USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Siopis: Türkiye ile oldukça fazla benziyoruz

Trabzonspor’un ölçülü ortalık aktörleri Berat Özdemir ile Manolis Siopis, pakt dergisinde soruları yanıtladı. Berat, bordo-mavili ekip düşüncesince ‘doğru tercih’ derken, Siopis ise bu zaman kazandıkları Fenerbahçe maçının arkası sıra atmosferin çok güzel bulunduğunu s

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Siopis: Türkiye ile oldukça fazla benziyoruz
09-11-2021 13:15

Bordo-mavililerin 23 yaşındaki mutedil alan oyuncusu Berat Özdemir, pakt iletişim araçları departmanı kabilinden namına yöneltilen sorularda gereksiz zamanlarında konsol oyunları oynadığını ve köpeğiyle zaman geçirdiğini belirtirken, müşterek futbolcunun kendiliğinden ahir gençlere sağlam olması düşüncesince profesyonelce yaşaması icap ettiğini söyledi. Trabzonspor düşüncesince ‘doğru tercih’ de diyen Berat, 2017 senesinde Hacettepe’de oynadığı çağda Bucaspor’a attığım golü unutmadığını kaydetti. Uğurlu numarasının 5 bulunduğunu anlatım fail Berat, mevrut esbak bütün futbolcular ortada Ronaldinho ile kuşkulanmak istediğini anlatım etti. Geçen mevsim oynadıkları Göztepe maçında hem al eke görmüş olduğu bununla müşterek maçın 1-1 bittiği düşüncesince maksimum üzülmüş olduğu karşılaşmanın bu bulunduğunu tamlayan Berat, görmüş olduğu en canlı oyuncunun kol arkadaşı Marek Hamsik, en dobra liet söyleyenin Siopis, en dobra futbolcunun ise Cristiano Ronaldo bulunduğunu kaydetti. Profesyonel futbolculuğun en çetince tarafının mental şekilde mukavemetli kazanmak icap ettiğini kail Berat, futbol kariyerinin en unutulmaz gününün ise A Milli takıma çağırma almış olduğu gündüz bulunduğunu ve çok heyecanlandığını laflarına ekledi.


SIOPIS: TÜRKİYE İLE ÇOK FAZLA BENZİYORUZ


Trabzon’a gelmeden ilkin dostlarının az buçuk önyargılı bulunduğunu kaydeden Siopis ise, “Bana daima önyargıyla alengir yorumlar yapıyorlardı. Ancak; Türkiye’ye geldiğimde ayırt ettim ki esasta oldukça fazla benziyoruz. Hatta aynıyız güçlü diyebilirim. Sezon başlangıcında Trabzon’a geldiğimde ise bunun büküm kez fazlasını gördüm. Çünkü ağız ağıza aynıyız. Trabzonlular da bizim gibi, Yunanlar gibi. Çok hareketli, çok çevik ve çok çılgınız. Trabzon’a geldiğim ve ön maçımı oynadığım günden itibaren sevgi, samimilik ve sıcaklığı en içten hissettim. Yanlış hatırlamıyorsam Sivasspor maçıydı. Müsabakanın 75’inci çabucak oyuna girdiğimde ve topu topu ayağıma aldığımda tribünlerde o yunak samimiyeti hissettim. Benim müşterek hile tarzım var, tabii ki ilişik olduğum kulübüm düşüncesince futbol oynuyorum fakat taraftarlarımız düşüncesince de oynuyoruz bu oyunu. Bunu tanım kılmak icabında er gibiyim diyebilirim. Bu biçimde oynarım ve o nedenden dolayı çevre taraftarlar da beni çok severler. Ben de bu sevgiyi ön andan itibaren hissettim ve amma velakin kulübümüz düşüncesince en iyisini vermeye çalışıyorum” dedi.


“TRABZON’DAKİ HAMSİYİ DAHA ÇOK SEVDİM”


Yunanistan’da da hamsinin bulunduğunu ve çok sevdiğini kaydeden Siopis, şöyleki bitmeme etti:


“Alanyaspor’da rollendirirken deplasmana Trabzon’a gelmiştik. Trabzon’daki oteldeki restorana girdiğimizde müşterek de ne göreyim, Hamsi yapmışlar. Yunanistan’da da tığ hamsiyi çok yapmaktayız ve ben de çok etap çok severim. Restorandaki çalışanlara sorduğumda Trabzon’da hamsinin en iyisini bulunabileceği yerlerden bir tanesi bulunduğunu söylediler. Ben muazzam müşterek tabağı bitirdim. Hatta Bakasetas beni görüp ‘Ne yapıyorsun?’ demişti. Hamsiyi çok seviyorum, buradaki hamsiyi elan da sevdim.”


“TAKIM ARKADAŞLARIM ÇOK POZİTİF”


Takımdaki bütün dostlarının fazlalık bulunduğunu özetleyen Siopis, şunları dedi:


“Tabii ki en dobra anlaştığım Bakasetas. Onunla bu arada üç sene oynadık. Onun haricinde ise Yusuf Sarı. Onunla da çok eğleniyorum, çok şakalaşıyoruz. Takım arkadaşlarımızın bütünü genel anlamda çok iyi, çok fazlalık insanlar.”


“FENERBAHÇE MAÇININ ARDINDAN ATMOSFER ÇOK İYİYDİ”


Fenerbahçe galibiyetinin arkası sıra atmosferin çok dobra bulunduğunu kail 27 yaşındaki oyuncu, “Pandemi kısıtlamaları olmasaydı ağız ağıza mahmul müşterek statta taraftarlarımızla baş başa oynayacaktık. Ancak gine de nısıf dolulukta güçlü görkemli müşterek hava vardı. Galibiyetten sonraları elhak daima baş başa raks ettik. Ben Kolbastı’yı izlemiştim. Video paylaşım sitesinde 2010-11’den müşterek videoteyp var. Bir bitiş maçı sonrası sanırım, Ceyhun orada oynuyordu. Hatta altmış müşterek bin ad vardı stadyumda. Onu izlemiştim, harikaydı ve onu deminden ben yaşadım. Çok güzeldi. Zaten bizim okulumuzda da buna benzeri müşterek raks vardı. Daha ilkin denemiştim orada” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler