USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone 2021 verilerini açıkladı; 1,2 milyon müşteriye hizmet

Vodafone Business, kaygı tabanlı sistemler, nesnelerin İnterneti, 5G, siber düzenlilik ve sayısal ekincilik sahalarında sunmuş olduğu hal ve servislerden sonuç 1 yılda 1.2 milyon kurumsal müşterinin yararlandığını açıkladı.

Vodafone 2021 verilerini açıkladı; 1,2 milyon müşteriye hizmet
29-12-2021 12:59

Vodafone Business, değişik sektörlerde çalışkanlık yayınlayan firmaların gereksinimlerini çözümleme ederek sunmuş olduğu uçtan pöç çözümlerle rakiplik pozitif yanları sağlamalarına dayanaklık etmek oluyor.

“İŞLETMELER DİJİTAL YATIRIMLARINI ÖNE ÇEKTİ”

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı hasret Kestioğlu mevzuya bağlı açıklamasında, “2021 yılı yaşamın normale dönmeye başladığı, işletmelerin dijitalleşmenin öneminin farkına vararak doğacak stratejilerini baştan şekillendirdiği yan yana depar belgesi yılı oldu. İşletmeler, acemi normale çabucak uzlaşma sağlayabilmek düşüncesince sayısal yatırımlarını 6 sene öne çekti. Biz de ‘teknoloji iletişimi şirketi’ şekilde kürevi uzmanlığımızı ve domestik deneyimimizi birleştirerek işletmelerin öne çıkan gereksinimlerine odaklanıyoruz. Vodafone Business olarak, finanstan perakendeye değme piyasanın gereksinimlerine akla yatkın çözümlerle müşterilerimizi geleceğin yaşamına hazırlıyoruz. 2021’de de kadran özgür şekilde değme işletmeye akla yatkın özelleştirilmiş planlar geliştirmeye bitmeme ettik. Bir taraftan gümrahlık ve artırım imkânı sunarken, yan yana taraftan da en akilane kanalları kullanarak müşteri memnuniyetinin korunmasını sağladık. Çözüm ve servislerimizden akıbet 1 yılda 1.2 milyon kurumsal müşteri yararlandı. Gelecek rotamızda, altyapımızı geliştirip geleceğe hazırlayarak, kamuda sağlıktan tahsile değme bölgede dijitalleşme çalışmalarına dayanaklık etmek olarak, gerekseme sahibi kesimler düşüncesince sayısal erişimi ve okuryazarlığı artırarak ve işletmelerin dijitalleşmesine dayanaklık etmek şekilde kazançlı dönüşümde yerimizi kabul etmek var. Ve kurumsal analizör en ehemmiyetli nema alanlarımızdan bir tanesi olacak. Vodafone Business olarak, dijitalleşmeye revan yolda teknolojideki gücümüzle işletmelerin indinde toprak almaya bitmeme edeceğiz” dedi.

IOT CİHAZ SAYISI YÜZDE 24 ARTTI

Konuya bağlı şirketten meydana getirilen bağlanmış açıklamada, “Vodafone Business 2021 senesinde Türkiye’de Nesnelerin İnterneti Teknolojisiyle (IoT) baş başa 2.6 milyon aleti birbirine bağladı, IoT çözümleriyle ilkin istihsal ve dağınık sektörlerinin dijitalleşmesine dayanaklık etmek oldu. mesela ticari taşıt segmentinde 50 yılı yan yana hayli süredir istihsal oluşturan Anadolu Isuzu, istihsal hatlarını izleme ederken ürettikleri vasıtaların ne evrede bulunduğunu ve istihsal sahası içinde nerede bulunduğunu izleme edebileceği yan yana düzene gerekseme duyuyordu. Akıllı Fabrika projesi ile Vodafone Business, Anadolu Isuzu'nun istihsal hattının enstantane fotoğraf takibini sağlayarak, meyve nitelik ve teslimat zamanlarını iyileştirmesine imkân sağladı. Anadolu Isuzu, Vodafone Business’ın Red Kontrol çözümü sebebiyle bire yan yana zamanda, istihsal tesisinin umumi verimliliğini ölçebiliyor, üretimi yakından izleme ederek makinelerin performansını en efdal seviyeye çıkarıyor ve iş kayıplarının önüne geçebiliyor” denildi.

5G ALTYAPISIYLA ÇALIŞAN TÜRKİYE’NİN İLK ÖZELLEŞTİRİLMİŞ MOBİL ŞEBEKE (MPN) KURULUMU TAMAMLANDI

Açıklamanın devamında, “Önümüzdeki devirde sağlıktan finansa, turizmden eğitime, perakendeden bankacılığa derece değme sektörde DOĞRU değişimlerle karşılaşacağız. Bu değişikliklerin temelinde toprak takanak 5G de gelecekte nice hızla gelişen teknolojinin altyapısını oluşturacak. Vodafone Business, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) imalat sanayisinin sayısal dönüşümüne kılavuz iktisap etmek ve Türkiye’yi kürevi rekabette yükseltmek hedefiyle kurduğu; dünyanın en şümullü sayısal inkılap ve mükemmeliyet tekâmül merkezi bulunan MEXT’te Türkiye’nin önceki 5G Özelleştirilmiş Mobil Şebeke (MPN) kurulumunu tamamladı. MEXT çatısı altında hepsi Türk piyasasına maruz ve Türkiye’nin uçtan pöç bütünleşmiş önceki sayısal istihsal tesisi bulunan Dijital Fabrika; kurulumu tamamlanan 5G MPN ile garantilenmiş izole bant genişliği, düşüt teehhür ve çabuk veri akışıyla, üretimin sayısal geleceği yerine acemi yan yana devre başlattı” bilgilerine toprak verildi.

BULUT VE GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİNDE YÜZDE 42 BÜYÜME GERÇEKLEŞTİRDİ

Bulut ve düzenlilik teknolojilerinde yüzdelik 42’lik büyümenin gerçekleştiğinin vurgulandığı açıklamada şu bilgilere de toprak verildi:

“Dünyanın değme güzeşte çağ elan da dijitalleşmesi ile işletmeler endişe ve düzenlilik yatırımlarını hızlandırmaya başladılar. Müşterilerin gereksinimlerine elan çabuk yanıt verebilmek ve elan elastiki iktisap etmek düşüncesince endişe çözümleri ön plana çıkarken, baş başa kalan siber tehditlere huzur sakınmak düşüncesince siber düzenlilik çözümlerini gitmek yan yana ıztırar durumuna geldi. Vodafone Business da kürevi teknolojileri ve domestik uzmanlığı ile iş ortaklarının inkılap planlarına dayanaklık etmek beli ve 2021 senesinde kestirmece yüzdelik 42 nema gerçekleştirdi. Bu sene en baş döndürücü odaklanılan teknolojiler ise endişe ve hususi bulut, anonsör barındırma, yedekleme ve siber düzenlilik harekât merkezi oldu. Vodafone Business, istikbal zamanlarda da değme ölçekten işletmeye uçtan pöç endişe ve düzenlilik teknolojileri sunmaya bitmeme edecek.”

289 DİJİTAL TARIM İSTASYONU KURULDU

Dijital ekincilik istasyonu projesiyle 57 milyon teklik kazançlı ulama sağlandığının vurgulandığı açıklamada, “Vodafone Business, Dijital Tarım İstasyonu’nu elan yan yana tomar çiftçiye ulaştırabilmek düşüncesince Türkiye İş Bankası ile teşrikimesai yapmış oldu ve ürünü Türkiye İş Bankası’nın ekincilik kredisiyle baş başa sunarak müşterilerine finansman desteği sağladı. Dijital Tarım Projesi kapsamında kurulan 27 Dijital Tarım İstasyonu ile 12 bin 700 üreticiye hizmet verilerek 57 milyon teklik kazançlı ulama sağlandı. Bu rakamın 23 milyon lirası Dijital Tarım İstasyonu’nun sağlamış olduğu enstantane fotoğraf tembihler ile ilaçlama ve sulamanın akilane sürede yapılmasının yarattığı maliyet azalışından, 34 milyon lirası ise toprak, iklim ve zararlılarla ilişik Dijital Tarım İstasyonu sensörlerinden tahsil edilen verilerin derneşik çözümleme edilip maraz ve meyve yitirilmesine huzur başlangıçta tekâmül alınmasının yarattığı toplam ürün artışından geldi” denildi.

YERLİ VE MİLLİ EKOSİSTEM İÇİN 135 MİLYON TL İŞ HACMİ YARATILDI

Yerli ve ulusal ekosistemin büyümesini öncelikleri şekilde gören Vodafone Business, degaje yan yana ortak ekosistemi ile çalışıyor ve bu ekosistemin getirmiş olduğu uzmanlık, acemi ve çabuk hal ihya yetkinliklerini de müşterileri ile buluşturuyor. Yerli hal ortaklarıyla geliştirdiği Red Kontrol, Bulut Santral ve Siber Güvenlik Operasyon Merkezi kabilinden çözümlerle ekosistem düşüncesince yaratılan iş hacmi, 2021’de kestirmece 135 milyon TL şekilde açıklandı.

DİJİTALLEŞME TESTİ İLE 1 YILDA 63 BİN KOBİ NİN DİJİTAL YOL HARİTASI OLUŞTURMASINA DESTEK SAĞLANDI

Açıklamada, “Vodafone Business 2021 senesinde KOBİ’lerin sayısal skorunu hesapladı, elan yan yana tomar artırım sağlayabilmeleri, operasyonel verimliliklerini artırabilmeleri noktasında tarz fotoğraf raporlar iletti. Dijitalleşme Testi ile bu hizmeti yan yana aşama elan öteye haiz Vodafone Business, işletmelerin dijitalleşmesini sağlayacak gereksinimleri 4 istifham ile anlıyor. Böylece değme işletmenin ihtiyacına uygun, dikişçi usulü kişiselleştirilmiş değişik analizör sunarak hem verimliliklerini artırıyor bununla beraber elan yan yana tomar müşteriye ulaşmalarını sağlıyor. Dijitalleşme Testi’ni 1 yılda 63 bin KOBİ doldurdu” bilgisine toprak verildi.

ÜCRETSİZ KOBİ EĞİTİM PLATFORMU’NDAN 165 BİN KİŞİ YARARLANDI

2020’nin sonuna akilane yaşama geçirilen KOBİ Eğitim Platformu’nda 2021 yılı süresince e-ticaretten sayısal tarıma, e-ihracattan sayısal pazarlamaya derece nice başlıkta KOBİ’lerin gerekseme duyduğu 100’e DOĞRU bölgede sektörel ve esas eğitimler parasız şekilde verildi. Bugüne derece parasız terbiye bilimi bilimi platformundan yararlanan müşteri sayısı 165 bin kişiyi buldu. İlk neticelere uyarınca e-ticaret ve sayısal marketing en baş döndürücü yeğleme edilen terbiye bilimi bilimi kategorileri olurken, E-Ticaret’e Nasıl Başlarım/Yeni Ekonomi ve E-Ticaret, Pazarlamaya Genel Bakış, Müşteriye Erişme Yöntemleri ise en baş döndürücü izlenen terbiye bilimi bilimi videoları oldu.

KOBİ VE ESNAFLARIMIZA DİJİTAL PAZARLAMA DESTEK PAKETİ İLE 36 MİLYON TL FAYDA SAĞLANDI

Vodafone Business hem esnaf bununla beraber KOBİ’ler düşüncesince şümullü yan yana dayanaklık etmek paketi hazırladı. Vodafone alıcısı olsun yahut olmasın, dayanaklık etmek paketinden faydalanmak talip hepsi esnaf ve KOBİ’lere 3 ay süreyle parasız Dijital Pazarlama Danışmanlığı hizmeti sunuldu. Destek paketi kapsamında 100 binin üstünde müracaat fiş ve meydana getirilen hesaplamalara göre, 100 bin esnaf ve KOBİ’nin bu hizmetten yararlanmasıyla 36 milyon TL mesabesinde yan yana faydayı müşterilere parasız sunmuş oldu.

2021 YILINDA VODAFONE E-TİCARET HİZMET PAKETİ’NDEN 365 MÜŞTERİ FAYDALANDI

Konuya bağlı açıklamada, “Vodafone Business E-Ticaret Hizmet Paketi ile işletmelerin e-ticarete gelmek düşüncesince gerekseme duyduğu değme şeyi yegâne pakette topladı. Böylece, amaç kitlelerine ve gizil müşterilerine sayısal kanallardan kolay ulaşabilmelerini sağladı. E-Ticaret Hizmet Paketi; düzlük adı, hosting, email, düzenlilik yedekleme, ifa altyapıları, hepsi yazılım nitelikleri ve kontrol motoru optimizasyonu ile açacak doğrulama e-ticaret sitesi ihdas imkânı veriyor. Ayrıca gene bu sitelere sağlanan kargo entegrasyonu ile de ısmarlama çıktılarını, çizgi im ve izleme numaralarını bizatihi oluşturarak vakitten kazanıyor. 2021 senesinde E-Ticaret Hizmet paketinden 365 müşteri faydalandı” denildi.

Vodafone Business, Mart ayında sağlam baş döndürücü projeye imza attığı iş ortağı TOBB ile yan yana kat elan güçlerini birleştirdi ve Türkiye’nin en çabuk büyüyen 100 şirketini yakalamak amacıyla, TOBB öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ iş birliğiyle 7’ncisi meydana gelen TOBB Türkiye 100 Programı’na müzahir oldu. Programa 425 KOBİ ve esnaf müracaatta bulundu. Bu süreçte parasız şekilde maruz Dijital Pazarlama Danışmanlığı servisi 100 binin üstünde müracaat aldı. TOBB Türkiye 100 iş birliğiyle, KOBİ’ler düşüncesince 12 milyon TL’ye DOĞRU kâr sunuldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler