USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yıldızların Gecesi Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu yapıldı 

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda savaşım fail sporcular ve antrenörler düşüncesince Gençlik ve Spor Bakanlığı kabilinden planlı 'Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu' bu geceleyin ezanı İstanbul'da gerçekleşti. 

Yıldızların Gecesi Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu yapıldı 
19-01-2022 00:18
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda savaş fail sporcular ve antrenörler düşüncesince Gençlik ve Spor Bakanlığı kabilinden planlı "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" bu akşam ezanı İstanbul'da gerçekleşti. 

Organizasyona Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki Kazuhiro, 2020 Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ek bulunan sporcular ile antrenörleri ve spor ile zanaat camiasından nice ad katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sporcuları başarılarından ötürü kutlama ederken, "Tüm dünyayı tesiri dibine meydan ve elleme haberlere aşırı ihtiyacımızın bulunduğu müşterek çağda bizleri Tokyo 2020'de kalburüstü müşterek halde asimilasyon fail sporcularımızı onurlandıralım istedik. Güçlü müşterek zamanı yazdılar. Çok kalburüstü antrenörlerimiz, sportmen arkadaşlarım, zikıymet ailelerimiz bu şeb vesilesiyle sizleri müşterek defa şimdi içten ölçümlemek istiyorum" niteleyerek konuştu.

"EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMEDİ"

Bakan Kasapoğlu, sunulan emeğin karşılığını aldıklarını söylerken, "O günlerdeki hayallerinizi birer birer gerçekleştirdiğiniz düşüncesince sizlerle alım çalım duyduğumuzu anlatım eylemek istiyorum. İnancınıza, özverinize, azminize ve başarınıza iyice tanık olmaktan iri bereket duyduğumu anlatım eylemek istiyorum. Sizler sahaya çıktığınızda herkesin yüreği sizlerle çarptı. Milyonlarca insanımız sizlerle nefesini tuttu ve 10 binlerce kilometre öteden erke ve dualarıyla gücünüze kuvvet kattılar. Olimpiyat oyunlarında 13 madalyayla en aşırı madalya aldığımız olimpiyatları yaşadık. Paralimpik oyunlarda 15 madalya biriktirerek esbak rekorumuzu kırarak gene müşterek ilki yaptık. Tüm mücadelelerde sonuna denli çelimli müşterek fair play ruhunu da gördük. Toplamda 195 yürek, 195 muvaffakiyet hikayesi ay-yıldızı kalplerinin üstünde haiz 195 tertemiz canlı vardı. Elde edilen bu başarılar hiçbiri kolay, çabucak olmadı. Bunu tamamımız aşırı elleme biliyoruz. Umudumuzu çelimli tuttuk hedeflerimizi büyüttük ve hamdolsun emeklerimiz boşa gitmedi" dedi.

"HER BİRİNİZLE İFTİHAR EDİYORUZ"

Kasapoğlu, olimpiyatlarda elde edilmiş başarılardan sonraları gençlerin değişik branşlara da dikkat gösterdiğini söylerken, "Yaşıtlarınız yersiz zamanlarını değişik aktivitelerle geçirirken sizler hayallerinizin ardında arak döktünüz. Sizler aldığınız madalyalarınızla çabucak ülkenizi gururlandırmadınız aşırı fakat aşırı şimdi iri idealler düşüncesince milyonlarca gencimiz düşüncesince bu ülkenin en iri gücü çoluk çocuk düşüncesince iri müşterek sabah yeli deposu oldunuz. Her birinizi birer gösteriş modelsiniz. Arkanızdan mevrut kalburüstü sporcular düşüncesince yolu peşine denli açtınız. Ülkemizin sporda asimilasyon edilme endüstrisi aşırı genişledi. Tokyo 2020'nin en iri kazananının bu bulunduğunu düşünüyorum. Tüm branşlara dikkat koskoca boyutlara ulaştı. Farklı branşlara dikkat ziyadesiyle arttı. Genç arkadaşlarla müşterek araya geldiğimizde konuşuyoruz. Bundan müşterek müddet ilk ilkin eş sporcular topçu peyda eylemek isterdi fakat zaman bu resim değişik hallere geldi. Farklı branşlar söylüyorlar. Ülkemizin ilkin sonuç 19 yılda sayın Cumhurbaşkanımızın sporcuya bedel sağlayan vizyonuyla tesisleşmeden insanoğlu kaynağına ve gençlere yatırımın geldiği etap biz düşüncesince iri memnuniyet. Bu muvaffakiyet çıtasını inşallah bu salonda gönlü Türk sporu düşüncesince atan bütün katılımcılarla şimdi değişik şimdi üst noktalara taşıyacağız, buna inanıyoruz. Her biriniz yakından bütün çoluk çocuk kabilinden candan strateji edilen arkadaşlarımızsınız. Her birinizle kıvanma ederiz arkadaşlar. Olimpiyatlara gittiğimizde o atmosferi soluduğumuzda sporun birleştirici kısmını etraflıca hissederiz. Olimpiyat ruhunu sporun birleştiriciliğinde ayrı müşterek noktayı vardır" ifadelerini kullandı.

"ÜLKEMİZ ARTIK SPOR DÜNYASININ EN BÜYÜK ORGANİZASYONLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR"

Kasapoğlu, Türkiye'nin iri organizasyonlara da ev sahipliği yaptığına aksan yaparken, "Her müşterek sporcumuz sportif bölgede bulunduğu denli yaşamın gayrı sahalarında da centilmenlikleriyle, karakterleriyle ve duruşlarıyla milletimizi en elleme halde asimilasyon ediyor. Daha iri alım çalım ve başarıları bize yaşatacağınızdan şüphemiz yok. Bu denli değişik alanda, değişik branşla elde edilmiş branşlar katiyen DOĞRU değil. Sporda bugünden yarına mefhum kabul eylemek beklenir değil. Doğru, realist ve çarpıcı müşterek stratejiyle bilimin ışığında sporu 20 yılda hamdolsun bu noktalara daim beraberce getirdik. 20 senedir müşterek sergi üzere din dokunmak işlenen çalışmaların meyvelerini zaman topluyoruz. Sporu birleştiren rehabilite fail tesirini topluluğun tamamına hayatta ballanmak düşüncesince kesintisiz çalışıyoruz. Tüm hedefimiz sporu halkımızın günce hayatının müşterek parçası durumuna getirmek. Ülkemizin değme noktasını birbirinden çağcıl tesislerimizle donatıyoruz. 7'den 70'e toplumumuzun kâffesi spor yapmayı önemsiyor. Erişilebilirliği kolaylaştırmak düşüncesince iri hız gider ediyoruz. Bizler, spora erişimi güçlendirdikçe doğudan batıya, kuzeyden güneye 81 ildeki tesisleri çoğalttıkça ülkemizin gençleri çelimli müşterek halde bu süreçleri gerçekleştirecek ve biçim böylelikle şimdi iri başarıları yakalayacaklar. Ülkemizin lisanslı sportmen sayısı zaman 10 bin. Ülkemiz bundan sonraları spor dünyasının en iri organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Ülkemizin değme müşterek köşesinde gençlerimiz sportmen ablalarını abilerini izlesin sabah yeli alsınlar tığ de onlar düşüncesince bütün özverimizle çalışalım istiyoruz" biçiminde konuştu.

"DÜNYANIN GÖZÜNÜ TÜRKİYE'YE ÇEVİRECEKSİNİZ"

Bakan Kasapoğlu, doğacak turnuvalarda da kalburüstü olacaklarına inandığını dile getirirken, "Spordaki aksiyon ve inkılap sürecine tanıklık etmekten cümbüş duyuyoruz. Bizler bütün gereksinimlerinde ne gerekiyorsa o rolü ödeme eylemek düşüncesince arkalamak düşüncesince icap sporcularımızın icap bütün gençlerimizin bugüne denli bulunduğu üzere bundan sonrada yanı başlarında olacağız. Hiçbir halde özveriden ve fedakarlıktan art durmayacağız. Yeni müsabakalar bizleri bekliyor. Sizler bu gençlerin erbap bulunduğu potansiyeli en elleme halde ortaya koyacaksınız. Dünyanın gözünü Türkiye'ye çevireceksiniz. Biz kuzey çocuklarımızla yüzyıllar boyu alım çalım duymaya bitmeme edeceğiz, tığ buna inanıyoruz. Gerek 2024 icap hemen sonra siz kıymetli ziyaretçilerimizin peşinizden bu yola yakışır olacak çoluk çocuk evren sporunun sağlam evlatları bulunduğunu dünyaya kanıtlama edecekler. Dünyanın birlikteliğe, merhamete ve vicdana en aşırı gerekseme bulunduğu çağda bizim evlatlarımızın pırıldayan gözleri değme zamanki üzere adamlık düşüncesince umut, aydın ve beklenti olacak. Biz de büyüklük namına bütün imkanlarımızla elimizden geleni bu yolculukta değme bölgede yanlarında namına ortaya koyacağız. Geçtiğimiz hafta müşterek sporcumuzu gidiş geliş kazasında kaybettik. Bu vesileyle Ahmet Çalık'ı dualarla yad ediyorum. Tüm milletimize dayanak ve başsağlığı diliyorum" açıklamasında bulundu.

KAZUHİRO: TÜRKİYE TAKIMI TOKYO'DA REKOR SAYIDA MADALYA KAZANDI

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki, "Beni resepsiyona çağırma ettiğiniz düşüncesince aşırı teşekkürname ederim. Türkiye ekibi Tokyo'da üstün dereceli sayıda madalya kazandı. Bu başarıyı dostça kutlarım. Sayın Bakan Kasapoğlu, olimpik ve paralimpik oyunları süresince Tokyo'da Türkiye takımına dayanak noktası verdi. Bu muvaffakiyet benim düşüncesince de değerliydi. Paris'te başarılar" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler