USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

UPS Havayolları İstanbul Havalimanı'na evvel seferini gerçekleştirdi

UPS Havayolları, Türkiye'nin ihracatını dünyaya çekmek düşüncesince haftanın 6 haset İstanbul-Köln ortada yapacağı seferlerin ilkini İstanbul Havalimanı'na gerçekleştirdi.

UPS Havayolları İstanbul Havalimanı'na evvel seferini gerçekleştirdi
01-11-2021 16:38
İstanbul

Almanya'nın Köln şehrinden İstanbul Havalimanı'na meydana getirilen yol sonrası UPS Kargo Binası dalında planlı görüşmede mütekellim UPS Avrupa Başkanı Daniel Carrera, Türkiye’deki işletmelerin gayrı yerli pazarlar ve kabala tecim ile bağlanak ihdas ve bu sayede çoğalma potansiyellerinin bilincinde olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bu yüzden, dünkü uçuşumuz ile Türkiye’de imal edilen nazirsiz mamüllerin dünyaya açıldığını değerlendirmek bizim düşüncesince iri müşterek mutluluk. Müşterilerimizin hâlâ başarılı, hâlâ aceleci ve hâlâ çelimli olabilmesi düşüncesince evren standartlarındaki erişim ağımıza sonsuz adına envestisman yapıyoruz. Yalnızca Türkiye’nin de zarfında bulunmuş olduğu Avrupa Bölgesine, akıbet iptidai yılda ağımızı yükseltmek düşüncesince 2 bilyon dolardan çok envestisman yaptık. Müşterilerimizin işleri ile bağlılık düşlerini gerçeğe tahvil etmek düşüncesince çalışmaya, toptan ağımızı güçlendirmeye ve Türkiye düşüncesince dünkü fırsatları ve potansiyelleri ortaya çıkarmaya bitmeme edeceğiz."

UPS Türkiye Genel Müdürü Burak Kılıç da 2 bine benzeyen çalışanıyla Türkiye'nin gelişme göstermesine ve ihracatına ulama gerçekleştirmek kıl payı yola çıktıklarını ve yatırımlarını sürdürdüklerini söyledi.

Türkiye'ye, arsıulusal yatırımlar dalında görev etmeyi sürdüreceklerine kalben inandıklarını dile getiren Kılıç, "Tüm yatırımlarımızı da bu perspektifte halletmeye çalışıyoruz. 2021 senesinde herhangi müşterek ay ayrıksı müşterek rekora imza atan türkiye ihracatının büyümesi ve gelişme göstermesi düşüncesince gerekseme duyduğumuz kapasiteyi bu uçağımızla adına getirmiş olacağız. Boeing 767 uçağımızla haftanın 6 haset (pazar haset dahil) İstanbul'dan Türkiye'den ihracatçılarımızın gönderilerini dünyaya taşıyacağız." biçiminde konuştu.

UPS Doğu Avrupa Bölge Başkanı Ufku Akaltan ise KOBİ'leri doğrulamak düşüncesince Ticaret Bakanlığıyla dışsatım Akademi programını 2019 yılından beri uyguladıklarını anımsatarak, "Bu sayede ekibimiz, Türkiye'nin herhangi müşterek kısmına gidip 6 binin üstünde işletmeyi sayısal pazarlamadan dış satım süreçlerine, paketlemeden gayrı halis muhlis dış satım dokümantasyonuna denli eğitti. Bu halde nice girişimciyi ihracatla buluşturmuş olduk." dedi.

İGA Dijital Hizmetler ve Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul da İstanbul Havalimanı'nın 2023 yılı bakımından 5,5 milyon titrem kargo kapasitesiyle çabucak geçici değil ayrımsız sürede müşterek kargo merkezi olmayı hedeflediğini belirterek, "İstanbul Havalimanı'nın Türkiye'nin hesaplı büyümesinin ehemmiyetli müşterek parçası olmasını ve ayrımsız sürede Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya'nın en ehemmiyetli hava kargo ve geri görev merkezlerinden bir tanesi biçimine gelmesini hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

İstanbul Havalimanı Mülki yönetim Amiri Mehmet İlker Haktankaçmaz ise İstanbul Havalimanı adına bahtiyar müşterek anne şehadet ettiklerini ve hayallerindeki havalimanına bugünkü gelişmeyle müşterek etap hâlâ yaklaştıklarını vurgulayarak, "UPS uçağı Türk ihracatçısının dünyaya hâlâ aceleci ve hâlâ bedava bağlanmasına ulama sağlayacak." dedi.

"Kovid-19 virüsünün getirmiş olduğu en iri vesile sayısal dönüşümü hızlandırması"

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay da Kovid-19 virüsünün getirmiş olduğu en iri fırsatın sayısal dönüşümü hızlandırması olduğuna dikkati çekerek, "Dolayısıyla hızlanan bu dönüşümden Türk ihracatçımızın en güzel halde yararlanması asliye önceliğimiz. Hedefimiz, 2024 senesinde şu anda 2.7 bilyon dolar bulunan ihracatı 10 bilyon dolarlar seviyesine çıkarmaktır. Bunun düşüncesince çalışıyoruz. hususi e-ihracat dairesi kurduk. 5 bin 500 girişimciye de e-ihracatı öğretiyoruz." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan ise UPS'nin seferinin Türkiye düşüncesince yararlı olması temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

"Bu hizmetin Türkiye ihracatı düşüncesince ehemmiyetli müşterek ulama sağlayacağına inanıyoruz. Haftanın 6 haset gerçekleşecek uçuşlarla ülkemizin çelimli havacılık ağına UPS uçuşlarının da hâlâ da kuvvet katacağına inanıyorum. Posta hizmetleri, hem e-ticaretin akıbet yıllardaki gelişimi hem de Kovid-19'un etkisiyle baş başa herhangi müşterek güzeşte güneş hâlâ da ehemmiyet nail durumda. Ülkemizde bugün mezun 38 defa görev sağlayıcısı çalışkanlık gösteriyor. E-ticaret gelirlerine baktığımızda 2019 ile 2020'yi karşılaştırdığımız devir yüzdelik 66 devletimizde e-ticaret gelirleri kalık durumda. E-ticaret kütlesinin yüzdelik 68 oranında artarak, başından 2,29 bilyon adete ulaştığı, e-ticaretin en ehemmiyetli tamamlayıcısı bulunan defa dalının 2019 senesinde tahminî 8 bilyon Türk lirası müşterek gelire sahipken 2020 senesinde tahminî 11 bilyon teklik müşterek piyasaya dönüştüğünü daim baş başa gözlemliyoruz. 2025 yılına denli da Türkiye'de hava yolu trafiğinin herhangi müşterek sene sayı farkı 5.2 büyüyeceği öngörülüyor."

UPS’in Türkiye operasyonunun dış satım yetenek artışı dü katına çıkacak

Verilen bilgiye layıkıyla UPS, UPS Havayolları’na bağlılık Boeing 757 tipi uçağın UPS Türkiye dış satım operasyonlarına engelleme olacak.Haftanın 6 haset İstanbul-Köln arası yol meydana getirecek tayyare ile Türkiye’deki UPS müşterileri kısalan teslimat sürelerinin avantajlarından yararlanabilecek.

İstanbul-Köln arası yol meydana getirecek tayyare ile UPS’in Türkiye operasyonunun dış satım yetenek artışı dü katına çıkacak. Türkiye’deki ihracatçıların gönderileri Köln transfer merkezinden hepsi dünyada UPS operasyonlarının bulunmuş olduğu 220 iklim ve alana hâlâ aceleci ve hâlâ doğurgan müşterek bağlanak ile ulaşacak. Bu sayede, UPS müşterileri kısalan teslimat sürelerinden yararlanabilecek. dışsatım operasyonlarında günce 9 bin 500 paket ihraç edilirken, UPS uçağı ile baş başa günce paket gönderimi 13 bin 500’e çıkacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler