maçının ardından
23-09-2021 00:19
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-0 kaybedilen Yukatel Kayserispor maçı daha sonra "Benim pes edecek tipim yok. Galatasaraylılar da etmez" ifadelerini kullanırken Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, "Önemli birlikte yengi aldık. Taraftarımıza ve oyuncularımıza teşekkürname ediyorum" sanarak konuştu.

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Yukatel Kayserispor ile Galatasaray ortada oynanan karşılaşmanın ardından herhangi birlikte dü takımın beceri direktörü açıklamalarda bulundu.

FATİH TERİM: KAYSERİSPOR İYİ OYNADI

Yukatel Kayserispor evinde karşılaşmış olduğu Galatasaray'ı 3-0 yendi. Karşılaşma sonrası izah özne Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bugün ilginç birlikte maç oynadık. Oyun adım atar başlamaz birlikte muhatara yaşadık. Gole derece bambaşka birlikte muhatara yaşadığımızı sanmıyorum. Arkasından önce erkeğe yaptığımız birlikte faul, faulden sonradan da gine on paralık durum yokken 18'den yediğimiz birlikte gol var. İkinci gol de elhak on paralık alakası yokken açıktan yediğimiz birlikte gol. Bu derece sıfır birlikte sürede siz 19 şut atıp, 8-10 konuma girip atamazsanız adet namına geriye düşersiniz. Bazı oyuncuların bizim takımımız düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğunu ortaya çıkaran birlikte maç. Kayserispor dobra oynadı. Hak etti, kutlama ederim ancak oyunun ne bölümünde golü bulsak skorun değişeceğini hepiniz de biliyorsunuz. Maalesef başaramadık" sanarak konuştu.

"KAYBEDECEKLERİMİZİ ŞİMDİ KAYBEDELİM"

Oynanan karşılaşmadan ehemmiyetli dersler aldıklarını kaydeden Terim, "Bize buradan artan beş altı bilinçlilik var. Bunlardan birlikte tanesi henüz mevsim başındayız. Henüz 6'ncı maçtayız. Kaybedeceklerimizi deminden kaybedelim. Çok nazik senelerde baş döndürücü elverişsiz bölgelerde baş döndürücü benek gerilerden geldik. Nerelerden geldiğimizi, ne kazandığımızı biliyorsunuz. Ben varsayımla konuşmuyorum. Yaptıklarımı ve Galatasaray'ın yaptığını konuşuyorum. Hiçbir Galatasaraylının ümitsizliğe kapılmasını istemem. Bunun düşüncesince tek etmen yok. Onların üzüldüğünü biliyorum. Ben de üzülüyorum. Tabi Galatasaray sıhhatsiz benek kaybetse baş döndürücü üzülür. Nerede olursa olsun tashih kılmak ister. Ne benim ne de Galatasaray'ın anlayışında pes kılmak yoktur" ifadelerini kullandı.

"BUNLARI TELAFİ EDERİZ"

Üzgün olduklarını tamlayan Terim, "Bu derece benek kaybını düpedüz beklemiyordum. Biz 2-0'lardan da benek kaybettik. Dolayısıyla bu maçtan çıkaracağımız şeyler budur. Bazı oyuncuların bizim düşüncesince önemi, kimi oyuncularında maatteessüf bu formayı adım adım bambaşka arkadaşlara havale döneminin geldiği görülüyor. Bu da bizim düşüncesince önemli. Böyle birlikte son da kaybolma da beklemedim. Oyun da bizlere önce ilkin hakeza birlikte bilinçlilik göstermedi. Oynayan da bizdik ancak nice konuma girdik. Birçok şut atıyoruz. 19'dan 2 pare yerinde şut atmışız. Oyunda topla şişman büro tığ oynamışız ancak kaybediyoruz. Bunların altından kalkacağız. Bunları telafi ederiz. Evelallah burada birlikte sıkıntımız olmaz. Kaybedince tığ mesuliyeti alırız. Kazanınca onlar kazansın isterim. Benim pes edecek tipim yok. Galatasaraylılar da etmez" biçiminde konuştu.

"3 GÜNDE BİR MAÇ OLUNCA SIKIŞIYORUZ"

Avrupa maçları zımnında birlikte tomar maç oynadıklarını kail Terim şu şekilde konuştu:

"Açıkçası ligdeki takımlarının fazlalığından çevre birlikte tomar maç oynuyoruz. Ayrıca Avrupa maçlarını oynuyoruz ancak hazırlop olmuyor. Pazar-Çarşamba maçlarında kimi oyuncularımız zorlanıyor. Normal rutine girdiğimiz devir Pazar-Perşembe'ye on paralık itirazım namevcut ancak 3 günde birlikte olunca maçlar, sıkışıyoruz. Ben herhangi birlikte sabık çağ henüz dobra olacağımıza inanıyorum. Takımın henüz dobra olacağına inanıyorum. Çok dobra birlikte grup olacağız. Bunun düşüncesince baş döndürücü birlikte tomar devir beklemeye icap yok."

HİKMET KARAMAN: ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, "Önemli birlikte yengi aldık. Büyük takımlara erinç tahsil edilen galibiyetler oyuncuların kendilerine bulunan itimatını ve boşluk açılarını değiştirebiliyor. Maça dobra başladık. Haklı birlikte yengi aldık. Fazla büyütmek istemiyorum. Çünkü grup derinlemesine birlikte maraton. Bu süreçte sakatlıklar ve Kovid-19 ile uğraşıyoruz. Kayserispor namına istediğimiz, sahada grup bütünlüğünü görebilmek. İyi birlikte maç oynadık. Ligde eksiksiz ekipler iyi. Herkes herkesi yenebiliyor. Taraftarımıza ve oyuncularımıza teşekkürname ediyorum" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler