USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Volkan Demirel: “9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik“

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, 9 kişi kaldıklarının arkası sıra soyunma odasında değişimleri belirleyip, ağız ağıza inançtan çıkan ortak organizasyonla defans yaptıklarını belirterek, "9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik" dedi.

Volkan Demirel: “9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik“
23-12-2021 00:14

Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın peşi sıra matbuat toplantısında mütekellim Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, maçla ait ortak tomar ortak fikri olmadığını anlatım ederek, “Böyle olmasını istemezdim. 9 kişi bu denli mücadele, istediğim oyunu oynatamadım ancak elbette ki şurası göstermiş olduk. Bir kadro nasıl olunur, 9 kişiyle nasıl defans yapılır, Türkiye'nin en iri takımına erinç gerçekleştirmek nasıl mümkün göstermiş olduk. Takım arkadaşlarımı kutlama ettim. Açıkçası dip ortak gündü benim için. Hem 1 haftalık uygulayım direktörlük, önce hafta galibiyet, ikinci hafta Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Karışık duygular, sonradan 9 kişi kalıyorsunuz. Takıma kendinizi anlatabilmişsiniz. Bütün düşündüklerimizi kadro arkadaşlarımız yaptı. Ama istemediğimiz ortak pozisyonda al eke yememiz. Caner'in atılmasını anlayamadım. Caner bana ortak obje demediğini söyledi. Sadece ne hazırlamaya çalıştığını sormuş. Bende devir ortada sordum, yargıcı yanıt vermedi. Hakemler erinç ortak obje söylemeyeceğim. 8-7 şahıslarda bıraksalar on paralık ehemmiyetli değil. Türkiye'ye bence savunmalı açıdan elleme ortak obje izlettik. İçinde olduğum takıma anlatabildiğim düşüncesince tedariksiz yakalandığımız ortak halden 9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik. Takım arkadaşlarımı kutlama ediyorum“ biçiminde konuştu.

“Teknik yönetmenlik bakışına fark getireceğim“

6 gündür 10 sayaç uyuduğunu anlatım fail Demirel, “Çok dip ortak sürecin içerisine girdim. Uyumamam şu yüzden. Bu kırıklık kafama takılan ortak şeyden değil, aşırı istediğimden ötürü uyuyamadım. Bu işi akıllıca yapacağım. Ne gördüysem bunların iyisini yapıp, kötüsünü yapmayacağım niteleyerek lakırtı verdim. Yatarken kalkarken aklıma ortak obje geliyor. Hatalarım yanlışlarım olacak ancak kendimi elleme anlatım edebildiğimi düşünüyorum oyunculara. Onları sıkmamaya çalışıyorum. Görüntü kendisine ne Göztepe ne Fenerbahçe ile ilgili ortak obje göstermedim. O sebepten hakkıyla uygulayım yönetmenlik bakışına fark getireceğim, kendime fariza edindim bunu. Futbolcuyla ortak birlikteliği olan, onu dinleyen anlayan, ona uyarınca cereyan etmeye etkin ortak uygulayım eş olmaya çalışıyorum. Başarırım başaramam onu göreceğiz. Burada yaşadığım deneyim önce maçındaki yengi önemli. Takımdaki olanlar hakkıyla aşırı iyi. Bu takımla bu arada önce rüçhan amaç Avrupa Ligi'ne katılabilmek, ondan ahir hedeflerimiz de bu kadro hâlâ fevk sıralarda olması gerekiyor. Sözümde ara vermek düşüncesince elimden geleni yapacağım. Futbolcuya 3-5-2 denli takılıp elden rakibe çözümleme yaparak bambaşka ortak obje yapacağız. Her maçın senaristliği bizde farklı“ niteleyerek konuştu.

“İnançtan çıkan ortak düzenleme oldu“

Ekibiyle baş başa çalıştığını kail Volkan Demirel, “Belirli şeylerde gösteriyoruz, bizim ne yapacağımızı gösteriyoruz. İzlediklerimizi konuşarak anlatım etmeye çalışıyoruz. O sebepten ego az buçuk hâlâ çapraz diyalog ve ilişkiyle alakalıyım. Savunmayı 9 kişiyle yaparken bunu konuşmadık, tığ bunun taktiği analizi yapmadık. İlk nısıf girdik içeri, değişikliği yaptık. 4+1 bozulmamış sol yapmış olup değişimleri yapmış olup atağa çıkacağız dedik. Tamamen inançtan çıkan ortak düzenleme oldu. Diyaloglar, ilişkiler, istemek, liberalizm aşırı önemli. Ben bunu anlatabildiğimi düşünüyorum. Oyunun yüzdelik 70'i az buçuk rıza ve çapraz ilişki“ ifadelerini kullandı.

“Beni Volkan Demirel karşıcı arazi Fenerbahçe“

Fenerbahçe'ye erinç olmanın güç ortak kalp bulunduğunu kail Demirel, “Beni Volkan Demirel karşıcı arazi Fenerbahçe'dir. Bazı hedeflerimin bulunduğunu söyledim, özlük kanatlarımla pervaz etmek istediğimi söyledim. Bu hedeflerime inşallah ulaşacağım. Doğru arazi akıllıca zamandayım. Çok mutluyum. Çok elleme ortak başbuğ aşırı elleme ortak kulüple beraberim. Güzel baş yaptık. Bugün de yöneltmek isterdik, kazanamadık. Futbolun içerisinden gelen, akıbet çağda DOĞRU sürede futbolu bırakmış nasip sunulan oyuncular bence başarıya ulaşacak. Yakın vakitteki ortamı içerisinden geldiği denli bildiklerimi aktaracağım. İyi şeyleri hazırlamaya çalışacağım elimden geldiği kadar“ niteleyerek laflarını noktaladı.

Ozan Buğra Koşar - Bora Akyol

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler