USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vincenzo Montella: 'Umarım Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez'

Adana Demirspor'da Teknik Direktör Vincenzo Montella, Dünya Kupası'nda play-off'a artan A Milli Takım ile ilgili, "Ben İtalyanım, ümit ederim Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez" dedi. Altay'ın birinci sınıf ortak grup bulunduğunu vurgulayan Montella, "İlk 7 maçta 5 yengi al

Vincenzo Montella: 'Umarım Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez'
18-11-2021 00:17

Ligde 16 puanla 10. tam mevcut mavi-lacivertli ekip, deplasmanda alışveriş haset başına gelebilecek Altay maçının hazırlıklarını pakt tesislerinde sürdürüyor. Antrenmandan geçmiş gazetecilere açıklamalarda mevcut Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Altay maçının öneminden bahsederek, “Bu arada istirahat fırsatımız oldu. Milli oyuncularımız arka döndü ve yine hazırlıklara başladık. Maça bulunan yaklaşımımız aşırı aşkın önemli. İyi, elleme müşterek karşılaşma olacağını düşünüyorum” halinde konuştu.

“Umarım Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez”

A Milli Takım'ın müsabakasını izlediğini ve beğendiğini tamlayan Montella, “Türkiye Milli Takımı'nı kutlama kartı ediyorum. İtalya da play-off'a kaldı. Umarım 2 kadro da play-off'tan gruplara kalma şansını elde eder. İtalya Milli Takımı'nın uran direktörü aşırı koskoca müşterek hoca. Ben buna inanırım ki, play-off'tan çıkıp bizi Dünya Kupası'na götürecek. Ben İtalyanım, ümit ederim Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez” ifadelerini kullandı.

“Türkiye öbür devletlere gereğince henüz farklı”

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın ecnebi kuralına gösterdiği tepkiye de yer veren Vincenzo Montella, “Aslında federasyonunun koyduğu müşterek kural. İster istemez almak zorundasınız. Türkiye öbür devletlere gereğince henüz farklı. Baktığınızda İtalya'da hakeza müşterek duraç yok. Hem hocanın bununla beraber kulübün işi henüz kolay” dedi.

“Deplasman performansı iyi”

Adana Demirspor'un deplasman performansını beğendiğini kaydeden Montella, “İlk maçımızı saymazsak deplasmanda elleme maçlar oynadığımızı düşünüyorum. Son oynadığımız deplasman maçı da on paralık bitik değildi. Rakibinde enerjisini aritmetik kılmak ve ona gereğince tertiplenmek lazım” halinde konuştu.

“Kaliteli olduklarını gösterdiler”

Ligde karşılaşacakları Altay'ı da değerlendiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, henüz sonraları şunları söyledi:
“Altay ekibi nitelikli bulunduğunu gösterdi. İlk 7 maçta 5 yengi aldılar. Son 5 maçtır kazanamıyorlar. Böyle rakipler bu tür periyotlardan sonraları doğrultmak isteyecektir. Aslında bizim düşüncesince de kazanım olabilir. Kazanmak istedikleri düşüncesince dengelerini bozabilirler. O sebepten dolayı bizim zat hazırlığımızı yaparak oraya gitmemiz gerekiyor.”

Matias Vargas: “Burada olmam aşırı mevki verici”

Mavi-lacivertli ekibin taraf oyuncularından Matias Vargas ise Adana'yı aşırı sevdiğini, Adana Demirspor taraftarının da Arjantin yandaş topluluğuna benzediğini söyledi. Vargas, “Türkiye ligi aşırı şişman müşterek lig. Gelişmek düşüncesince aşırı çabalayan müşterek lig. Dünya çapınca olmaya etkin müşterek lig. Benim müşterek tane hedefin Pazar devir ki maçı kazanmak. Her hafta yavaş yavaş ilerleyerek gidiyorum. Çok sevdiğim müşterek yerdeyim. Burada olmam aşırı mevki verici. Adana Demirspor taraftarı Arjantin yandaş topluluklarına aşırı benziyor. Uzun müşterek müddet kılıç seyircisiz oynadık. Seyircili maçlar başladığında onların tutkuları beni aşırı bahtiyar etti” ifadelerini kullandı.

Belhanda: “Forma verildiği taktirde oynayacağım”

Takımın golcülerinden Younes Belhanda ise Altay maçına hazırlandıklarını vurgulayarak, “Aldığımız yengi aşırı önemliydi. Önümüzde güçlü müşterek savaş var. Çıkıp elimizden geleni yapacağız. Ligi fevk sıralarda bitirebilmemiz ve müşterek eski galibiyetimizi ehemmiyetli kılabilmemiz düşüncesince kazanmamız gerek. Sakatlığım dair şu an kendimi elleme hissediyorum. Forma verildiği taktirde oynayacağım” dedi.

“Sahada olmayı istiyorum”

Sahanın haricinde olmayı on paralık istemediğini aktaran Belhanda, “Sahanın haricinde olgunlaşmak beni çıldırtıyor. Sahada olmayı istiyorum. Arkadaşlarım, taraftarlar beni özledi biliyorum. Ben de sahada olmayı özledim. Bu benim işim ve bundan esenlik alıyorum. Her defasında sahada olgunlaşmak isterim ve sahada yerimi alacağım” niteleyerek konuştu.

Umutcan İşledici

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler