USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor'da Visca için imza töreni düzenlendi

Trabzonspor, Medipol Başakşehir’den nakil edilen Edin Visca için imza töreni düzenledi.

Trabzonspor'da Visca için imza töreni düzenlendi
07-01-2022 15:38

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun da katılmış bulunduğu imza töreni, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına boğunuk kendisine gerçekleşti.

Kulübün toplumsal iletişim araçları hesaplarından çalışkan kendisine gösterilen törende mütekellim Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Visca’ya iri nezdinde aileye ve camiaya geldiğini söyledi. Edin Visca’nın tecrübeli nezdinde topçu bulunduğunu tamlayan Başkan Ağaoğlu, “Trabzon futbolu az buçuk ayrımlı yaşar. Biz sabahleyin Trabzonspor’la gözümüzü açar futbolla yaşar ve gene futbolla yatarız. Trabzonspor rüyalarımızı caba süsleyici nezdinde kavram. Futbolun gelişigüzel bilinçlilik bulunduğu sonuç aşama ihtiraslı oyuncusunu kulübünü bağrına basan, kendiliğinden nezdinde zerre ikrar fail nezdinde site burası. Sende bunları anlatım etmiş ve bu heyecanı berhayat olgunlaşmak istediğini söylemiştin. Takımımıza çelim katacağına inanıyorum. Bizimle beraberce Trabzonspor ayrımlı hedefleri bulunan nezdinde kulüp. Bugün Divan Genel Kurulu konuşmasında da söyledim. Bizim maksadımız bökelik ve şampiyonluklar değil lakin Allah kader ederse hem böke hem dayanıklı kazanmak istiyoruz. Şampiyonluğumuzun Türk futboluna ve sporuna dayanıklı olmasını istiyoruz. Tekrar aramıza leziz geldin, hayır olsun. İnşallah jübileni de Trabzonspor’da gerçekleştirmek kader olur” dedi.

"ÇOK çın BİR KULÜBE GELDİN"

Visca’ya ve transferi sağlayıcı menajerlerine teşekkürname fail reis Ağaoğlu, “Süreç içindeki azimli tutumun, kulübümüze için bulunan tavrın ve bu transferin gerçekleşmesinde en ehemmiyetli görevi sen oynadın. Çok arzuluydun. Ben sana şurası söyleyeyim, aşırı akıllıcasına nezdinde kulübe geldin ve kulübümüz için aşırı akıllıcasına nezdinde aktör bulunduğunu filhakika anlatım ettim. Her dü yan için de hayırlısı olsun. Çok iri hisse sahibi arkadaşlarımız Hadis ve Nedim kardeşlere de başkaca teşekkürname ederim. Görüşmelerimiz dostça nezdinde iklim arasında geçti. Onların da ortaya koydukları davranış senin Trabzonspor’da oynamanı ayak topu hayatını bitmeme ettirmeleri doğrultusundaydı. Onlar da bizlere gelişigüzel ayrışık kolaylığı sağladılar. Senin açından baktığımızda hakkıyla hazırlop nezdinde para aktarımı oldu. Zaten tarafların niyeti belliydi. Göksel reis kalık olmasın, bizi az buçuk nezdinde tomar zorladı. Süreç 60 güneş genişliğinde sürdü. Bir bölümünü duyurulmayan sürdürmeyi başardık lakin sonradan maşer çeşidinden seslendirilmeye başladı. Tahmin ediyorum ki futbolseverlerin de merakla beklediği nezdinde transferdi. Çok şükür, onu da sağ esen neticelendirdik" ifadelerini kullandı.

VISCA: BAŞROL OYNAMAK İSTİYORUZ

Edin Visca, Trabzonspor topluluğunun senelerdir kendisini istediğini söyleyerek Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’na teşekkürname etti. Visca, “Bu para aktarımı gerçekleşti sonunda. Ben de zorladım, hocayla konuştum. Sayın Göksel başkanla konuştum, ondan müsaade aldım. Başkanım “Beni senelerdir talip nezdinde camia, burada gelişigüzel şeyi yaşadım, demincek esna oraya gitmek, şampiyonluğu yaşamak, nezdinde dü sene orada kazanmak istedim” dedim. Sizin de söylediğiniz kabil bu pakt dayanıklı nezdinde pakt ve heyecanlı taraftarı var. Ben de bu ailenin parçası kazanmak istedim. Artık buradayım. Çok heyecanlıyım ve mutluyum. Bugünden sonradan benim fariza sahada. Elimden geleni bugüne genişliğinde yaptım. Burada taraftarlarla ve sizle bu arada hâlâ nezdinde tomar yapacağım. 2 güneş ortamında bunu hissettim. Burada fasile atmosferi var. Ben de bu güneş gece ezanı sallanmak isterim lakin kavait böyle. Herkes için hayırlısı olsun. Dediğiniz kabil biricik bu sene bökelik erek değil, nezdinde dü sene Türkiye’nin başrolünü sallanmak istiyoruz. İstekli ve motive geldim. Bunun yeniden altını çiziyorum, 2-3 sene Türkiye’nin başrolünü sallanmak istiyoruz” sanarak konuştu.

Visca’nın ülkesi Bosna Hersek’in nüfusunu soran ve 3 milyon yanıtını düzlük reis Ağaoğlu, topçu ile şekil pazarlığı yaptı. Alacağı formaları Bosna’ya göndereceğini tamlayan Visca, “Bosna’dan bana aşırı ileti geldi. Orada dehşetli nefha yuvarı var, 'İzliyoruz' dediler, hepsi bahtiyar beli ve 'Doğru değişmeyen oldu' dediler. İlk geldiğim güneş bu mutluluğu hissettim, onu da inşallah sahaya yansıtacağım”” ifadelerini kullandı.

Oyuncu ve başkan, 1461 formada anlaştıktan sonradan sözleşmeyi imzaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler