USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türk Telekom’dan GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde SEBA çıkarması

Türk Telekom, ekip firması Argela'nın ABD'deki iştiraki Netsia ile baş başa ONF içerisinde geliştirdiği SEBA'nın gösterimini, GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştiriyor.

Türk Telekom’dan GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde SEBA çıkarması
28-02-2022 13:46

Türkiye'nin şef bilim ve enformasyon teknolojileri şirketlerinden Türk Telekom, İspanya'nın Barselona kentinde planlı GSMA Mobil Dünya Kongresi'ndeki etkinliklerde ehemmiyetli plan ve iş birlikleriyle yerini alıyor. Yapılan açıklamaya mucibince şirket, dünyanın önde mevrut hareketli uygulayım bilimi etkinliğinde, iştirakleri Argela ve Netsia'nın geliştirmeleri ile dünyada önce kere ticari kendisine Türkiye'de beğenilen SEBA'yı (Yazılım Tanımlı Fiber Genişbant Erişim Sistemi) ziyaretçilerine neşeli kendisine tanıtıyor.

Türkiye'den çabucak Türk Telekom'un arazi almış olduğu tamlanan arsıulusal müşterek kodifikasyon bulunan Open Networking Foundation (ONF) çatısı altında dünyanın önde mevrut uygulayım bilimi devlerinin mimari, kodlama, imtihan kabilinden alanlardaki kuma iştirakı ile başlamış bulunan SEBA, yazılım tabanlı kaygı enformatik teknolojileri ile telekom operatörlerinin mevhum sunucuları üstünde çalışarak, tesisat enfrastrüktür maliyetini azaltıp pınar tasarrufu sağlıyor.

SEBA, Türk Telekom ve toptan operatörlerin kuma tanıtımında sergileniyor
ONF içinde SEBA ihya ve ürünleştirme çalışmalarını müşterek arada sürdüren iştirak ile Netsia'nın, başka camia üyesi cerrah ve kuruluşların iştirakı ile açılan kuma bölgede sergilediği SEBA projesi, katılımcılar kabilinden dikkat görüyor. Erişim şebekelerine kululuş ari yapısıyla elastikiyet ve gümrahlık kazandıran SEBA, Almanya, İngiltere, Brezilya ve Tayvan'ın müterakki mevrut operatörleri kabilinden da deneniyor. Netsia'nın sunmuş olduğu yenilikçi sanallaştırılmış ve dar misyon tabanlı mimariye ehil BB Suite çözümü, halihazırda nice operatörün laboratuvarına başarıyla bütünleşmiş edildi.

“Yerli ve ulusal ürünler ile arsıulusal arenada Türkiye'nin sesi olmayı sürdüreceğiz”
Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç, SEBA'yı dünyada önce kere ticari kendisine deneyimleyen cerrah olduklarını hatırlatarak, “Şirket olarak, doğacak döl uz iletişim teknolojileri alanındaki Ar-Ge ve inovasyon emek harcamaları ile bedel üretmeyi ve 5G teknolojileri dair dünkü düşünüm ve mahsulat geliştirerek bunları patentlerimiz ile taçlandırmayı sürdürüyoruz. SEBA ile telekom operatörlerinin tesisat enfrastrüktür maliyetini azaltıp pınar tasarrufu sağlıyoruz. Açık ve ölçün boşluk yüzlerden oluşan yazılım tabanlı ulaşım platformları yardımıyla iri ölçekli üreticilerin indinde önemsiz ölçekli ancak inovatif üreticilerin de ekosisteme engelleme olmasını sağlıyoruz. Bu tedarikçiler arasına yerel kuruluşların da girebilmesi, üste geliştirecekleri ürünleri dünya dışına ihraç edebilmesi düşüncesince bu emek harcamayı aşırı ehemmiyetli müşterek vesile kendisine görüyoruz. Yerli ve ulusal ürünler ile arsıulusal arenada Türkiye'nin sesi olmayı sürdüreceğiz. SEBA ile gelişen kılavuz kaptan pozisyonumuzla, dünyanın müterakki mevrut operatörleri ile DOĞRU ve bütünleşmiş müşterek halde çalışmaya bitmeme edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Netsia CEO'su Bülent Kaytaz şu halde konuştu: “Bu yıl, Netsia Broadband Suite yılı. Diğer deyişle, ONF SEBA bariz pınar projesini esas alan, operatörlerin zorba metanet gereklerini karşılayabilecek halde güçlendirilmiş, fiber ağ teknolojisini ayrıştırarak sanallaştıran ve uç noktada buluta taşıyan, dünkü döl genişbant hile çözümü yılı. Açık pınar ulaşım acı camiasında neşeli müşterek aktör olarak, GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde Netsia Broadband Suit ürünümüzü tanıtmaktan ve demosunu yapmaktan alım çalım duyuyoruz. Fiber ulaşım teknolojisinde etraflıca süredir üstünde çalıştığımız ehemmiyetli müşterek yeniliği ve çözümü yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Telekom'un çakılı altyapısı içinde kullanımına başlanan Netsia Broadband Suit ürünümüzü, 1 milyon hanenin kullanabileceği halde Türk Telekom altyapısına bütünleşmiş ettiğimizi tüketicilere göstermekten mutluyuz.”

Canlı bağlantılarla BB Suite teknolojisi tanıtılıyor
Verilen bilgiye göre, Kongre'de arazi meydan kioskta başkaca Netsia Broadband Suite (BB Suite) teknolojisinin en dünkü nitelikleri tanıtılarak, neşeli bağlantılarla sistemlerin demosu gerçekleştiriliyor. Ziyaretçiler, BB Suite ile mevrut dünkü hızla gelişen teknolojinin tedarikçilere sağlamış olduğu bağımsızlığı, CAPEX ve OPEX tasarrufunu ve başka niteliklerini yakından tetkik fırsatını yakalıyor. Açık, ayrıştırılmış SEBA mimarisi, operatörlerin değişik satıcılardan bileşenleri seçmesine imkân tanıyarak, tevzi ömrü süresince alıcıya onlarca alternatif ve esneklikle beraberce ehemmiyetli seviyede artırım sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler