USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

UFS Academy hisse senedi fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor

Unilever Ev Dışı Tüketim, şefler ve aş damı mensuplarının kariyer yolculuklarında hevesli aksiyon fırsatlarını hepsi düşüncesince 7/24 erişilebilir kılan UFS Academy angın hareketli uygulamasını tüketicilere tanıttı.

UFS Academy hisse senedi fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor
20-10-2021 14:29
İstanbul

Türkiye’de gelişigüzel 2 hevesli mutfaktan 1’ine giren Unilever Ev Dışı Tüketim, “UFS Academy” ismini haiz devre içi hareketli terbiye uygulamasıyla piyasanın sürdürülebilirliği ve gelişimine yardım sağlayacak planlarına borda bordaya yenisini ekledi.

UFS Academy’nin tanıtımı Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, TÜRYİD Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Cizreli ve adlı sanlı lider Arda Türkmen’in katılmış olduğu güruh ile gerçekleştirildi. Toplantıda UFS Academy uygulamasının sunmuş olduğu özelliklerin yanı esna Unilever Ev Dışı Tüketim’in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçları, şefler ve aş damı personellerinin kariyer yolculukları ve hevesli gelişimlerine müteveccih terbiye ihtiyaçları, şefler ve aş damı personellerinin terbiye içeriklerine erişimi ele alındı.

UFS Academy ile yarının mutfağı 7/24 şeflerin cebinde

Unilever Ev Dışı Tüketim’in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmadan yola çıkarak geliştirilen UFS Academy, ihtiva ettiği parasız eğitimlerle şeflere esas reçetelerden gelecek düzey pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından en aktüel gastronomi trendlerine açık borda bordaya yelpazede terbiye içerikleri sunuyor. Şefler uygulamadaki eğitimlere diledikleri devir hareketli cihazları üstünden erişebiliyor.

Eğitim modüllerinin sonundaki testleri bitiren şefler ise dünyanın en dobra 10 aş damı sanatları enstitüsü ortada sevgili ICCA akreditasyonuna cemaat sertifikalar alıyor. "Takımını Yönet" ayrıcalığı ise şeflere ahali aş damı kadrosu düşüncesince eğitimler birleştirme yazar strateji ika olanağı sunuyor.

Şeflerin derin temposu bilerek 2 dakikanın altında ve rastgele reklam içermeyecek şekilde tasarlanan terbiye içerikleri, şeflerin öğrenime elan borda bordaya tomar saat ayırmasını kolaylaştırıyor. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler kabilinden hazırlanmakta bulunan en aktüel ve şümullü lider eğitimlerine parasız ve bıkılmayan namına erişmek talip şeflerin UFS Academy hareketli uygulamasını hareketli cihazlarına indirmesi yeterli.

Şeflerin saf kolu internet

Unilever Ev Dışı Tüketim’in Türkiye’de şeflerle gerçekleştirdiği araştırı şeflerin terbiye ve hevesli aksiyon alışkanlıkları ve gereksinimlerine enerji tutuyor. Araştırma şeflerin iri borda bordaya çoğunluğunun hevesli gelişim, akımları strateji kılmak ve işleriyle ait mevzularda istişare kılmak düşüncesince devre içi kaynaklara başvurduğunu gösteriyor. Şefler, devre içi eğitimlerin gelişmeleri düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu düşünüyor. Ancak şeflere devre içi eğitimlere ortaklık vaziyetleri sorulduğunda şeflerin yüzdelik 60’ının hayatında hiçbir devre içi borda bordaya öğrenime katılmadığı ortaya çıkıyor.

Araştırmaya eklenmiş bulunan şeflere uyarınca hevesli gelişimlerinin önündeki en iri engeller devir ve bütçe kısıtları. Eğitim fırsatlarının faydalarını düşündüklerinde ise şeflerin en aşırı dikkatini çekici unsurlar ortada evren mutfaklarına müteallik bilim sahibi peyda kılmak ve arsıulusal borda bordaya şehadetname kabul kılmak toprak alıyor. Ayrıca şeflerin az elan topu topu mutfaktaki ekiplerinin hevesli gelişimini yakından strateji kılmak ve eğitimlerini şahsen planlamak istiyor.

"Şeflerimizin gelişimine yardım sağlamayı hedefliyoruz"

Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, uygulamaya ilişkin, "Unilever Ev Dışı Tüketim kadrosu namına gelişigüzel 2 hevesli mutfaktan 1’ine ulaşmanın, şeflerle DOĞRU değinme şeklinde çalışmanın bizlere sağlamış olduğu aşırı kıymettar iç görülerin yanı esna yanında getirmiş olduğu borda bordaya hata da var. Bu doğrultuda tığ de ev dışı istihlak sahasının gelişimine yardım sağlayacak adımlar atmaya odaklanıyoruz. Senelerdir markamızın ‘Destekle, İlham Ver, Geliştir’ maksadı doğrultusunda yaşama geçirdiğimiz projelerle tüketicilere ayrımlı bölgelerde dayanaklık kılmak veriyoruz. Şimdi de gine şeflere kulak vererek, onlardan aldığımız iç görülerle UFS Academy’i tasarladık." sanarak konuştu.

Tokgöz, şunları söyledi:

"Mutfağın ve şefliğin doğası hem acemi lezzetler geliştirirken hem de aş damı ekosisteminde ehemmiyetli bulunan besin atığı, paket servis denli ayrımlı alanları yönetirken şeflerin doğurucu ayn açılarına cemaat olması ve optimizasyon yapmasını gerektiriyor. Oysa aş damı genişliğinde talepkar ve derin borda bordaya ekosistemde şefler menfaatlerini geliştirmeye tam zamanı ayıramayabiliyor. UFS Academy ile eğitimde zaman, mekan ve bütçe kısıtlamalarını yıkmayı amaçlıyoruz. Şeflerin mutfağın derin akışından buldukları evvel fırsatta acemi tarifler düşüncesince esin alabilmesi, evren mutfaklarını ve en ürün akımları strateji edebilmesi, ekiplerinin gelişimine yardım sağlayabilmesi düşüncesince geliştirdiğimiz borda bordaya yürütüm bu. Ayrıca kariyer yolculuğunda da hevesli gelişimine anbean bitmeme edebilmesini hedefliyor. Şeflerin 7/24 cebinde olmayı amaçlıyoruz. Türkiye’nin ciharıyek yanından şefler ve mutfaktaki ekipleri düşüncesince borda bordaya esin hareketi, borda bordaya hevesli aksiyon yolculuğu başlatıyoruz ve UFS Academy’den yarar sağlamasını umuyoruz." dedi.

Sektörü geliştirebilmek düşüncesince nice projeye imza attıklarını hatırlatan Tokgöz, "UFS Academy de bunların bitmeme niteliğinde. Şeflerimizin gelişimine yardım sağlamayı hedefliyoruz ve sonunda de dört başı mamur terbiye içeriklerini biricik borda bordaya yapı altında buluşturuyoruz. Bu hareketli borda bordaya yürütüm şeflere 7/24 erişebilecekleri vakitten ve mekandan serbest borda bordaya terbiye sunuyoruz. Eğitim içeriklerimiz aşırı açık borda bordaya yelpazede. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler kabilinden gine bilirkişi şefler düşüncesince müstahzar bulunan borda bordaya terbiye portalı. Temel reçetelerden gelecek seviyedeki mütekâmil pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından gastronomi trendlerine genişliğinde nice içerisinde ne olduğu sunuyoruz.

Aynı sürede aş damı süresince besin güvenliği, hıfzıssıhha eğitimi, paketlemenin ipuçları denli nice eğitimi sunuyoruz. En güzeli de 2 dakikalık komprime şeklinde videolar. Bir çay molasında bilet tüketilip sindirilecek sevinçli borda bordaya içeriğe sahip. Takımını yönet ayrıcalığı var, şefler burada yalnızca şahsi gelişimlerini strateji etmiyorlar ayrımsız sürede mutfakta yönettikleri ekibin de gelişimine yardım da bulunuyorlar. UFS Academy kimseyi geride bırakmayan borda bordaya uygulama. Bu eğitimlerden sonraları borda bordaya imtihan mevcut ve başarıyla geçenler ICCA akreditasyonlu sertifikaya cemaat oluyorlar ve kariyer yolculuklarında iri dayanaklık kılmak sağlıyor." şeklinde konuştu.


- "Uygulama kalifiye istihdamı artıracak"


Turizm, Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli, de "Pandeminin peşi esna piyasanın istikbaline umutla bakıyoruz. Hatta 2022 yılının 2019 rakamlarının üstünde çıkacağını ön görüyoruz. Bu da elbette ki istihdam açığı yaratıyor. Bu sebepten UFS Academy denli şeflere acemi evren ve tagaddi trendlerine, acemi pişirme tekniklerine hızlıca erişebilme olanağı sunan, gelişigüzel yerden ulaşılır hareketli borda bordaya yürütüm aşırı kıymetli. Sürdürülebilirlik boyutunu da unutmamak gerekiyor. Önümüzdeki devirde acemi eklenecek içeriklerle beraberce besin israfının azalması, elan az plastik kullanması ve elan az karbon salımı ile ait de mutfaklarda borda bordaya farkındalık yaratacak borda bordaya yürütüm olacak. UFS Academy’nin hem tüketicilere hem ülkemize hem de katmış olduğu bedel açısından gezegenimize aşırı faydası dokunacağına inanıyorum." dedi.

Cizreli, "Sektör aşırı değişiyor. Yeni pişirme teknikleri tagaddi trendleriyle beraberce aş damı teknikleri de değişiyor. Şeflerimizin de menfaatlerini güncellemeleri ve trendlere kadem uydurabilmeleri düşüncesince ürün aşama endamsız videolar. Her an bunlara erişebilmeleri düşüncesince ve sektördeki istihdamın gelişme göstermesi açısından aşırı giranbaha borda bordaya uygulama. Pandemide iri istihdam kaybı yaşadık. Dolayısıyla kalifiye istihdam gereksinimi artıyor. Bu portal, hem şeflerin gelişme göstermesi hem de acemi adaylar düşüncesince aşırı müfit olacak. Çok aktüel detayları barındırıyor. Her eve girebileceğini de düşünüyorum, videoları izledim hem esas yollar doğrudan aktüel trendler var. Gıda atığı ve israfı ile ait de ehemmiyetli içerikler var. Bu da aşırı ilgi etmemiz müstelzim borda bordaya konu. Bu israfı indirmek düşüncesince de mutfaklarımızda kullanılacak bulunan yollar aşırı değerli." sanarak konuştu.


- "Her paydaşın behemehâl başvuracağı borda bordaya kaynak"


Şef Arda Türkmen ise, “Bir lider namına değerlendirdiğimde Unilever Ev Dışı Tüketim’in geliştirdiği UFS Academy hareketli uygulamasının sektörümüzdeki ahali şeflerin gerekseme acilen başvuracağı ve hızlıca ürün alabileceği borda bordaya pınar bulunduğunu söyleyebilirim. Profesyonel gelişimini desteklemek, bilim dağarcığını yeniliklerle güçlendirmek, acemi yollar ve trendler bellemek talip gelişigüzel paydaşın behemehâl başvuracağı borda bordaya pınar olacaktır." yorumunu yaptı.

Dünyada trendlerin aşırı aceleci değiştiğini kaydeden Türkmen, "Bunları strateji kılmak hiçbir emeksiz değil. Hem çalışıp hem de olanı biteni sonsuz strateji kılmak zor. Bu yürütüm bunların hepsinin borda bordaya arada toplandığı borda bordaya platform. Her seferinde geriye dönerek esas teknikler-tarifler, reçeteler, içerikler ve evren mutfaklarıyla ait bilim kabul kılmak düşüncesince borda bordaya pınar olması açısından UFS Academy aşırı önemli. Bu, hevesli şefler düşüncesince evvel evrede işlenmiş borda bordaya seçenek lakin ilerleyici devirde behemehâl evlere de girebileceğini düşünüyorum. Dünyada bilgiye anbean her insanın gereksinimi var. Profesyonel şefler iş düşüncesince kullanırken, evlerde ev pişirmeleri düşüncesince de esas bilgilerin bulunabileceği düşüncesince bura borda bordaya bibliyografi namına kullanılacaktır. Burada mevcud bilgiler levent boylu levent değil, 2 dakikada gelişigüzel ihtiyacınız olduğunda mobilden ulaşılabilir." şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler