USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonsporlu Bakasetas: Sezon sonunda hep beraber abat olmak istiyoruz

Trabzonspor’un Yunan itidalli meydan oyuncusu Anastasios Bakasetas, bu sezonun kendileri düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu belirterek, “Sezon sonunda hep beraber abat olmak istiyoruz. Eğer bu hedefler gerçekleşirse ve işler istediğimiz kabil giderse, şayet Trabzonspor da benden ehem

Trabzonsporlu Bakasetas: Sezon sonunda hep beraber abat olmak istiyoruz
14-10-2021 13:15

Trabzonspor’un 28 yaşındaki itidalli ortalık oyuncusu Anastasios Bakasetas, pakt dergisine hedefleriyle ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Trabzon’a geldiği andan itibaren yabancılık çekmediğini kaydeden Bakasetas, “Buraya geldiğim geçmiş andan itibaren eş kültürün ve eş detayların esasta aşırı ehemmiyetli bulunduğunu ayırt ettim. Adaptasyonum dair bu ortaklıkların da aşırı ehemmiyetli bulunduğunu söyleyebilirim. Çünkü geldiğiniz geçmiş andan itibaren buradaki futbola bulunan tutkuyu görebiliyorsunuz ve Yunanistan’da da insanoğlu futbola birlik anlamıyla tutkuyla bağlı. O nedenden dolayı Trabzon’a geldiğim geçmiş andan itibaren hiçbir sersemlik yaşamadım. Hatta buraya geldiğimde az hâlâ Trabzon’a alışkın durumdaydım” niteleyerek konuştu.

“SÜPER LİG ÇOK YARIŞMACI BİR LİG”

Türkiye Süper Ligi’nin aşırı yarışçı müşterek grup bulunduğunu düşündüğünü kail Bakasetas, şöyleki bitmeme etti:

“Organizasyon yönünde da ligin başlangıcı, ligin bitirilişi ve etraflı detaylar dair da hakkıyla kalburüstü bulduğumu söylemem gerekir. Oyuncular düşüncesince ehemmiyetli detaylar bulunmaktadır oynadığınız ligle ilgili olarak. Burada söz gelişi stadyumlardan bahsedecek olursak, rastgele müşterek alışveriş haset oynadığımızda eksiksiz müşterek stadyumda ve eksiksiz atmosferler bünyesinde oynuyorsunuz. Bunlar oyuncular düşüncesince ehemmiyetli detaylar. Aynı sürede Türkiye Süper Ligi’nin kazançlı açıdan da bir aşırı ligle yarışabilir ölçüde bulunduğunu düşünüyorum. Oyuncular buraya geldiklerinde konsantrasyonlarını ve odaklarını birlik yerine sağlayabilirlerse ve takımlarına araştırma görevlisi olabilme düşünceyle akıntı edebilirlerse aşırı kalburüstü olabilirler. Lige kendini uyarlanmış etmiş oyuncuların burada ehemmiyetli başarılar kazanabileceklerini düşünüyorum.”

“FUTBOL DEĞİŞTİ, 10 NUMARALAR DA HEM HÜCUM HEM SAVUNMA YAPMALI”

Son senelerde futbolun aşırı değiştiğine ilgi çekici Bakasetas, bu mevzuda şunları söyledi:

“Örneğin ‘10 numara’ yerine bahsedilen pozisyonda oynayan oyuncular müşterek vakitler katiyen temasa girmezler, katiyen defans yapmazlar, elden hepsi ayaklarına beklemektedirler ve becerikli olduklarından naşi hepsi elden ferde onlara geçtikten sonradan kullanırdı. Sadece o devir oyunun içerisine karışma olurlardı. Ancak oyunun ne derece değiştiğine bakacak olursanız şayet ortalık bünyesinde o 11 insandan müşterek aktör bile koşmazsa, şayet takımına araştırma görevlisi olmaya çalışmazsa, bu rakip kol düşüncesince şişman müşterek üstünlük anlamına gelir. Sonrasında bu hakkıyla halledilmesi aşırı çelim müşterek dava durumuna gelir. Ben de 8-9 yaşındayken hepsi ayağına bekleyen, hiçbir koşmayan, ritimde oynamayan ve elden ferde ayağına geçtiğinde oyunun içerisine karışma bulunan müşterek oyuncuydum. Artık ego de antrenmanlara çıktığımda hepsi gücümü, hepsi yeteneğimi sahada vermeye çalışıyorum. Her antrenmanı maçmış kabil hazırlamaya çalışıyorum ve bunun yardımıyla de hafta sonu pik çıktığımda hâlâ şen koşabiliyorum. Hem hücumda hem savunmada takımıma araştırma görevlisi olmaya çalışıyorum.”

“SIOPIS BEKLENTİLERE KARŞILIK VERECEKTİR”

Bir apayrı Yunan aktör ve kol arkadaşı Siopis ile ilgilendiren de açıklamalarda mevcut Bakasetas, şunları kaydetti:

“Siopis emniyetsiz birisi. Harika enerjisi olan, nereye giderse gitsin yahut ne takımda oynarsa oynasın takımdaki her insanın sevdiği, karakteri ve kalbi ile hakkıyla aşırı elleme müşterek insandan bahsediyoruz. Performansıyla ve hâlâ öncede bahsettiğim kabil futbolun mütebeddil yönü ile beraberce savunmacı itidalli sahalardan muhtemel rastgele müşterek şeyi oyunun içerisine katabilecek o performansı gösterebilecek müşterek oyuncu. Ben de kendisini takımımızın kem tarafını tamamlayabilecek birisi yerine tanımlayabilirim. Artık bundan ahir iş onun ortalık süresince göstereceği performansa ve yapabileceği o başarılara kalık durumda. Çünkü hem onun beklentisi bununla beraber taraftarın kendisinden beklentisi ehemmiyetli ve erdemli düzeyde. Umuyorum ki filhakika o da öz kabiliyetiyle bu beklentilere yanıt verebilecektir.”

“YUNAN OYUNCULAR TÜRKİYE’DE BAŞARILI OLUYOR”

Yunan oyuncuların Türkiye’de başarısını eş kültüre bağladığını tabir fail Bakasetas, şöyleki konuştu:

“Çoğu Yunan oyuncunun burada kalburüstü bulunduğunu görüyoruz. Ben bunu kültürümüzdeki eş noktalara bağlıyorum. Çünkü firez yerine birbirine andıran dü ülkeden bahsediyoruz ve Yunan oyuncularımız buraya geldiklerinde uyarlanmış olmalarında rastgele müşterek başağrısı yaşamıyorlar. Kültürün esasta az hâlâ tamamını bildiklerinden naşi hâlâ aceleci halde buraya uyarlanmış olabiliyorlar. Bütün Yunan oyuncularla haberleşme halindeyim ve hepsinin de burada olmaktan naşi aşırı mutlu olduklarını söyleyebilirim. Türkiye liginden bahsettiğimizde dobra stadyumlardan, elleme atmosferlerden ve elleme oyunculardan bahsediyorsunuz. Aynı halde bu da oyuncuların buraya adaptasyonunu kolaylaştırıyor. Dolayısıyla Türkiye’ye mevrut etraflı Yunan oyuncuların kalburüstü olmasını ego buna bağlıyorum.”

“BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR SEZON”

Trabzonspor taraftarlarını mutlu buyurmak istediklerini kaydeden Bakasetas, bu sayaç ve geleceğe müteveccih hedefleriyle ilgilendiren yerine da şu ifadelere toprak verdi:

“Bu sene hakkıyla bizim düşüncesince aşırı ehemmiyetli müşterek sezon. Bu sezonun sonunda ehemmiyetli başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Öncelikli amacım rastgele müşterek devir o başarıları kazanabilmek olacak. Trabzonspor taraftarlarına o mutluluğu verebilmek istiyoruz. Sezon sonunda hep beraber abat olmak istiyoruz ve bu hedefleri beraber gerçekleştirebilmek istiyoruz. Eğer bu hedefler gerçekleşirse ve işler istediğimiz kabil giderse, şayet Trabzonspor da benden ehemmiyetli müşterek inisiyatif sağlayacak olursa elbette ki Avrupa’nın ehemmiyetli takımlarından birinde oynamayı hedefleyebilirim. Çünkü aktör yerine ve müşterek insanoğlu yerine rastgele müşterek devir limitlerini görmeyi deneyen, limitlerinin neresi bulunduğunu öğrenmeye etkin birisiyimdir. Dolayısıyla da şayet pakt benden müşterek inisiyatif sağlayacaksa ve beraber başarılar kazandıktan sonradan ego de Avrupa’nın ehemmiyetli kulüplerinden birinde oynamayı istiyorum. Ancak rastgele müşterek devir bahsettiğim kabil ego bu kulübün bana verdiği rastgele müşterek şeyden naşi bu kulübe müteşekkirim. Şu an Trabzonspor’ da olmaktan naşi da aşırı mutluyum lakin söylediğim kabil işler istediğimiz kabil giderse, ego de hakeza müşterek fırsatı deneyebilirim.”

“BURADA OLMAMIN EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ ABDULLAH AVCI”

Trabzonspor’da olmasının en ehemmiyetli nedenlerinden müşterek tanesinin de Abdullah Avcı bulunduğunu tamlayan Bakasetas, bu mevzuda da şunları söyledi:

“Çünkü benim burada olmamı hakkıyla talip kişilerden müşterek tanesi kendisiydi. Geldiğim geçmiş andan itibaren hem bana tutum şekli, hem bana konuştukları ve ayrımsız halde de ortalık süresince bana verdiği özgürlük, bana verdiği emniyet yardımıyla kalburüstü olabildiğimizi düşünüyorum. Zaten neticeler ve elde ettiğimiz başarılar da Abdullah Avcı’nın başarısını ve beraber kazandığımız başarıları yegâne başına tabir edebiliyor. Ancak ego de elbette ki hem nakil sürecimde, bununla beraber şu an beraber çalıştığımız bu ortamda hocamıza teşekkürname etmeliyim. Aslında ortalık süresince ihtiyacım bulunan şeyleri bana verdi. Saha içerisindeki hürriyet bununla beraber o verdiği bana emniyet yardımıyla elleme müşterek düzentileme ortamı yakaladığımızı düşünüyorum. Geldiğim geçmiş andan itibaren de bana hep hamam ve andıran davrandı kendisi.”

“TRABZONSPOR’A ATTIĞIM GOL BURAYA GELMEME VESİLE OLDU”

Aytemiz Alanyaspor formasıyla Trabzonspor’a dirlik 61’inci dakikada attığı golün bordo-mavili takıma transferine müşterek okazyon bulunduğunu düşündüğünü kail Bakasetas, “Bu sene kaçırdığım ceza vuruşu ondan sonra yahut çirkin oynadığım maçlardan sonradan taraftarlarımızın ve etraftaki her insanın o desteğini hissettim. Kötü anlarda ve mütekait hallerde şahısların yanımda bulunduğunu gördüm ve hakkıyla onlara teşekkürname buyurmak istiyorum. Aslında Trabzonspor ile bulunan ilişkimizi ego müşterek lügat ile aşırı elleme tanım edebileceğimi düşünüyorum: ‘Karma.’ Çünkü rastgele müşterek obje mahsus müşterek nedenden naşi olur, ego buna inanç biriyim. O golü attıktan sonradan Trabzonspor’a karışma olmam, ayrıca oynadığım ve attığım geçmiş golün 61’inci dakikada gelmesi, 61’inci dakikanın Trabzonspor taraftarları düşüncesince önemi ve geçmiş golü burada 61’inci dakikada atmam, ondan sonra hakeza hamam müşterek alışveriş kurabilmemizin karmadan kaynaklandığını düşünüyorum. Her obje müşterek nedenden naşi olur. O golün Trabzonspor’a gelmemde ve hakeza müşterek hamam alışveriş kurmamızda müşterek okazyon bulunduğunu düşünüyorum” niteleyerek açıklamalarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler