USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

VavaCars Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçının ardından 

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Trabzonspor, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 aşınmış etti. Mücadele sonra Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, mücadeleyi ve skoru değerlendirdi.  

VavaCars Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçının ardından 
28-11-2021 20:52

AVCI: TARAFTARIMIZ BUGÜN BURADA DEĞİLDİLER AMA ENERJİLERİ VARDI

Zor ortak maç oynadıklarını kail Avcı, "Olimpiyat Stadı, benim 6 senemin geçmiş olduğu yer. Güzel hikayelerin olduğu, güzeşte yıl de Trabzonspor'la ortak yürek kazandığımız ortak stat. Rakip Karagümrük, beni 22-23 üç yaşında ayak topu endüstrisine sunan, depar belgesi yaptığım, dü senede otuz gole andıran atıp tüketicilere çıktığım takım. Ciddi ortak ortalık aranjman takımına dirlik oynadık. Her dü takımın da sahada hem savunmada hem hücumda planları vardı. Topa erbap olma oyununu gelişigüzel dü takımda istedi. Özellikle rakibin topa erbap olup opsiyonlarını baş döndürücü sabırla beklemesi esasen asap bozucu ortak şeydir ancak ona götürümlü durmak ve grup savunmasını gerçekleştirmek baş döndürücü önemliydi. İkinci alanda de merkezi baş döndürücü akıllıcasına kapatarak sabırla topun ardında arada sırada akın etmek gerekir. Şampiyonluğa oynamak, maksata aylamak bu çeşit oyunları devredilmek grup savunmasını akıllıcasına yapmakla eş değerdedir. Bugün fırsatlar bulduk. Penaltıdan golü attık. İkinci yarıda da fırsatlarımız vardı. Erken oyunu kopartabilirdik ancak akıllıcasına sürede 2'inci gol de geldi. Bugün sistemi, organizasyonu ve planları bulunan 2 grup karşılaştı. Biz kazandık. Kazanmamızın en iri etkenlerinden ortak tanesi maksata giderken hâlâ ortak tomar fedakarca grup savunması yapmaktır. Bugün sebebi ile takımım ne istediysem bunu zerre lime uygulamaya çalıştı. Onun düşüncesince oyuncularla bu arada olmaktan sonuç adım mutluyum. Bir haftayı hâlâ geride bıraktık. Kupa kazanmadık, tek bilinçlilik kazanmadık. Sadece üç benek kazandık. Cumartesi haset Adana Demirspor'la gine ortak bitiş maçına çıkacağız. Taraftarlarımızı sabırlı, rahat olmaya dayanak noktası vermeye, savunmayı ve atağı bizle bu arada hazırlamaya çağırma ediyorum. Taraftarımız bugün burada değildiler ancak enerjileri vardı. Desteklerini candan desteklerini vereceklerine inanıyorum. 2-0'lık adet elbette ki dü kullanılmamış ehemmiyetli ancak oyuncularım çalıştıklarımızı santimetre santimetre uygulamaya çalıştı. Benim düşüncesince hâlâ değerli. Bu yolda aceleci adımlar alaşağı etmek önemli. 14'üncü hafta sonlanmış oldu ve ortak maç hâlâ kazandık. Rekorlar diyorlar ancak emin olun tek bölümüne bakmıyorum. Her hafta kazandığımız maçlara bakıyorum. Oyuncularımı kutlama kartı ediyorum. İyi ortak takıma dirlik oynadık. Onlara da başarılar diliyorum" sanarak konuştu.

"YARIŞA EN İYİ ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ"

Şampiyonluk yarışında en iyisini yapacaklarını dile getiren Avcı, "Şampiyonluk dair meydana getirilen algıları hâlâ önceden biliyorum. Son 5-6 yıldır yarışan ortak uran direktörüm. Sahanın haricinde ne işe yaradığını baş döndürücü dobra biliyorum. Hep sahanın ortamında kalmaya bitmeme edeceğim. Trabzonspor tarihi, geçmişi gelişigüzel devir yarışmış ortak takımdır. Camia da buna hazır. En dobra halde yarışmaya bitmeme edeceğiz" açıklamasında bulundu.

"ABDÜLKADİR ÖMÜR ÖZEL BİR OYUNCU"

Abdülkadir Ömür'ün performansı üzerine da Avcı, "Abdülkadir Ömür, Türk futbolunun dirayetli ve hususi oyuncularından. Harika gidiyor. Daha önce, 'Bizi böke yapacaksa yaşam üzere oyuncular yapacak.' dediğimi de esasen hatırlatayım. Dalgalanmalar olacak. Bu hakeza ortak oyun. hususi ortak oyuncu. Umarım gelişerek ve yardım sağlayarak bitmeme eder" halinde konuştu.

"VISCA GÜNDEMDE DEĞİL"

Transfer düşüncesince icraat yapıldığını kail Avcı, "Henüz serbest ortak ekibe erbap değiliz ancak olacağız. Devre ortada nakil olacak. Visca dair temelli yazılıyor ancak anca ortak bilinçlilik yok. Benim Türkiye'ye getirdiğim ortak aktör kendisi. Çok dobra ortak izlem komitemiz var. Detaylı halde çalışmalarımızı yapıyoruz. Kadrodaki adaleti de iletişimle sağlıyoruz. Samimi ve selim halde bunu anlatırsanız gelişigüzel şeyin karşılığı var. Herkes işin ortamında peyda etmek istiyor. Bunun karşılığı da selim ve dobra ortak iletişimdir" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLARAK UMARIM O BOŞ ÇERÇEVEYİ BU SENE DOLDURURUZ"

Avcı, şimdiden Adana Demirspor maçını düşündüklerini söylerken, "14'üncü haftada dobra olacağımızın planını yapmıştım. Geçen yıl hem devir arasında, hem kütle böylece çalıştık ve transferleri ercecik yaptık. Ama 14'üncü haftada bu genişliğinde puanı kimesne beklemiyordu. Ama benim düşüncesince ehemmiyetli bulunan bu değil. Şimdiden Adana Demirspor maçına hazırlanacağız. Artık analizör ne, karşılamalar ne? Adana Demirspor şu anda benim düşüncesince ne öncesidir ne de sonrasıdır. Oyuncuyla konuşurken ihtimal de ortak ileti ödeme durumuydu bu fotoğraf. Trabzon gelişigüzel devir yarışmış, devir kurnaz kırılmalar küsmeler olmuş, hissiyatları iri bulunan şehir. Bu camiada iri işler yapacağımızı düşünüyorum. O odada Trabzonspor'un zamanı de var. Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Şenol Güneş'in fotoğrafları var. Şampiyonluk canlı kadrolar var. Umarım o gereksiz çerçeveyi bu yıl doldururuz" halinde konuştu.

Abdullah Avcı, Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Mustafa Cengiz düşüncesince de, "Mustafa Cengiz'in ailesine başsağlığı diliyorum. Türk futbolunun ve Galatasaray Ailesi'nin başı bozulmamış olsun. Üzüldüm. Bütün spor toplumunun başı bozulmamış olsun" dedi.


MATEOS: TRABZONSPOR HIZLI GEÇİŞ YAPAN BİR TAKIM

Trabzonspor'a dirlik tahsil edilen mağlubiyeti değerlendiren Mateos, "Bugün ortaya koyduğumuz tasar ve ika isteğimizin iri çoğunluğunu gerçekleştirdik. Rakip sahada hâlâ dobra oynamak, rakibi hapsedip kontrolü ele eylemek istedik. Bunu yaptığımız anlamış olur oldu, yapamadığımız anlamış olur oldu. Trabzonspor aceleci intikal eden ortak takım. Yanılmıyorsam fevk adına üstlük 7'nci galibiyetini aldılar ve namağlup durumdalar. Kendi açımızdan dobra şeyler ortaya koyduk ancak skoru alamadık. Bu oyunu ilerleyici haftalara yayarak hâlâ dobra işler gerçekleştirmek istiyoruz" halinde konuştu.


"KARŞIMIZDA TRABZONSPOR VARDI"

Geçen hafta oynana Kasımpaşa maçından hâlâ dobra ortak dubara oynadıklarını kail Mateos, "Bugün Kasımpaşa maçında yaptıklarımızın adına çıkan ortak başarım sergiledik. Yüzde 74 üzere ortak topla oynama yüzdesi yakaladık ancak pozisyonları değerlendiremedik, rakibimiz değerlendirdi. Kasımpaşa maçında da dobra oynadık ancak maçın ikinci yarısında baş döndürücü ortak tomar vesile verdik. Maçları bu halde kıymetlendirmek lazım. Performans yönünde Kasımpaşa maçının üstünde ortak performansımız he ancak değerlendiremedik. Tabii ki karşımızda Trabzonspor vardı. Bu boyut da aksi etkiledi" sanarak konuştu.

"EKSİKLERİMİZ SÜREKLİ İLK 11 OYNAYAN İSİMLERDİ"

Takımda nice oyuncunun fire olması düşüncesince de Mateos, "Sürekli 11 oynayan isimlerdi. Yokluklarını hissetmedik dersek asılsız olur. Bugün baş döndürücü ortak tomar 11 şansı bulamayan ancak daima planlarımız dahilinde bulunan aktörleri da rüyet yönünde ehemmiyetli ortak maç oldu. Hafta ortamında de yürek maçımız var. Bu periyotta her insana gerekseme olacak. Bu arkadaşlardan da dobra performanslar aldık diyebiliriz. Emre Mor'dan baş döndürücü memnunuz. Uzun ortak müddet derneşik halde oynamayan ortak oyuncuydu. Buraya geldikten sonradan kondisyonunu yukarıya taşımasının ardından baş döndürücü ortak tomar yardım verdiğini gösteriyor. Oynadığı oyunlarla, grup dostlarıyla ilişkisinde bunu gösteriyor. Bize ve oyuna bağlılığında bunu gösteriyor. Genel manada baş döndürücü memnunuz. Bitiricilik çalışıyoruz, rakip ukubet alanına girmelerini ve oyunun savunmalı yardımını çalışıyor. Oynamak talip ve elinden gelenin fazlasını sahaya yansıtan ortak oyuncu. Bugün yararlanamadı elbette ki ancak bundan hemen sonra kendisinden hâlâ fazlasını isteyeceğiz, zat de hâlâ fazlasını yapacaktır" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler