USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türkiye Eskrim Şampiyonası, epe turnuvasıyla devam ediyor

Türkiye Eskrim Federasyonu'nun (TEF) Manavgat'ta düzenlemiş olduğu Türkiye Eskrim Şampiyonası, U-10, U-12 ve U-14 Epe Turnuvası ile devam ediyor.

Türkiye Eskrim Şampiyonası, epe turnuvasıyla devam ediyor
23-01-2022 18:07

TEF 2021-2022 yılı çalışkanlık programında arazi meydan veteranlar V1-V2-V3 Flöre, Kılıç, Epe turnuvası ile başlamış olan Türkiye Eskrim Şampiyonası ahit U-10, U-12 ve U-14 Epe turnuvası ile devam etti. Dün meydana gelen veteranlar turnuvasında Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Manisa ve Van illerinden 31 veteran sportmen Kovid 19 tedbirlerine uyarak bölüm savaşı verdi. Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda meydana getirilen veteranlar turnuvasında V1 Erkekler/Kadınlar Flöre'de Atakan Akçay ve Çağlar Avşar, V1 Erkekler Kılıç'ta Duhan Fatih Bayrak, V1 Kadınlar/Erkekler Epe'de Gülşen Kaymak ve Deniz Şahin, V2 Erkekler Kılıç'ta Arif Hikmet Şener, V3 Erkek Kılıç'ta Ethem Altan Ünsal, V2 Kadınlar/Erkekler Epe'de Emel Eken ve Aydın Kahraman, V3 Erkekler Epe'de ise Cem Şahi değerli madalya elde eden sporcular oldu. Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyalarını TEF Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Hayber, Antalya Eskrim İl Temsilcisi Yiğit Akdeniz ve Müsabaka Gözlemcisi Cem Oray verdi.

KAZANANLAR SEVİNDİ, KAYBEDENLERİ AİLELERİ TESKİN ETTİ

Türkiye Eskrim Şampiyonası'nda ahit başlamış olan U-10, U-12 ve U-14 Epe turnuvasında 15 ilden bütün 314 sportmen savaşım etti. Küçük sporcuların korkunç savaşım etmiş olduğu müsabakalarda galip gelenler iri neşe yaşarken, kaybeden sporcular gözyaşlarına bariyer olamadı. Kaybeden sporcuları aileleri teskin etmeye çalıştı.

'SÖMESTİR TATİLİNİ DEĞERLENDİRDİK'

2 haftaylık nısıf sene tatilini kılıç oyunu şampiyonası düzenleyerek değerlendirdiklerini özetleyen TEF Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Hayber, “Müsabakalarımız evvel veteran turnuvamızla başlama aldı. Sömestir devri süresince da bebek ve gençlerimizin iştirakı ile yapılacak Epe, Flöre ve Kılıç müsabakaları ile 2 hafta devam edecek" dedi.

1500'ün üstünde bebek ve gailesiz sporcunun iştirakı ile sürecek turnuvaların 6 Şubat geçmişine derece devam edeceğini tamlayan Hayber, “Bugünkü ve ferda ki müsabakalarımız Epe müsabakaları, müşterek ahir gündüz Epe'nin Gençler Federasyon kupası müsabakası, elan sonraları U-10, U-12 ve U-14 Flöre müsabakalarımız, müşterek ahir müsabakalarımız gençlerin Flöre kupası müsabakaları, 1-6 Şubat tarihlerinde de Kılıç müsabakalarımız yapılacak. En sonuç da Kılıç'ın çoluk evlat federasyon kupası yapılarak yarıyıl tatilimizi iyi müşterek halde geçireceğimize inanıyoruz" niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler