USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vitor Pereira: Kafamızda 3 puan almak var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 'Son maçta rakibimize verdiğimiz kabilinden karşı akış fırsatları vermemeliyiz. Daha stabil ortak başarım sergilemeliyiz. Daha odaklanmalıyız ve kişi seviyemizde oynamalıyız, kişi karakterimizi ortaya koymalıyız. Kafamızda 3 puan alma

Vitor Pereira: Kafamızda 3 puan almak var
24-11-2021 21:23
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Son maçta rakibimize verdiğimiz kadar karşıt akış fırsatları vermemeliyiz. Daha kararlı ortak başarım sergilemeliyiz. Daha odaklanmalıyız ve zat seviyemizde oynamalıyız, zat karakterimizi ortaya koymalıyız. Kafamızda 3 puan almak var zira bu gruptaki kader düşüncesince belirleyici olacak" dedi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ferda Olympiakos’a mihman olacak bulunan Fenerbahçe’de fen yönetmen Vitor Pereira ile topçu Dimitris Pelkas, maçın oynanacağı Georgikos Karaiskakis Stadı'nda planlı matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu. İki elleme takımın huzur karşıya geleceğini tamlayan Pereira, “Olympiakos, bu janr turnuvalarda deneyimli ortak takım. Çok levent boylu seneler kesiksiz kendisine Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde kesiksiz oynadılar” sanarak konuştu.

“SON MAÇTA RAKİBİMİZE VERDİĞİMİZ GİBİ KONTRA ATAK FIRSATLARI VERMEMELİYİZ”

Pereira, Fenerbahçe’nin akıbet oynadığı Olympiakos maçında hatalardan bahsederek, "Özellikle akıbet maçta rakibimize verdiğimiz kadar karşıt akış fırsatları vermemeliyiz. Daha kararlı ortak başarım sergilemeliyiz. Daha odaklanmalıyız ve zat seviyemizde oynamalıyız, zat karakterimizi ortaya koymalıyız. Kafamızda 3 puan almak var zira bu gruptaki kader düşüncesince belirleyici olacak. Eminim ki ferda burada dobra ortak hava olacak. Tekrar bu stadyuma arka hâllenmek dobra ortak his" ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN İSTİKRARLI BİR PERFORMANS SERGİLEYEBİLMEMİZ”

Bir gazetecinin, Galatasaray maçında makbul flaşör defans modelinin bu karşılaşmada da uygulayıp uygulamayacağı yönündeki soruya ise “Birden ortak tomar sistemde oynamaya çalışıyoruz. Çünkü değişik takımlarla oynuyoruz, maçlarda hem müselles hem flaşör savunmayla oynayabilmemiz bizim düşüncesince önemli. Bazen karşılaşma içinde sisteminizi değiştirebilirsiniz. Rakibinizi şaşırtabilirsiniz yahut ferda oynayacağınız maçta rakibiniz, ne sistemde oynayacağınızı bilemez. mühim bulunan dörtlüde de üçlüde de oynuyor olsak, kararlı ortak başarım sergileyebilmemiz. Modern futbolda şayet taktiksel ortak kültürünüz olursa değişik sistemleri elleme ortak biçimde sergileyebilirsiniz. mühim bulunan oyuncuların, fen direktörün neler istediğini anlaması. En önemlisi futbolcuların oyunu anlaması” dedi.

PELKAS: ALINACAK GALİBİYET TUR ATLAMAK İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR FIRSAT OLACAK

Fenerbahçeli topçu Dimitris Pelkas ise açıklamasında, “İki kadro düşüncesince de ehemmiyetli ortak karşılaşma. Hiç elbette ki tığ buraya savaşmaya geldik. Fenerbahçe oynadığı herhangi ortak maçı tashih etmek düşüncesince oynar. Yarınki maçta alınacak ortak galibiyetin cevelan inmek düşüncesince aşırı şişman ortak punt olacağını düşünüyorum. Sakatlık sonrası devre benim düşüncesince elleme değildi fakat bana ne devir kader verilirse elimden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışırım. Yarınki karşılaşma benim düşüncesince hususi olacak zira Yunanistan'da oynadığım devir onlarla şişman ortak rakiplik içindeydik. Yarın elimden gelenin en iyisini yapacağım” sanarak konuştu.

“BU DERBİ GALİBİYETİNE İHTİYACIMIZ VARDI”

Galatasaray'a huzur aldıkları galibiyetin kendilerine şişman ortak maneviyat bulunduğunu kail Pelkas, "Şu anda elleme ortak moddayız. Bu derbi galibiyetine ihtiyacımız vardı. Takımca zat aramızda yaptığımız konuşmalarda da bu maçı unutmamız gerektiğini, bu maçın geride kaldığını ve yarınki pik odaklanmamız icap ettiğini söyledik. Fenerbahçe yarıştığı kâffesi turnuvalarda geçmiş sırayı hedefler. Dolayısıyla tığ de yarınki pik odaklanalım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler