USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

VavaCars Fatih Karagümrük - Galatasaray maçının ardından

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından planlı matbuat toplantısında VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

VavaCars Fatih Karagümrük - Galatasaray maçının ardından
07-11-2021 20:17

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kadroda bugün meydana getirdiği tadilat zımnında rastgele müşterek nedamet yaşamadığını anlatım etti. Oyunu domine ettiklerini ve üçüncü alanda teessürat yaşadıklarını kail Terim, "Oyunun hakimi biziz. 1-2 derme çatma hatanın haricinde civar dönem hatırladığım müşterek nesne yok. Daha çarpıcı olmalıydık zira presi devir kurnaz yapabildik. Ekonomik kullanmasak maç sonuna denli bu denli nakit para olamazdık. Perşembe haset maç oynayan müşterek kadro denli görünmedik. Esas mihnet 3'üncü bölgede.2.3 gol oranı, 500 kesir pas, 18 içinde 30 kesir kat topla buluşma… Bu numaralara gereğince hile 1-1 bitmez. Daha tamamı hapis atan müşterek gestalt olmalı. Zaman devir yaptığımız preslerin bütünü değerli oldu. Bazı oyuncularımız, Perşembe-Pazar dair başağrısı çekiyor. Biglia'nın stopere geçmiş olduğu dakikaları elan elleme kullanmalıydık. Biz durup dururken müşterek gol yiyecek ve yazık masnu dair aşırı becerikliyiz. Bir gol bulduk ancak ötekini bulamadık. Üzgünüm düpedüz 2 benek kaybettiğimiz için. Bugün hile anlayışımızın karşılığı bu olmamalıydı. Giren çıkan oyuncular elinden geleni yaptılar. Lig elan aşırı uzun, bitmeme edeceğiz. Bu yıl ne elverişsizlik var ise bizlere bedel geldi. Bunların bütünü inşallah geçecek. Daha elleme olacağımıza inanıyorum" dedi.

"AZ BİR PUAN FARKI DEĞİL"

Lider Trabzonspor ile oluşan 9 puanlık farkı bloke etmek düşüncesince çalışacaklarını kail Fatih Terim, "Az müşterek benek farkı değil ancak olmakta hakeza şeyler, alelhusus ki Avrupa'ya bitmeme ediyorsanız. Kapatmaya çalışacağız zira elan müşterek tomar maç oynuyoruz esbak yıllara oranla. Biz kaybettiğimiz denli dünya kaybedecek. Kabullenecek halimiz yok. Her takıma hürmet duyuyoruz" sanarak konuştu.

"DURAN TOPLARDA BU SENE ÇOK BAŞARILI DEĞİLİZ"

Galatasaray'ın bu sayaç duran toplarda mergup müşterek başarım gösteremediğinin hatırlatılması hesabına ise görmüş geçirmiş uran adam, "Çok sade müşterek anlam vardır. Ölçüler aynıdır dünya için. Büyük ihtimalle aktör tipleriyle alakalıdır. Biri ön direğe aşırı elleme kullanır diğer geri direğe. Bunların hepsini uran adamlar çalıştırır. Son zamanlarda duran topların ne denli ehemmiyetli bulunduğunu tamamımız biliyoruz. Bazen oyunu bu halde çözersiniz. Diagne'nin vurmuş olduğu kafada Barış koşusuna bitmeme etse yersiz kaleye gol atacaktık. O mevzuda bu yıl aşırı değerli değiliz. Çalışmaya bitmeme edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"ERKEN YA DA GEÇ MÜDAHALELER HERKESİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR"

Karşılaşmada civar değişikliğini 63'üncü dakikada önleyen Fatih Terim, "Değişiklikler dair geç kaldınız mı?" halinde mevrut müşterek soruya ise ,"Ben anca değişmeyen verdim zira oyunu domine fail müşterek Galatasaray vardı. Takımı darmadağın etmek istemedim. Benim oyuncumun rakip oyuncuya küf atacağı aklıma gelemezdi tabii. Erken yada geç müdahaleler, her insanın beğenisini çekiyor sanırım. Bizim tarafımızdan nice bileşen var. 15 nefis müşterek grup, savaştan çıkmak gibiydi. İlk yarıda oyuna bilgili olunca devir ortada söylemlerimiz oldu. Onu da darmadağın etmek istemedim" yanıtını verdi.

"HÜKMEN GALİBİYET VERİLECEK İSE BİZ BÖYLE BİR GALİBİYET İSTEMEYİZ"

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova maçında kaide yanlışı yapıldığı sebebi öne sürülerek sarı-kırmızılı kulübün UEFA'ya meydana getirdiği başvuruyu da değerlendiren Terim, "Sonu oynanacaksa itirazımız olmaz. Ama hükmen yengi verilecek ise hakeza müşterek yengi tığ istemeyiz. Eğer bu kaide hatası, yeniden gerektiriyorsa yeniden isterim. Bu kuralın karşılığı bu ise itirazımızı yaparız. Lokomotiv Moskova'nın ne günahı var? Kimin unutkanlığı, kimin derişik bozukluğu? Kimseyi de itham etmek istemem açıkçası" halinde konuştu.

Öte taraftan Terim, maç içinde zerrin yaşlı görmüş olduğu pozisyonla ait kendisine ise, "Ofsayt konumu önden başlatılmış olduğu düşüncesince uyartı ika niyetiyle bağırıyordum. Hakem haklıydı o zerrin kartı ödeme konusunda. Hakem de niyetimin çirkin olmadığını organize ettiği düşüncesince zerrin yaşlı verdi. Yanlışlıkla girdim. Ben de zerrin yaşlı kullanmak istemiyorum. Hatta nükte yaparak, 'Arsa mı bu, satın mı alındı' dedim" yorumunu yaptı.

ATILAY CANEL: MİLLİ TAKIM ARASI BİZE İYİ GELECEK

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, izleyicilere dobra müşterek maç seyrettiklerini ve oyuncularının performansından kıvançlı bulunduğunu vurgulayarak, "Oyuna istekli, istekli başladık. Oyunun hakimiyeti civar dönem süresince bizdeydi. Pesic ile kemiksiz müşterek konum kaçırdık. Maç içinde sakatlıklar verdik. 2'nci nısıf da golü de bulduk ancak azalma başladı. Performanslarından ötürü aktörleri kutluyorum. Milli kadro arası bizlere elleme gelecek. Üzerine koyup bitmeme edeceğiz. Seyircilere elleme müşterek hile seyrettiğimizi düşünüyorum" dedi.

"BURASI BİZİM İÇİN DEPLASMAN"

Fatih Karagümrük'ün bu sayaç da maçlarının zat branşında oynama ihtimalinin aşırı ceninisakıt bulunduğunu açıklanan Canel, "Lig etraflıca müşterek maraton. Bu maratonun böylelikle inşallah başarırız. Hedefimiz Avrupa. Kendi bölgemizde oynayabilseydik müşterek bu denli elan izleyici geleceği düşüncesindeyim. Kendilerine teşekkürname ederim. Biz gelişigüzel hafta istiyoruz ancak şerait zımnında bu yıl de stadımızda oynamamız beklenir değil gibi. Burada oynuyoruz ancak bura bizim düşüncesince deplasman" sanarak konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler