USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Turkcell Süper Kupa'nın basın toplantısı düzenlendi

Geçtiğimiz senenin Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor ortada erte Katar'ın başkenti Doha'da oynanacak bulunan Turkcell Süper Kupa finali öncesinde basın toplantısı gerçekleştirildi.

Turkcell Süper Kupa'nın basın toplantısı düzenlendi
04-01-2022 19:43

Karşılaşmanın oynanacağı Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda planlı basın toplantısına Beşiktaş Teknik Sorumlusu lider Karaveli ile Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk'in beraberinde kadro kaptanları Atiba Hutchinson ve Hakan Özmert katıldı.

ÖNDER KARAVELİ: BEŞİKTAŞ'I SEVEN HERKESE BU KUPAYI HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ

Beşiktaş Teknik Sorumlusu lider Karaveli, kupayı müzelerine iletmek istediklerini belirterek, "Öncelikli kendisine hocamızın gözetiminde Antalyasporlu hocalara evvel olsun dileklerimi iletiyorum. Hocamıza da kulüplerimizle ait dediği şeyler düşüncesince teşekkürname ediyorum. Biz, Beşiktaş kendisine hem böke bununla beraber yürek şampiyonu kendisine buradayız. Elimizdeki halis muhlis oyuncularımızla halis muhlis gücümüzle Beşiktaş müzesine müşterek yürek eklemek düşüncesince mücadelemizi vereceğiz. Oyun ile ait neler yapılması gerekiyorsa eş olduğumuz oyuncularla bunu ortaya koyacağız. Bu kupanın huzur kazananıyız. Yarın da karşılaşma bittiğinde Beşiktaş'ı dost her insana bu kupayı bağış kılmak istiyoruz" dedi.

"SADECE SAĞLIKLA İLGİLİ KONULARDA ENDİŞE DUYARIZ"

Siyah-beyazlı ekipte açıklayan zait olaylarla ait kendisine da açıklamalarda mevcut Karaveli, oyuncularının sağlıklarıyla ait fikir duyabileceklerini belirterek, aldatmaca ile ait müşterek fikir duymadığını belirtti. Karaveli mevzuyla ait kendisine şu halde konuştu:

"En akıbet bilgi Topal ile ait durumdu. Semptom gösterdi ve gidişat yükselince onu takımdan ayırdık. Oyuncularımızı İstanbul'da salıverme sebebimiz, hem onları izlem kılmak bununla beraber geride artan oyuncularımızı korumaktı. Dünya'da aşırı yükselmeye başladı, Türkiye'de de hızlıca yükseliyor. Biz de nasibimizi aldık. Biraz hâlâ titiz olunabilirdi. Sadece esenlikle ait hikayelerinde fikir duyarız. Yarın ile ait müşterek fikir yaratmıyor. Oyuncularda da yaratmayacaktır. Oyunu en elleme halde oynamaya çalışacağız. U-19 takımımızdan oyuncuları, ekibe kattık. Yarın sahada olma ihtimalleri de anbean artıyor. Bu yüz krizlerden iri fırsatlar doğabilir. Bu şansı akilane değerlendireceklerini düşünüyorum. Onlar adalet ettikleri düşüncesince buradalar."

"KULÜBÜN İÇERİSİNDE HANGİ POZİSYONDA KALACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEDİM"

Önder Karaveli, yöneticilerin uygulayım yönetmen dair vereceği değişmeyen ile ait düşünmediğini ve kulübün arasında kalmaya bitmeme edeceği düşüncesince bahtiyar bulunduğunu belirterek, "Beşiktaş Kulübü ile sözleşmem mevcut ve rastgele karşılaşma bittiğinde ego kulübün arasında kalacağım düşüncesince bunu düşünmedim. Hangi pozisyonda kalacağımı ile ait ise bunu önemsemediğimi tekraren söyledim. Beşiktaş Kulübünün altın müşterek parçası olarak, abuhava futbolu düşüncesince efor harcama fail biri kendisine bu mevzuyu düşünmedim ve bu vaziyetten aşırı rahatım" biçiminde konuştu.

Öte taraftan Karaveli, Süper Kupa finalinin Doha'da düzenlenmesi ile ait kendisine ise, "Dünya Kupası'nın oynanacağı müşterek şehide ballanmak bizler, oyuncular ve kulüpler düşüncesince muaddel müşterek tecrübe. Bunun elleme yanlarını yaşamaya ve yaşatmaya çalışacağız" niteleyerek laflarını noktaladı.

ATIBA HUTCHINSON: BU GALİBİYET İÇİN HER ŞEYİMİZİ VERECEĞİZ

Fraport TAV Antalyaspor'un elleme müşterek kadro bulunduğunu tamlayan Atiba, "Önemli müşterek karşılaşma düşüncesince buradayız. Bize gönül rahatlığı elleme oynayan müşterek kadro Antalyaspor. Kupayı yöneltmek düşüncesince çalışacağız. Buraya bunun düşüncesince geldik. hususi ve ehemmiyetli müşterek karşılaşma olacak. Biz bu yengi düşüncesince rastgele şeyimizi vereceğiz. Umarız galip mevrut yan kılıç olabilir ve senenin huzur kupasını nail oluruz" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı ekipte koronavirüs testi zait çıkan oyuncuların menfaatlerini ne etkilediği üstüne mevrut müşterek soruya ise Kanadalı oyuncu, "Dünya kendisine aşırı dayanıklı müşterek sürecin içerisindeyiz. Biz sporcular kendisine hevesli kalmalı, apiko olmalı ve elimizden geleni yapmalıyız. Umarım müşterek an evvela hacısı hocası sağlığına kavuşur, güvende olabilir ve bu dayanıklı süreçten müşterek an evvela kurtuluruz" yanıtını verdi.

"ÖNÜMÜZDEKİ MAÇA ODAKLANMIŞ DURUMDAYIM"

Beşiktaş'ta sportif yönetmen olma konusunu şu anda düşünmediğini ve yarınki bitiş karşılaşmasına odaklandığını belirteren deneyimli oyuncu, "Yarın ehemmiyetli müşterek maçımız var. Önümüzdeki pik odaklanmış durumdayım. Takıma bu mevsim iane edebilmek düşüncesince elimden geleni gerçekleştirmek istiyorum. Sıkı çalışıp ligi en elleme tam bitirmek, şu anda odaklandığım şey. Gelecekteki mevzularla ait kendisine vakti ulaşınca düşünürüm" dedi.

Süper Kupa finalinin Doha'da düzenlenmesi ile ait kendisine da düşüncelerini paylaşan Atiba Hutchinson, "Burada ballanmak güzel. Ayrıca burada müşterek Dünya Kupası da düzenlenecek. kent düşüncesince de elleme müşterek prova şansı bu. Buradaki misafirperverlikten ötürü mutluyuz. Az sonraları da idmanda stadı ve zemini göreceğiz. Yarın da dü hususi kadro gönül rahatlığı karşıya doğacak ve elleme de müşterek karşılaşma olacaktır" açıklamasında bulundu.

ALFONS GROENENDIJK: TARİHİ BİR MAÇA ÇIKIYORUZ, UMARIM KUPAYA UZANAN TARAF ANTALYASPOR OLUR

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk de kendileri açısından vakti müşterek pik çıkacaklarını belirterek, "İlk kez bu yürek fırsatını yakaladık. Yarın sahada olacağız. Bizim maksadımız kulübü ve taraftarları gururlandırarak bu kupayı kazanmak. Bugün yaptığımız idmanda aktör grubunun isteğinden, arzusundan akıbet adım memnunuz. Umarım erte da bire müşterek halde sahada bunu akıbet dakikaya genişliğinde mücadelelerle, sahanın rastgele durumunda yayınlayan müşterek Antalyaspor izlettirebiliriz. Türkiye'nin en iri kulüplerinden birine gönül rahatlığı oynayacağımızın farkındayız fakat ehemmiyetli bulunan bizim ne yapacağımız. Yarınki adet ne olursa olsun elleme müşterek ayak topu izletip kupaya uzanan tarafın Antalyaspor olacağını beklenti ediyorum" biçiminde konuştu.

"PLAN DAHİLİNDE OLMAYAN PUANLAR KAYBETTİK"

"Bu maçın önemini öbür maçlara uyarınca ne görüyorlar?" sorusuna ise Alfons Groenendijk, "Son 3 grup maçına baktığımızda plan dahilinde sıfır puanlar kaybettik. Bu 3 maçın 2'sinde 90 artılarda yenilen gollerle aşırı eleştiri nokta kayıpları yaşadık. Kupa maçına dönersek da zorlansak da kazanmayı bildik, 2-1'lik skorla. Son maçlarda; söz gelimi Kasımpaşa müsabakasını elleme oynadık fakat gene akıbet dakikada yediğimiz gollerden dolayı, arada müşterek plan dahilinde gitmedi işler. Yarın dayanıklı müşterek rakibe karşı, aşırı dayanıklı müşterek pik çıkacağız fakat kılıç de bunu müşterek fırsata çevirip, rakibimizi yenip, kupaya yetişmek istiyoruz. Yarın yapacağımız esasta aşırı basit. Arkamızdaki yandaş için, site için, pakt düşüncesince adalet etmiş olduğu kupayı akıbet damlamıza genişliğinde savaşım yazar şehrimize atmak amacımız. Umarım bunda da kalburüstü oluruz" yanıtını verdi.

"BURADA OLMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU"

Süper Kupa finalinin Doha'da oynanması ile ait ise Groenendijk, "Şahsen ego menfi müşterek istimara duymadım bu madde hakkında. Sadece müspet tepkiler gördüm ve duydum. Biz ayak topu adamı kendisine çabucak futbola odaklanmaya çalışırız ve nerede oynadığımızın önemi yoktur. Burada ballanmak aşırı elleme müşterek duygu. Hakan ve Atiba'nın laflarına de katılıyorum zira aşırı elleme müşterek deneyim olacak. Burada ballanmak cümbüş verici. Geldiğimizden bu yana yayınlanan misafirperverliğe teşekkürname ediyorum. Sonuç kendisine burada olmaktan mutluyuz ve umut ederim hedeflediğimiz kupayla döneriz" açıklamasında bulundu.

HAKAN ÖZMERT: BURAYA ÇOK İSTEKLİ GELDİK, İNŞALLAH KUPAYA UZANIRIZ

Antalyaspor kaptanı Hakan Özmert ise açıklamasında, "Şehir olarak, kadro kendisine buraya aşırı iştahlı geldik. Maça elleme de hazırlandık. İnşallah erte bu isteğimizi kadro kendisine sahaya yansıtırız. Çok heyecanlıyız. İlk kez hakeza müşterek kupada savaşım ediyoruz. İnşallah bu isteğimizi gerçekleştirir ve böylelikle da bu kupaya uzanırız" sanarak konuştu.

"PROFESYONELİZ VE İŞİMİZİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Pandeminin kendilerine getirdikleri zorluklardan bahseden Özmert, "2 seneyi devredilmek neredeyse pandemi. Tabi ki çetince oluyor, her insanın sorumlulukları var. Maçlara müşterek taraftan hazırlanırken, öbür taraftan da kendimizi korumamız gerekiyor. Gerçekten çetince koşullar altında oluyor. Son senelerde rahatlamıştı zorla gine çoğalma oldu. Üzülüyoruz naşir ki arkadaşlarımız olunca, kılıç de bizar oluyoruz etkilendik mi diye. Profesyoneliz ve işlerimizi hazırlamaya bitmeme ediyoruz. Umarım bu eyyam kullanılan ve kâffesi evren kendisine emektar günlerimize kavuşuruz" ifadelerini kullandı.

"MUTLUYUM VE HUZURLUYUM"

Bir basın çalışanı tarafından, "Son 1 yılda 3 reis ve minimum 5 ayrı ayrı uygulayım insanla çalıştınız. Bu sizi ne etkiledi?" sorusunun sorulması üstüne ise kırmızı-beyazlı futbolcu, "Kulüp süresince değişimler olmaktadır fakat mütebeddil rüesa açışından söyleyeyim; camiamızın adamları. Her gelenin fikri aynı; Antalyaspor'un başarısı. 3'ünde de bire müşterek özveriyi görüyorum. Gelmiş, evvel başkanlarımızın hepsine teşekkürname ediyorum. Çok müşterek nesne değişmedi benim için. İşimi hazırlamaya bitmeme ediyorum. Mutluyum, huzurluyum ve bu pakt altında inşallah birçok başarılara imza atarız" açıklamasında bulundu.

Öte taraftan Süper Kupa finalinin Doha'da oynanması ile ait düşüncelerinin sorulması üstüne ise Hakan Özmert, "Hepimiz düşüncesince ayrı müşterek tecrübe. Neden Katar sanarak aşırı sordular. Ben burada olmaktan mutluyum. Antrenmanımızı yaptık biz. Stat ve döşeme aşırı güzel. Biz buraya gelirken de Dünya Kupası kuralları uygulanıyor. Hiçbir dava yok. Burada olmaktan ötürü mutluyuz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler