USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor’da 78’inci Genel Kurul heyecanı...Yönetim ibra edildi

2021-22 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de kalburüstü birlikte çizge sergileyen Trabzonspor’da kurultay heyecanı yaşanıyor. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun biricik sözlü yerine katılmış olduğu 78’inci Olağan Genel Kurulu dakika başladı. Genel Kurul’un önceki günün

Trabzonspor’da 78’inci Genel Kurul heyecanı...Yönetim ibra edildi
04-12-2021 13:52

Trabzonspor’un 4-5 Aralık günlü 78'inci Olağan Genel Kurulu bugün başladı. Hayri Gür Spor Salonu'nda vakit 09.00'da süregelen kongrede, bordo-mavili kulübün 54 salname tarihindeki 47. hile yerleşmiş seçilerek acemi hile 3 sene süreyle göreve getirilecek. İkinci devir yapılacak oy ita işlemleriyle Yönetim, Denetim, Sicil, Disiplin ile Arşiv ve Müze Kurulları seçime gidecek. Genel kurulda 9 bin 353 üyenin oy istimal hakkı bulunuyor.


Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun birlikte tane listeyle yavuklu bulunduğu umumi kurulun civar gününde beş on murahhas katıldı. Genel Kurul’da Trabzonspor’un emektar başkanlarından Ahmet Celal Ataman ve Mustafa Günaydın da anık bulundu. Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu'nun konuşmasıyla süregelen umumi kurulda, kurultay meclis başkanlığına oy çokluğuyla Ali Sürmen seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ondan sonra ruzname oylanmak kıl payı umumi heyet üyelerine sunuldu. Gündemin oy birliğiyle ikrar edilmesinin peşi sıra konuşmalara geçildi.


Genel Kurul Divan Başkanı Ali Sürmen görüşme yaparak emektar ve seçilecek acemi hile kuruluna teşekkürname etti. Kulübün yönetsel ve finansal raporlarını paylaşan Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, Trabzonspor’un konsolide borcunun 1 bilyon 481 milyon 471 bin TL bulunduğunu açıkladı. İdari ve finansal raporların paylaşılmasının peşi sıra Trabzonspor Denetleme Kurulu üyesi İsmet Keskin de kulübün teftiş yerleşmiş raporunu paylaştı. Kongrede görüşme işleyen emektar Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Atalay, “Özkan Sümer akademisinin kurulması ehemmiyetli birlikte adımdı. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir hayat kabilinden gençlerin sayısını çoğaltalım. Hem dünyalık kazanırım hem haricen aktör almadan muvaffakiyet dair muvaffakiyet kazanırız” dedi.


Konuşmalardan sonradan hile kurulunun ibrası oylamaya sunuldu. Başkan Ağaoğlu yönetimi oy birliğiyle ibra edildi.


‘EN AĞIR SORUMLULUK’


İbra ondan sonra görüşme işleyen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, evvel devirde fariza düzlük hile yerleşmiş üyelerine teşekkürname etti. Ağaoğlu, “Aldıkları bayrağın iyon ağırlığı birlikte eskiden dönemden aşırı henüz fazla. Bunun bilinciyle Trabzonspor’u en dobra halde asimilasyon yazar ihtimam edeceklerine kuşkum yok. Trabzonspor birlikte kulüpten aşırı henüz fazlasıdır. evvel öz camiası, taraftarı ve şehrine bulunan mesuliyeti adına getirmekle mükelleftir. Aynı sürede semt takımlarına için da sorumluyuz. Türk futbolu eylem gösterecekse topu topu takımların mesuliyeti bulunmaktadır ancak Trabzonspor’un mesuliyeti en ağırbaşlı sorumluluktur” dedi.


‘GELİRLERDE ÇOK CİDDİ KAYBA UĞRADIK’


Kulübün borçlarına müteveccih eleştirilere yanıt sağlayan Ağaoğlu, göreve geldikleri devirde hesaplı ve sosyal birlikte burgaç yaşandığını söyleyerek, “Yaşadığımız pandemi devrinde elde ettiğimiz varidat 4’te 1 oranında azaldı. Bu Türk futbolunun umumi sıkıntısı. Giderlerde rastgele birlikte eksilme bahis konusu olmadı ancak gelirlerde aşırı başlıca kayba uğradık. 800 bin Euro bulunan yengi primlerimiz 180 bin Euro’ya gerilemiş durumda. Bu sebeple planlamış olduğumuz hesaplı programı mucibince infaz şansı bulamadık. Sahadaki rakiplik kaçınılmazdır ancak sorumluluğumuzun bilinciyle rakiplerimize için saygı, sporun ilmiahlak bilimi kurallarına bağlılık, antipatiden ve eskiden üzerimizde idrak yaratarak sempatiklikten uzaklaştırılma çabası ve bu algının silinmesi bu hile kurulunun ve bizlerin görevidir” sanarak konuştu.


‘TRABZONSPOR ŞAMPİYON ALGISI YAPILMAYA BAŞLANDI’


Göreve geldiği devirde kulübün ortamında bulunduğu gestalt zımnında kavrayış dilediğini hatırlatan Ağaoğlu, “Bunun 3 sene ilkin söylemiştim ancak bu doruk yarışının haricinde kalacağımız anlamına gelmemeli. Bu proses arasında doruk yarışının baştan sona içerisindeydik. Bugün geldiğimiz noktada takımımız az buçuk benek farkıyla ligde reis konumunda. Hepimize aşırı ağırbaşlı günah düşüyor bökelik şarkıları söylenmeye başlandı zinhar ya. Yüzde 90 Trabzonspor böke algısı yapılmaya başlandı. Sakın ha. Ligin sonuç maçı oynanmadan hakemin sonuç düdüğü çalmadan böke anlaşılan olmaz. Şampiyonluk mücadelesinde bulunan şu an 8 kol var. Arada benek farkı mümkün ancak henüz 24 karşılaşma var. İşin gerçeğini delik arkası ettiğimiz devir öz bulunduğumuz pozisyonu delik önüne alıp bizler, o mücadeleyi sağlayan rakiplerimizi namevcut sayıp hürmetsizlik yaptığımız devir sportif manada yaşamımızın yaşamını yapmaktayız ve en ağırbaşlı halde beledini öderiz. Geçmişte bunu yaptılar ancak bugün Trabzonspor topluluğu o noktada değil. Sporun ruhunu ilmiahlak bilimi ve ahlak kurallarını bütünleştiği birlikte Trabzonspor ile için karşıyalar. Şampiyonluk maksadı ırak birlikte hedef. 24 maçın tamamında da ayrımsız ciddiyet, heyecan ve disiplinle oynamadığımız takdirde grup bitmiştir. ‘Trabzonspor şampiyon’ diyenler ilk evvela baki takımlara ve taraftarlara hürmetsizlik yapar. Trabzonspor’u er havaya sokma algısından apayrı birlikte obje değildir. Biz çabucak önümüze bakıyoruz, hocamız çabucak 1 karşılaşma kazandık diyor. Ben de diyorum ki 3 benek ve 2 milyon 750 bin teklik kazandık diyorum hesaplı bakış açısıyla. Puan kayıpları da karşılaşma kayıpları da mümkün nazar boncuğu obje yitirmiş sayılmayız” ifadelerini kullandı.


‘TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR’


Taraftara ve camiaya seslenen Ağaoğlu, “Şampiyonluğa revan Trabzonspor kulübünün maçlara o tribünlere birlikte tane yersiz kırmızıfener kalmadan Trabzonspor’u 13. eş adına ateşlemesini o enerjiyi hocamızı ve oyuncularımıza vermesini dileyiş ediyorum. Yaşadığımız proses ileriye çevrilmiş baktığımızda gelecek aylarda aşırı henüz dayanıklı birlikte sürecin içine giriyoruz. Buradaki en iri gücümüz bu mücadelede en iri enerjimiz camiamız ve taraftarımızın desteği olacaktır. Camiamız ve taraftarımıza değme zamankinden henüz birlikte tomar ihtiyacımız var. Yönetim kurulumuzu ibra ederek göstermiş odluğunuz hassasiyetten ötürü teşekkürname ediyorum. Seçilecek bulunan hile kurulumuzun da ayrımsız his ve düşüncelerle, ilkin Trabzonspor sonradan semt futbolu, Anadolu ve dünya futboluna bu 3 yılda ciddiyetle vazifesini adına getireceğinden şüphem yok” dedi.


Ağaoğlu’nun konuşmasının peşi sıra bütçe oylamaya sunularak oy birliğiyle ikrar edildi. Trabzonspor’un 78’inci Olağan Genel Kurulu ferda yapılacak oylama işlemleriyle bitmeme edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler