USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonsporlu Edgar Ie: Sözleşmemin devam etmesinden mutlu olurum

Spor Toto Süper Lig’in zirvesindeki Trabzonspor’un stoperi Edgar Ie, kulüple bulunan sözleşmesinin uzatılmasından mutlu olacağını söyleyerek, “Sözleşmemin devam etmesinden ego de mutlu olurum. Çünkü burada mutluyum” dedi.

Trabzonsporlu Edgar Ie: Sözleşmemin devam etmesinden mutlu olurum
08-12-2021 14:53

Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde vakit 11.00'de Fraport TAV Antalyaspor ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Bordo mavili takımın stoperi Edgar Ie, idman öncesinde matbuat personellerinin sorularını yanıtladı.

‘ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALIYORUZ’

Hem ortalık zarfında bununla beraberinde haricinde kol dostlarıyla bulunan arkadaşlıklarının sahaya yansıdığını kail Edgar Ie, “Saha içi ve haricinde tesanüt şekilde bakmış olduğunuzda oldukça elleme ortak durumdayız. Bundan da tamamımız mutluyuz. Çalışmamızın karşılığını alıyoruz. Trabzonspor’a baktığımızda geleceği bulunan ortak kol görüyorum. Çünkü hem sahanın zarfında bununla beraberinde sahanın haricinde taraftarların birlikteliğini görüyorsunuz. Ve kişilerin bizi ne desteklediğini görüyoruz. Aynı biçimde devam edersek mevsim böylelikle eksiksiz hedeflerimize ulaşabileceğimizi düşünüyorum ben” diyerek konuştu.

‘VITOR İLE İYİ ARKADAŞLIĞIMIZ VAR’

Savunma hattında Vitor Hugo ile elleme anlaştıklarını tamlayan Edgar, “Vitor ile hem elleme ortak dostluğumuz var, bununla beraberinde gönül şekilde birbirimizi anlayabiliyoruz ortalık içerisinde. Maçlara çıktığımızda eksiksiz kol arkadaşlarımız kabilinden üzerimize düşeni hazırlamaya çalışıyoruz. Amacımız takımımıza en elleme biçimde yarayışlı olabilmek, kılıç de Vitor’la onu hazırlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ülkesinin katılacağı Afrika Kupası maçları hakkında suali yanıt veren futbolcu, “Biz hatırat yaşamaya çalışıyoruz. Gün gündüz karşılaşma karşılaşma bakmaya çalışıyoruz. Benim de eksiksiz odağım Trabzonspor’a dönük durumda. Önümüzdeki ortak ahir maçı düşünüyorum. Milli Takım ihtimal az buçuk şimdi sonradan doğacak ortak konu” dedi.

‘EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Edgar, uran yönetmen Abdullah Avcı ile elleme ortak iletişimde olduklarını şu biçimde anlattı:

“Hocamızla aşırı andıran ortak iletişimimiz var. Hocamız isteklerini doğrudan şekilde bizlere anlatım edebiliyor. Biz de ortalık bünyesinde hocalarımızın isteklerini hesabına getirmeye çalışıyoruz. Yaklaşık 1 buçuk senedir Vitor’la bu arada oynuyoruz. Saha içerisine çıktığımızda ki oynarsa oynasın defansın öbür bölgelerinde ne arkadaşlarımız oynarsa oynasın hacısı hocası hocamızın isteklerini hesabına getirmeye ve kol zarfında elinden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışıyor."

‘FUTBOL ESKİSİ GİBİ TEK YÖNLÜ DEĞİL’

Dünyada ayak hepsi anlayışında değiş yaşandığı ve defans hattı oyuncularının da minimum forvetler denli ehemmiyetli olduğuyla ilişik yöneltilen suali yanıt veren Edgar Ie, “Futbol esasta eskisi kabilinden biricik cepheli ortak dubara değil. Eskiden defans oyuncularından beklenen, hepsi aldıklarında hepsi müterakki vurmalarıydı. Ancak bugün günümüze geldiğimizde ayrımlı ortak ayak hepsi görüyoruz. Çünkü defans oyuncularından başlamış bulunan ortak atak organizasyonu var. Savunma oyuncusu elleme ortak ferde çıkarabilirse ve o hepsi elleme kullanabilirse, topun önemini bilebilirse, öndeki oyunculara araştırma görevlisi olabilmeye çalışıyor. En elleme biçimde de araştırma görevlisi oluyor. Çünkü ortak vakitler bakmış olduğunuzda hoppadak öne akla yatkın yaralanan derinliğine topla oynanan dubara vardı. Bugün ise defans oyuncularının topla şimdi elleme olduklarını ve topla şimdi elleme enformasyon kurabildiklerini görüyoruz. Ben futboldaki değiştirmek buna bağlıyorum. Artık defans aktörleri minimum ön yan aktörleri denli topla elleme iktisap geçirmek zorundalar” ifadelerini kullandı.

‘BURADA MUTLUYUM’

Edgar Ie, mevsim sonu sora erecek bulunan sözleşmesinin yenilenmesinin kendisini de mutlu edeceğini anlatım ederek, “Sözleşmemin devam etmesinden ego de mutlu olurum. Çünkü burada mutluyum. Ancak ego esasta hatırat yaşam sürmeyi yeğleme fail biriyim. Tabi ki mutlu olduğunuz yerde sürdürmek istersiniz. Ancak en önce şu anne bakalım, mevsim bittiğinde gelecekte neler konuşulur, doğacak ulaştığında baştan sona bu arada oturur konuşuruz bunu” dedi.

‘BİZİMLE İLGİLİ SÖYLENEN ŞEYLERİ GÖRÜYORUZ’

Trabzonspor’un ligde elleme halde bulunduğunu tamlayan Edgar, “Bugünden böke şekilde gösterilmemiz ihtimal maksatlı da olabilir. Çünkü hâlâ ligin geçmiş ½ si üstelik tamamlanmadı ve oynanacak aşırı karşılaşma var. Biz de bizimle ilişik söylenen şeyleri görüyoruz. Belki maçları kazanıyoruz fakat hâlâ ortak yürek nail değiliz. İyi gidiyoruz ihtimal hakeza gitmeye devam edeceğiz ve bunun düşüncesince çalışıyoruz. Ancak şu an düşüncesince göz boncuğu nesne tükenmiş değil. Onun düşüncesince rehavete girmeden maçları kazanmaya sürdürmek istiyoruz” dedi.

‘LİDER TAKIMI HERKES YENMEYE ÇALIŞACAK’

Edgar, Covid-19 pandemisi zımnında taraftarlardan ırak kaldıklarını ve futbolun taraftarlarla beraberce şimdi da dobra bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

“İki salname güzeşte pandemide karşılaşma sallanmak aşırı emeksiz değildi. Çünkü taraftarlarla oynadığınızda motivasyonunuz icap istemez artıyor. İşinizi şimdi elleme hazırlamaya çalışıyorsunuz. Tabi ki işinizi rastgele devir elleme gerçekleştirmek zorundasınız fakat yandaş desteği olduğunda arkanızda size mümin ve sizi destekleyen insanoğlu bulunduğunu gördüğünüzde işinizi aşırı şimdi elleme ve aşırı şimdi faziletli motivasyonla yapabiliyorsunuz. Deplasman maçlarında naşir ki bundan sonradan bası şimdi aşırı olacak üzerimizde. Çünkü önder kol Trabzonspor’u hacısı hocası yenmeye çalışacak. Bunun farkındayız ve rastgele gittiğimiz deplasmanda bunu elhak hissediyorsunuz behemehâl ortak şekilde. Ancak deplasman maçlarında yahut iç ortalık maçlarında nerede oynarsak oynayalım taraftarımızın desteğini rastgele devir görüyoruz. Özellikle iç ortalık maçlarını oynadığımızda burada sallanmak kusursuz ortak duygu. Çünkü size inanan, sizi destekleyen kullanmakta olanları gördüğünüzde ve rastgele şeyden mavera sizi dost kişilerin gözünde o duyguyu gördüğünüzde şimdi fazlasını gerçekleştirmek istiyorsunuz, elinizden gelenin de ihtimal fazlasını hazırlamaya çalışıyorsunuz. Bu da sizi başkaca motive ediyor. İç ortalık maçları o nedenden bizim düşüncesince aşırı şimdi ehemmiyetli olacak bu sene. Çünkü deplasman maçları banko emeksiz olmayacak. Çünkü ligin ikinci yarısına çıktığımızda hacısı hocası önder ekibi yenmeye çalışacak. Bu manada iç ortalık maçlarının hepsini kazanmamız gerekiyor diyerek düşünüyorum. Deplasman maçlarından da alabildiğimiz en elleme puanı alabilirsek elhak hedefimize de ulaşırız diyerek düşünüyorum.”

'İDOL OLARAK PIQUE'Yİ ALDIM'

Barcelona forması giyen Gerard Pique’yi namına dayanıklı aldığını özetleyen Edgar, “Ben de güre ortak aktör şekilde oraya para aktarımı olduğumda rastgele gündüz ne depar belgesi yaptığını, topla ne oynadığını yahut nerede ve ne konum aldığına ilişkin rastgele devir ondan ortak şeyler öğrenmeye çalıştım. Onu strateji etmeye çalıştım. İdol şekilde kendime rastgele devir Pique’yi aldım” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler