USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonsporlu Peres: Yolun sonunda büyük bir mutluluk yaşayacağız

Süper Lig’de zirvede toprak meydan Trabzonspor’un 31 yaşındaki esen hoşgörüsüz oyuncusu Bruno Peres, “Yolun sonunda da daima bu arada büyük bir mutluluk yaşayacağız. Bunu görüyorum” dedi.

Trabzonsporlu Peres: Yolun sonunda büyük bir mutluluk yaşayacağız
04-11-2021 12:59

Trabzonspor’un Brezilyalı bozulmamış acımasız oyuncusu Bruno Peres, pakt dergisine açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili takıma para aktarımı döneminin aşırı acele geliştiğine özetleyen Peres, “Menajerim bana Trabzonspor’un teklifinden bahsettiğinde önceki iş şekilde elbette ki şehri, kulübü ve etraflı bilgileri henüz detaylı bir halde araştırmaya başladım. Gelmeden evvela de kulübün elbette bir pakt olduğundan ve ya büyüklüğünden filhakika haberdardım ve bilmiyorum müstelzim küçük detaylar eksikti. Bunları araştırdım, arkadaşlarıma sordum. Ama filhakika Trabzonspor kabilinden büyük bir pakt size teklifte bulunduğunda sadece mutlu olabilirsiniz ve bu teklifin detaylarını düşünürsünüz. Bizim de para aktarımı sürecimiz hakeza gelişti. İlk duyduğum andan itibaren aşırı mutlu oldum. Bütün bilgileri konuştuk. Süreç aşırı ciddi da ilerlemedi, bilakis yeterli da çabucak gelişen bir proses oldu. Çok acele bir anlaşmaya varabildik zira ego de filhakika buraya hulul isteğindeydim. Buraya geldikten sonradan da filhakika gelmeden evvela baktığım, araştırdığım etraflı değme şeyin ne denli akilane bulunduğunu gördüm. Ve baş başa önümüzde de aşırı ehemmiyetli bir doğacak bulunduğunu düşünüyorum” dedi.

“TAKIM ARKADAŞLARIM ÇOK KALİTELİ VE YENETEKLİ”

Takım dostlarının önceki vardığında kendisini aşırı güzel karşıladığını özetleyen Peres, şöyleki bitmeme etti: “Takım dostlarım geldiğim önceki andan itibaren beni o denli güzel karşıladılar ki sözde buraya geldiğimde hepsini henüz evvela tanıyormuşum gibiydi ve hepsiyle sözde seneler öncesinden kusursuz bir ilişkimiz varmış gibiydi. Bana gösterdikleri o yârenlik ve hürmet bu mevzuda değme devir müteşekkir olacağım zira bana hakkıyla aşırı özellik gösterdiler. Geldiğim önceki andan itibaren kulübün bir parçası kabilinden hissettirdiler. Takım dostlarım filhakika bütünü aşırı birinci sınıf oyuncular ve hakkıyla aşırı yetenekliler. Bunu hem oynadığımız maçlarda hem zat aramızda yaptığımız o maçlarda ve ya zat aramızdaki idmanlarda da filhakika görebiliyorsunuz. Hepsi aşırı dirayetli oyuncular. Çoğunun uğrunda aşırı ehemmiyetli gelecekler var. Genç arkadaşlarımızın hakkıyla aşırı ehemmiyetli potansiyelleri mevcut ve bu potansiyeli gerçekleştirebilecek yetenekteler. Saha içinde vesile buldukça filhakika onu da gösterebilecek kalitedeler.”

“SÜPER LİG ZOR BİR LİG”

Türkiye Süper Lig’in yarışçı ve mütekait bir grup bulunduğunu düşündüğünü aktaran Peres, bu mevzuda şunları dedi: “Çünkü maçları genel anlamda ya küçük detaylarla kazanıyorsunuz ve ya o küçük detaylarla o maçı kaybedebiliyorsunuz. Ligde oynayan oyuncuların kalitesi de bahsetmeye değer. Çünkü bu oyuncular hakkıyla aşırı faik dirayetli oyuncular ve bir çok aşırı da aşırı birinci sınıf yerlerden, aşırı birinci sınıf takımlardan geliyorlar. Bu da filhakika ligin ne denli mütekait bir grup bulunduğunu gösterebiliyor. Oyuncuların tamamının ve takımları düşündüğünüzde bunların hepsinin uğrunda ehemmiyetli bir doğacak mevcut zira bu oyuncular gelecekte henüz güzel bölgelere gelebilecekler ve öğrendikleri tecrübelerle baş başa aşırı henüz güzel performanslar gösterebilecekler. Dolayısıyla Türkiye Süper Lig’in aşırı mütekait bir grup bulunduğunu düşünüyorum.”

“HÜCUMU SEVEN BİR BEK OYUNCUSUYUM”

Bir acımasız oyuncusu şekilde önceliğinin değme devir savunmayı güzel muktedir olmak ve ekip dostlarının güzel defans yapabilmesine araştırma görevlisi olabilmek bulunduğunu kail Peres, şunları kaydetti: “Ancak devir kurnaz öne çıktığımda, hücuma katıldığımda çarpıcı olmaya etkin ve çarpıcı olurken de takımına gol ve asist yardımı hazırlamaya etkin bir oyuncuyum. Çünkü şayet bir acımasız oyuncusu şekilde hem güzel defans yapar bununla ortak ferde size geçtiğinde güzel akış yapabilirseniz ekip arkadaşlarınıza fazlalık bir ek süre tekvin fırsatınız oluşuyor. Ben de zat karakterimi ve zat hile karakterimi düşündüğüm devir değme daim atağı muhip ve hücumda arazi almaya etkin bir acımasız oyuncusu oldum. Aslında saldırı edebilmek benim genlerimde var. Dolayısıyla önceliğim elbette ki defans zorla hücuma çıktığımda, takıma hücumda araştırma görevlisi olduğumda da kendimi ekstradan mutlu hissediyorum.”

“ROMA İLE OYNADIĞIMIZ İKİ MAÇ BENİM İÇİN ÇOK ÖZELDİ”

UEFA Konferans Ligi’nde emektar ekibi Roma’ya erinç oynadıkları dü maçın kendisi yerine aşırı hususi bulunduğunu tabir fail Peres, şöyleki bitmeme etti: “Aslında dü maçta benim adıma aşırı hususi anlamış olur ve hususi maçlar oldu. Çünkü rakip ekibi düşündüğünüzde nice sene oynadığım, içinde aşırı bir tomar arkadaşımın olduğu, ayrıca orayı bundan hakeza evim kabilinden gördüğüm bir yere erinç oynadım. İlk maçın sonucunun aşırı adaletli bir son bulunduğunu düşünmüyorum. Çünkü kazanmayı adalet fail yan bizdik. İyi de bir hile ortaya koymuştuk ve son aşırı ayrımlı olabilirdi. İkinci maçta başta gine güzel bir hile ortaya koyduk zorla maatteessüf istediğimiz kararı elde edemedik. Tabii ki elendik, elenmekten mutlu değiliz fakat Avrupa’da Trabzonspor’un enerjisini hakeza büyük bir takıma karşı, hakeza ehemmiyetli bir takıma erinç gösterebildiğimiz düşüncesince ve Trabzonspor’un yapabileceklerini bireylere gösterebildiğimiz düşüncesince mutlu oluyoruz. Ama benim düşüncesince aşırı hususi anlardı o dü maçta.”

“YOLUN SONUNDA BÜYÜK BİR MUTLULUK YAŞAYACAĞIZ”

Peres, beceri direktörleri Abdullah Avcı ve hedefleri üzerine icra ettiği açıklamada ise şu ifadelere arazi verdi: “Hocamız Abdullah Avcı da esasta benim kabilinden biri. Açık, dürüst, iletişime değme devir açıkça bulunan bir tanesi ve değme devir fikirleri bulunan biri. Sahaya çıktığınızda, onunla bu arada çalışmaya başladığınızda hocanızın fikirleri olduğunu, hocanızın bu işleri henüz önceleri düşündüğünü ve ekibi düşüncesince en iyisini hazırlamaya çalıştığını filhakika görebiliyorsunuz. Ve düşüncelerini, bizim hakkımızdaki ve rakip ile alakalı düşüncelerini aşırı kupkuru tabir eden, yapmamız gerekenleri aşırı ak bir halde ve tek halde apayrı kelimelerin peşinde sığınmadan özetleyebilen birisi. Dolayısıyla kendisiyle idman benim düşüncesince hem aşırı hazırlop bununla ortak aşırı zevkli. Her devir filhakika ne denli hararetli düzen çalıştığını ve ekibi düşüncesince en iyisini hazırlamaya çalıştığını görebiliyorsunuz. Buraya gelmeden öncede kendisi tanınan, bildik bir isimdi ve tanrıya şükürler olsun ki sonuçlarında gelmesiyle, sonuçlarında onu rahatlatmasıyla baş başa hocamızın da takımımızın ne denli çalıştığını, ne denli güzel işler çıkardığını ve baş başa büyük başarılar elde edebileceğinizi filhakika görebiliyorsunuz. Umuyorum bu yolun sonunda da değme daim bu arada büyük bir mutluluk yaşayacağız. Bunu görüyorum.”

“KENDİMİ BURAYA AİT HİSSEDİYORUM”

Trabzon’u ve Türkiye’yi bundan hakeza güzel tanıdığını kaydeden Peres, “Türk kültürünü ayırt etmek isterim zımnında hariç çıkmak, görebilmek ve insanlarla konuşabilmek istiyorum. Buna çabalıyorum zaten. Trabzon’un nice yerini gördüm ve nice insanı tanıdım aslında. Artık buranın yabancısı değilim zira bundan hakeza bilebiliyorum neyin nerde olduğunu. Dolayısıyla bundan hakeza buraya ilgilendiren hissediyorum kendimi. Ancak onun haricinde da Türkiye’nin etraflı yerlerini görebilmek ve etraflı o gezinsel ehemmiyetli yerlerini tanıyabilmek istiyorum. Genel şekilde filhakika bizlere de yaklaşan bir firez bulunduğu düşüncesince ne ego ne de ailemden on paralık kimesne burada kendini ecnebi biri kabilinden tek devir hissetmedi” niteleyerek konuştu.

“TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”

Taraftarlara da ileti gönderen Peres, “Trabzonspor taraftarlarının desteğine aşırı ihtiyacımız var. Çünkü mevsim sonunda şayet bir muvaffakiyet yakalayacaksak, şayet bu arada mutlu olacaksak bunun esasta anahtarı birbirimize göstereceğimiz yârenlik ve destek. Biz onların sevgisine muhtacız gerçekten. Çünkü aşırı güzel destekliyorlar ve değme devir yanımızdalar. Onlardan hususi şekilde ricam bizi desteklemeye bitmeme etsinler, o sevgiyi göstermeye bitmeme etsinler. Sezon sonunda da bu mutluluğu bu arada paylaşabilelim” ifadelerine arazi verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler