USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vitor Pereira: Kaybettiğimiz haftalardan sonra bu öz güveni takıma vermemiz gerekiyordu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ”Kaybettiğimiz haftalardan sonra bu öz güveni takıma vermemiz gerekiyordu. Tabii ki Trabzon, Alanyaspor ve Konyaspor maçları ayrımlı maçlardı. Bugün bizim düşüncesince 3 puanı doğrultmak aşırı önemliydi. Gruptan kabarmak düşünces

Vitor Pereira: Kaybettiğimiz haftalardan sonra bu öz güveni takıma vermemiz gerekiyordu
05-11-2021 03:07

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4’üncü maçında Fenerbahçe, deplasmanda Belçika kadrosu Royal Antwerp’i 3-0 aşınmış etti. Mücadelenin arkası sıra planlı matbuat toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve topçu Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu. Son haftalarda mevrut çirkin sonuçların arkası sıra elleme ortak tepki gösterdiklerini kail Vitor Pereira, “Bence bugün elleme ortak karşılaşma oynadık. İyi ortak takım ruhu sergiledik. Geçirmiş olduğumuz çetin haftalardan sonra elleme ortak tepki gösterdik. Bu seçimi maçları oynayacak karakterimizin bulunduğunu gösterdik. Bugün kazanmayı doğruluk ettik. Daha da ortak tomar atabilirdik. Sonuç düşüncesince mutluyum” sanarak konuştu.

“KALİTENİZİ SERGİLEMEK İÇİN ÇOĞU ZAMAN ÖZ GÜVENLİ OLMANIZ GEREKİR”

Royal Antwerp karşısında tahsil edilen galibiyetin takımın öz güvenine ulama sağlayacağını kail Pereira, “Maçtan ilk de söylemiştim. Ligde faziletkâr kalitede oynadığımız maçlar vardı. Frankfurt maçı da bu seviyedeydi fakat ayak topu elden taktiksel şeyler değildir. Kalitenizi teşhir etmek düşüncesince bir çok aşırı devir öz emniyetli olmanız gerekir. Kalite, öz güven içinde gelir. Kaybettiğimiz haftalardan sonra bu öz güveni takıma vermemiz gerekiyordu. Tabii ki Trabzon, Alanyaspor ve Konyaspor maçları değişik maçlardı. Bugün bizim düşüncesince 3 puanı tashih geçirmek aşırı önemliydi. Gruptan adam ballanmak düşüncesince savaşmaya bitmeme ediyoruz. Bizim düşüncesince en ehemmiyetli maç, ortak ahir maç” ifadelerini kullandı.

“BAŞARILI OLMAK İÇİN HER ŞEYE SAHİBİZ”

Son haftalarda tahsil edilen sonuçların arkası sıra üstünde ortak edisyon hissedip hissetmediği dair mevrut ortak soruya ise görmüş geçirmiş uran adam, “Benim takımımdan, oyuncularımdan ve taraftarlarımızdan tek şüphem yok. Başkanımızın tutkusundan da öyle. Başarılı ballanmak düşüncesince herhangi ortak şeye sahibiz. Yapmamız müstelzim dengeyi akla yatkın koruyup akla yatkın yolda bitmeme etmek” halinde yanıt verdi.

“İRFAN’IN TOPLA BİRLİKTE KARAR VERME BECERİSİ GERÇEKTEN ÇOK İYİ”

İrfan Can Kahveci’nin gösterdiği performansla ait de mütekellim Pereira, “İrfan’ın standardını biliyorsunuz. Gerçekten aşırı nitelikli ortak futbolcu. Sakatlandı ve derinliğine müddet aramızda yoktu. Şimdi fiziki vaziyetini toparlıyor. O standardını sahaya katabilir. Topla baş başa değişmeyen verme becerisi hakkıyla aşırı iyi. Oyuncular arada ortak punt vardığında menfaatlerini gösterirler. O fırsata elleri ve beyinleri ile sarılmaları gerekir. Oyuncularımın performansından ötürü mutluyum. Umarım bu halde bitmeme ederler” açıklamasında bulundu.

MERT HAKAN YANDAŞ: BİR REAKSİYON VERMEMİZ GEREKİYORDU

Karşılaşmada 1 gol atıp 1 de asist fail Mert Hakan Yandaş, bu performansı bitmeme ettirmeleri icap ettiğinin altını çizdi. Yandaş, “Bizim düşüncesince dayanıklı sabık 3 hafta vardı. Bunun bilicinde buraya geldik. Bir tepki vermemiz gerekiyordu. Bugün takım adına konuştuğumuz herhangi ortak şeyi sahaya yansıttık. 3-0 üzere kesin ortak nüsha aldık, hâlâ ortak tomar gol bulabilirdik. Bunu bitmeme ettirmemiz gerekiyor, ortak maçla kalmaması gerekiyor. Pazar haset oynayacağımız maçtan sonra ehemmiyetli ortak derbi var. Bütün maçlara aşırı elleme hazırlanıp taraftarlarımızı bahtiyar geçirmek istiyoruz. Bugün de bizim düşüncesince hususi ortak gündü” dedi.

“FENERBAHÇE KULÜBÜNÜN KAPTANLIĞINI YAPMAK ÇOK BÜYÜK BİR ONUR”

Royal Antwerp karşısında sahaya ağabey adına çıkmasının iri ortak öz saygı bulunduğunu kail profesyonel oyuncu, “Bugün benim düşüncesince aşırı dobra geçti. Benim düşüncesince ve takım düşüncesince elleme olması önemli. Kaptanlık pazubandını taktığım çağ gol atıp asist yapmak, ayrı ortak mutluluk. Fenerbahçe kulübünün kaptanlığını gerçekleştirmek aşırı iri ortak onur. Bu akşamı burada bırakmamız gerekiyor” sanarak konuştu.

Mert Hakan Yandaş, mutedil sahada baş başa oynadığı Jose Sosa ile ait ise ”Bugün sahada hacısı hocası aşırı iyiydi. Herkesin emeğinin hakkını hasretmek lazım. Kimle olursa olsun elimizden geleni hazırlamaya çalışıyoruz. Tabii ki Sosa hususi ortak oyuncu” ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE ARMASININ OLDUĞU YERDE EN İYİSİNİ YAPMAK ZORUNDAYIZ”

Royal Antwerp'e dirlik İstanbul'da oynanan karşılaşmada tahsil edilen beraberliğin hatırlatılması dair ise Mert Hakan Yandaş, “Geçmişi hatırlamamak lazım. Tabii ki orada tashih geçirmek isterdik fakat olmadı. Önümüze bakmamız lazım. Önümüzdeki dü maçı kazandığımız takdirde gruptan çıkıyoruz. Fenerbahçe armasının bulunduğu yerde en iyisini gerçekleştirmek zorundayız” açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler