USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone, melez emek harcamayı mihman bir duruma getirdi

Salgınla baş başa alıcı hizmetleri kadrosunu yüzdelik 100 evden düzentileme düzenine nâkil Vodafone'da, demin de öbür çalışanlar düşüncesince melez çatışma temelli bir vaziyete geldi.

Vodafone, melez emek harcamayı mihman bir duruma getirdi
14-10-2021 10:03
İstanbul

Vodafone'dan meydana getirilen açıklamaya göre, Vodafone 1 Eylül bakımından melez emek vermek düzenine geçti.

Salgının başlamasıyla beraberce kısaca 4 bin 500 nefis alıcı hizmetleri kadrosunu yüzdelik 100 evden emek vermek düzenine nâkil Vodafone, deminden de uygulayım bilimi ve adanmış birimlerinde vazifeli tarz ekipleri aut geriye küsurat 3 bin 600 personeli düşüncesince melez düzeni kesiksiz duruma getirdi.

Çalışma düzeninin şahısların gereksinimlerine gereğince şekillendiği dünkü modelde, grup bazında farklılık göstermekle beraberce sayı farkı namına haftanın 1-2 haset ofisten, öbür eyyam engin çalışılıyor.

Ofislerin yüzdelik 50 kapasiteyle kullanıldığı melez düzende, çalışanlara melez modele akıllıca namına sayısal kemirmek kartından erişim ödeneğine derece türlü taraf hukuk da sağlanıyor. Ofise değerlendirmek talip çalışanlar, önceleri OneApp uygulaması üstünden masa, güruh odası, kuaför, spor salonu ve fazladan kullanabilecekleri servis düşüncesince ayırtma yaptırıyor.

"Yeni yürütüm ve değişimleri değerlendirmeye bitmeme edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine toprak sunulan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bayram, dünkü devirde etkin deneyimi ve esnekliği merkezine alan, engin çalışmanın verimliliği ile büro ve ofislerde çalışmanın sinerjisini harmanlayan beraberinde manken uyguladıklarını belirtti.

Çalışanların zamanlarının ne kadarını uzaktan, ne kadarını büro ve ofislerde geçireceklerini, işlerinin gereklilikleri ve zatî tercihlerine ilişkin namına belirlemekte engellenmeyen olduklarının altını çizen Bayram, şunları kaydetti:

"Çalışanlarımızla paylaştığımız anketlerin neticeleri da deneyimi iyileştirmekle ilgilendiren bize kez gösteriyor. Özellikle ofiste geçirilen günlerdeki deneyim, toplumsallaşma olanağı ve yenilenen büro düzenimizle ilgilendiren aşırı müspet dönüşler alıyoruz. Ayrıca melez manken dinamiklerine gereğince şekillenen erişim desteği, sayısal kemirmek kartı, iş bilimi desteği derece taraf haklarımız modelin getirmiş olduğu esnekliği destekliyor ve etkin odaklı beraberinde repertuvar sağlıyor. Yeni emek vermek modelimizi deneyimleyerek öğrenme ve baştan sona henüz dobra çözümlere gitme dair beraberinde vesile namına görüyoruz. Hibrit manken bizler düşüncesince dünkü olduğu için henüz beraberinde tomar deneyimleyerek en akla yatkın çözümleri bulmayı ve çalışanlarımızın daima geribildirimleriyle sistemi geliştirerek en dobra deneyimi sağlamayı hedefliyoruz. Hibrit modeldeki deneyimimiz arttıkça gerekseme ve beklentilere ilişkin namına dünkü yürütüm ve değişimleri değerlendirmeye bitmeme edeceğiz."

Vodafone'un Maslak, Teknokent ve semt ofisleri iltisak noktalarına dönüştü

Açıklamada toprak meydan bilgiye göre, melez düzende, Vodafone'un Maslak, Teknokent ve semt ofisleri, iş birliği, inovasyon, toplumsallaşma amacıyla beğenilen iltisak noktalarına dönüştü.

Ağırlıklı namına salı, çarşamba ve perşembe günleri beğenilen ofisler, müstevli tedbirleri kapsamında yüzdelik 50 kapasiteyle çalışıyor. Buna göre, Vodafone’un Maslak umumi merkezinde 1.000 masanın 500’ü rezervasyona açılırken, ofise ayrımsız anda en beraberinde tomar 800 insan gelebiliyor. Ofis alanlarının beraberinde tarafını toplumsallaşma ve iş birliğini destekleyecek biçimde yenileyen Vodafone, çalışanlardan tahsil edilen art dönüşlere gereğince öbür bölgelerde da düzenlemelere gidecek.

Vodafone personelleri başkaca ilerleyici devirde İstanbul’un türlü lokasyonlarında bulunacak paylaşımlı ofisleri de kullanabilecek. Paylaşımlı ofisler sayesinde, çalışanlara mahsus günlerde İstanbul’un diledikleri beraberinde durumunda ve ya evlerine en benzeyen noktada mevcut paylaşımlı ofiste emek vermek olanağı sunulacak.

Hibrit emek vermek modeline akıllıca namına dünkü taraf hukuk ve dayanak noktası paketleri tanımlandı


Vodafone, personelleri düşüncesince melez emek vermek modeline akıllıca namına dünkü taraf hukuk ve dayanak noktası paketleri de sunuyor. Salgının başlangıcında ofisteki sandalye, monitör, ışıklandırma derece iş bilimi ekipmanlarını dileyen personellerinin evlerine yollayan Vodafone, beraberinde ahir evrede evlerde akla yatkın emek vermek ortamını iletmek düşüncesince hepsi çalışanlarına 2 bin TL mesabesinde Ergonomi Hediye Çeki bağış etti.

Vodafone başkaca Mimari Destek programını yaşama geçirerek personellerinin evlerinde makul ortamı sağlamalarına dayanak noktası verecek biçimde müşavirlik sağladı. Tüm personellerinin evlerine emek vermek deneyimlerini destekleyecek ürünleri içeren Uzaktan Çalışma Kiti gönderdi ve sayısal toplantılardaki deneyimi ıslah etmek neredeyse kulaklık dağıttı.

Hibrit emek vermek düzenine geçişle bu arada bu adalet ve paketlere sayısal kemirmek kartı, hareketli ve veri umumi ağ paketi, evde internette indirim, ring servis ve erişim ödeneği de eklendi. Vodafone, melez emek vermek modeliyle ahenkli olacak biçimde personelleri düşüncesince spor, psikoloji, tagaddi ve keyif sahalarına da yatırımlar yaptı.

Vodafone başkaca personelleri düşüncesince dünkü sayısal platformlar sunarak engin emek vermek düzenindeki toplantı, iş birliği, toplumsallaşma ve inovasyon deneyimlerini iyileştiriyor. Çalışanların ofislere gelişlerini kolaylıkla planlamalarını iletmek amacıyla yaşama geçirilen OneApp hareketli uygulamasının sonuç 1 ayda tasarruf payı yüzdelik 60 arttı.

One App uygulamasına bütünleşmiş edilen ayırtma sistemiyle, çalışanlar 1 hafta önceleri rezervasyona oluşturulan masaları kendileri yahut grup arkadaşları düşüncesince sağlıksız yahut mükemmel devir namına rezerve edebiliyor. Bu özelliklere ek namına çalışanlar servis, otopark alanı, güzellik salonu ve spor salonu kullanımlarını da ayırtma sistemi üstünden planlayabiliyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler