USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Turkcell GranFondo Yol Bisiklet Yarışı İstanbul’da başlıyor

Türk bisikletine acemi müşterek dem getiren GranFondo Yol Bisiklet Yarışı, 12 Haziran Pazar günü, Beykoz Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek. Yerli ve ecnebi 2 bin bisikletçi, Beykoz'da, geçit manzarası eşliğinde sulh düşüncesince pedallayacak.

Turkcell GranFondo Yol Bisiklet Yarışı İstanbul’da başlıyor
04-05-2022 15:09

Türk sporunun en iri destekçisi Turkcell, sabık sene ilkini gerçekleştirdiği ve iri müşterek özen gören Turkcell GranFondo Serisi'nin ikincisini de İstanbul'da başlatıyor. Türk bisikletinde dünkü müşterek cümbüş katan serinin açma yarışı 12 Haziran Pazar haset Beykoz'da yapılacak. Beykoz Belediyesi'nin önünden verilecek startta toprak düzlük bisikletçiler finiş düşüncesince pedallayacak. Yarıştan elde edilecek gelirle kâffesi dünyada harp mağduru bulunan kollar düşüncesince kaynak oluşturulacak. İstanbul'daki çiftteker şölenine eklenmek talip bisikletçiler ‘Turkcell GranFondo Serisi' uygulaması ve ya genel ağ sitesi üstünden kayıtlarını yapabilecek.

Kısa parkur 40 km, levent boylu parkur 82 km

Geçen sene İstanbul'da planlı geçmiş 'Granfondo' defa çiftteker yarışı unvanını elde fail GranFondo İstanbul, bu sene da 40 km'lik endamsız ve 82 km'lik levent boylu parkurdan oluşacak. Mücadeleye İstanbul Boğazı'nın biricik manzarasında başlamış olacak bulunan evcil ve ecnebi 2 bin bisikletçi, Yoros Kalesi, Anadolu Kavağı ve Polonezköy kabil İstanbul'un zamanı ve saf güzellikleri ortada müşterek rota strateji ederek baştan Beykoz'daki final noktasına gelecek.

Yarış önceleri çiftteker şöleni

Turkcell GranFondo İstanbul yarışından evvela İstanbul, Bisiklet Festivali'ne de ev sahipliği yapacak. Beykoz Sahili'nde 10-12 Haziran tarihleri ortada gerçekleştirilecek festivale kâffesi çiftteker paydaşları da eş olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler