USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vestel Manisa Yarı Maratonu’na başvurular başladı

Türk sporunun en ehemmiyetli destekçilerinden Vestel, Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ‘Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu' düzenliyor. 15 Mayıs haset koşulacak nısıf maratona ortaklık düşüncesince başvurular alınmaya başlandı.

Vestel Manisa Yarı Maratonu’na başvurular başladı
31-12-2021 14:43

Voleybol, cimnastik, hentbol, e-spor, bisiklet, yelkenli kabilinden sporun sert baş döndürücü değişik dalını destekleyen Vestel, Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle acemi birlikte projeyi yaşama geçiriyor. Geçtiğimiz çağda gine Manisa Büyükşehir Belediyesi ile bu arada planlı emek vermek kapsamında şehre çiftteker yolu kazandıran şirket, kentin hemen hesaplı değil, içtimai dünyasına da yardım sunuyor. Bu kapsamda 15 Mayıs 2022 tarihinde Manisa Mustafa Kemal Atatürk Kent Park'tan başlama borç Vestel Manisa Yarı Maratonu düşüncesince başvurular vestelmanisayarimaratonu.com umumi ağ sitesi üstünden yapılıyor.

Avrupa'nın biricik düzlük üstünde müesses en şişman fabrikalarından Vestel City'den de geçecek bulunan nısıf maraton, 10 ve 21 kilometrelik dü koşuya ek namına bebek koşusunu da havi 3 aşamada düzenlenecek. Ayrıca maratonda 10 kilometrelik parkurda Şirketler Koşusu da düzenlenecek.

Verilen bilgiye göre, konkur kararında umumi tertip ve gözyaşı kategorilerini muvaffakiyet ile bitiren önceki 3 eş ve önceki 3 avrat sporcuya Vestel Hediye Çeki verilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler