USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Turkcell, dijital dönüşüm çalışmalarına SAP Türkiye teşrikimesai ile ivme kazandırdı

Turkcell, ‘çevik, inovatif ve bedel odaklı mal fonksiyonu' gösterimi çerçevesinde SAP Türkiye ile teşrikimesai yaparak mal operasyonlarını bir tane bir merkezde komuta etmek namına iri bir girişime imza attı.

Turkcell, dijital dönüşüm çalışmalarına SAP Türkiye teşrikimesai ile ivme kazandırdı
14-02-2022 16:14

Çağın getirmiş yer aldığı gayret ve dönüşüm ile para fonksiyonunun görevi ve bedel çoğaltma çeşidi de değişiyor. Dijital cerrah namına sunmuş yer aldığı mahsul ve hizmetlerle toptan rakiplerine sabah yeli olmaya bitmeme fail Turkcell, 2019 senesinde başladığı Finans+ Dijital Dönüşüm Programı ile organizasyondan sürece, teknolojiden veriye nice bölgede para fonksiyonunun etkinliğini ve verimliliğini artırmayı hedefliyor. Kurumsal dijitalleşme ve dijital dönüşüm yolculuğunu SAP Türkiye teşrikimesai ile sürdüren operatör, SAP'nin merkezi para çözümünü kullanarak topu topu para operasyonunu bir tane merkezden, hâlâ enerjik ve data odaklı yönetecek.

Turkcell, merkezi para projesi ile topu topu sistemleriyle esas zamanlı bütünleşme sağlamayı, firmalar arası hâlâ aceleci uzlaşma ve esas zamanlı süreletme imkânına ulaşmayı hedefliyor. Operatör, 2022'de tamamlanması planlanan plan kapsamında çalışanlarına da kaslı bir kullanıcı deneyimi sunarak Zero Touch Finance kabiliyetleri ile el kitabı müdahaleleri minimuma indirecek.

“Lider dijital stratejimiz ile ahenkli enerjik para organizasyonunu yaşama geçiriyoruz”
Finansın mütebeddil görevi ile ‘çevik, inovatif ve bedel odaklı para fonksiyonu' vizyonuyla iri bir dönüşüm yolculuğuna çıktıklarını aktaran Turkcell Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Yılmaz, “Kökten transformatör ati teknolojiler, sektörler arası yakınsama, kalan data kütlesi ve tedricen hâlâ bir tomar bilgiye gerekseme duyan paydaşlar, finansın süresince bulunmuş yer aldığı kuralları değiştiriyor. Strateji ve büyümenin sonsuz değişebilir yer aldığı iş dünyasında aceleci akıntı edebilmek ve aceleci uyarlama bundan böyle aşırı önemli. Dijital stratejimizi kurumsal stratejimiz ile bütünleştirerek acemi iş modelleri geliştiriyoruz ve sürdürülebilir başarının ehemmiyetli bir gereği namına müşareket içi iş süreçlerinde de ayrımsız gösterimi izlem ediyoruz. Bu noktada çalışmalarımıza para süreçlerinin standardizasyonu, merkezileştirilmesi ve dijital iş gücü kullanımının artırılması ile başladık. Aynı sürede Finans ekiplerinin izlemci şapkasını ön plana çıkaracak, şirketimizin büyüyen ve gelişen iş modelini destekleyecek enerjik çalışma ve yetkinlik merkezi modellerinin odakta yer aldığı acemi para organizasyonunu yaşama geçirdik'' sanarak konuştu.

Büyük data iç nezaret ve analizlerine imkân sağlayacak data yönetimi çalışmalarının da öneminin altını çizen Yılmaz, “Böylesine iri dönüşümlerin öne çıkan katalizörleri, hiçbir işkilsiz ki odağında insanoğlu bulunan çarpıcı değiş yönetimi programlarıyla beraberce acemi çocuk teknolojiler. Bizim düşüncesince eleştiri ciddiyete ehil bu dönüşüm programının acemi çocuk kurumsal eşme planlama (ERP) bacağında uran birikimi, ehemmiyetli referansları ve mükemmel müşavirlik deposu olması zımnında SAP Türkiye ile inkişaf sonucu aldık” dedi.

“Yeni çocuk para çözümleri kurumları hâlâ aceleci ve enerjik yapıyor”
SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan ise Turkcell ile güçlenerek büyüyen iş birliklerine bağlı icra ettiği açıklamada şunları söyledi: “Deneyim ekonomisinde büyümek, gayret düzeltmek ve rekabette öne devredilmek talip kurumlar, yenilikçi teknolojileri ve çözümleri topu topu iş süreçlerinde kullanıyor. Organizasyonların değme dalında yaşanmış bulunan bu teknolojik değişim, para anlayışını ve iş modellerini de dönüştürüyor. Şirketimizin sunmuş yer aldığı acemi çocuk para çözümleri; kurumların ‘veri odaklı' bir halde hâlâ aceleci ve enerjik akıntı etmesine imkân sağlıyor. Dijital dönüşüm yolculuğunda katı adımlarla ilerleyici cerrah ile mühim iş birliğimizin para sahasını da içerisine alarak giderek güçlenmesi bizim düşüncesince alım çalım verici. Bu projede emeği güzeşte topu topu Turkcell ve SAP Türkiye ekiplerine teşekkürname ediyorum. Şirket namına Turkcell'in dijital dönüşüm yolculuğuna en andıran iş ortağı namına dayanaklık etmek vermekten iri talih duyuyoruz.”

Verilen bilgiye mucibince operatör, kip namına gösterilebilecek şümullü dönüşüm programı ile ‘Geleceğin Finansı'nı mensur ederken, hâlâ ilk değişik projelerde de teşrikimesai mevcut SAP Türkiye ile Yeni Nesil Dijital Finans hedefine çelimli adımlarla ilerlemeye bitmeme edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler