USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor’da 4 futbolcunun sözleşmesi uzatıldı

Trabzonspor Kulübü, Erce Kardeşler, Murat Cem Akpınar, Serkan Asan ve Ahmetcan Kaplan ile sözleşme yeniledi.

Trabzonspor’da 4 futbolcunun sözleşmesi uzatıldı
15-10-2021 18:18

Bordo-mavili kulüpte Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde planlı imza töreniyle Erce Kardeşler’in 2025, Murat Cem Akpınar, Serkan Asan ve Ahmetcan Kaplan’ın ise sözleşmeleri 2026 yılına derece uzatıldı. İmza töreninde mütekellim Başkan Ahmet Ağaoğlu, bu oyuncuların hepsinin değişik değerleri ve Trabzonspor ailesinin aşırı ehemmiyetli bireyleri, oyuncuları bulunduğunu belirterek, “Hepsiyle alım çalım duyuyoruz. Bizim altyapımızdan yetişenler var. Altınordu’nun altyapısından mevrut Erce Kardeşler var. Ancak geçtiğimiz 2-3 salname süreçte gelişigüzel birisi Trabzonspor felsefesini benimsemiş, Trabzonspor felsefesi doğrultusunda davranan ve savaşım eden, kulübümüzün ve camiamızın kıymetli futbolcuları. Kendileriyle sözleşme uzatacağız. İnşallah ya futbol hayatlarını Trabzonspor forması altında yada aşırı hâlâ ileriye taşıyarak Avrupa’da hem kulübümüzü hem şehrimizi bununla beraber ülkemizi anabolizma fail birer futbolcu namına kullanmak en iri arzumuz” dedi.

“İNŞALLAH BU ARKADAŞLARIMIZLA MUTLU SONA ULAŞMAK NASİP OLUR”

Bu yıl çelimli ve seçenekli müşterek kol oluşturduklarını kaydeden Ağaoğlu, şöyleki bitmeme etti:

“Kadro derinliğimiz var. Her devir dediğim kabilinden vermiş olduğumuz savaşım şampiyona mücadelesi. Allah inşallah bu kardeşlerimiz ile birlikte, öteki futbolcu kardeşlerimizle baş başa o bahtiyar sona ulaşmayı, taraftarlarımızla baş başa kutlamayı, o kupayı Trabzon’a getirmeyi hepimize kader eder. Atacakları bu imza inşallah Trabzonspor’da başarının imzası ve öz kariyerleri açısından da bulunmaz müşterek kariyerin imzası namına tarihe geçer. Kulübümüze, sizlere, ailelerinize ve camiamıza hayır kademli mümkün inşallah. Aynı temennileri paylaşıyoruz, bire müşterek mefkûre çevresinde birleşip savaşım ediyoruz. Bizim de dileğimiz siz kardeşlerimizle, evcil ve ecnebi on paralık fark etmeksizin Trabzon’un ve Trabzonspor’un doğruluk etmiş olduğu başarıların dibine imza atarız. Daha filhakika o imzayı atacak bulunan sizlersiniz. Bizler de siz kıymetli ziyaretçilerimizin başarısıyla alım çalım duyacak insanlarız. Bizler yöneticiyiz, bugün mevcut erte yokuz. Sizler bu toplumun altyapısından yetişip bu şekil düşüncesince arak döken oyuncular namına vermiş oldukları efor gelişigüzel ayrışık takdirin üzerindedir. İnşallah o karşı terinin karşılığı da muvaffakiyet namına sizleri taçlandırır. Forma konusunu da siz öz aranızda halledersiniz. Forma tanıtımı aşırı önemli.”

AHMETCAN KAPLAN: İNŞALLAH SEZON SONU ŞAMPİYONLUĞU GÖRÜRÜZ

İmza töreninde duygularını anlatım fail gailesiz defans oyuncusu Ahmetcan Kaplan ise şöyleki konuştu:

“Hepimize hayır olmasını diliyorum. İnşallah günah olmadan, kazasız ve belasız müşterek mevsim olur. Biz Trabzonspor gençleri gelişigüzel devir hazırız. Şampiyonluğa revan süreçte bize şekil şansı düştüğünde, bu formayı uyarınca giyinmeye gelişigüzel devir hazırız. Bizler de büyüklerimizden, deneyimli ağabeylerimizden kendimize müşterek şeyler katmaya çalışıyoruz. Bizim de hayallerimiz var. İnşallah dediğiniz kabilinden bu yıl şampiyonluğa giden, hayallerimize revan bu yolda bizim de yardımımız olur. İnşallah mevsim sonu şampiyonluğu görürüz.”

SERKAN ASAN: BU GÜZEL KADRONUN ŞAMPİYON OLMASINI DİLİYORUM

Serkan Asan icra ettiği konuşmada, şunları dedi:

“Öncelikle başkanıma, yönetime ve Trabzonspor camiasına aşırı teşekkürname ediyorum. Burada peyda buyurmak aşırı alım çalım verici. Hatta altyapıdan yetik üç aktör ve Erce ağabeyimizi de sayarsak dört kişiyiz. Burada peyda buyurmak bizleri aşırı bahtiyar etti. Trabzonspor formasını gelişigüzel devir gururla anabolizma buyurmak düşüncesince elimizden mevrut gelişigüzel şeyi yapıyoruz. Altyapıdan çıkan çoluk çocuk olarak, ağabeylerimizden ve hocalarımızın eğitimleriyle burada elimizden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışıyoruz. İnşallah mevsim sonu bu elleme kadronun böke olmasını diliyorum, hepinize teşekkürname ediyorum.”

MURAT CEM AKPINAR: İNŞALLAH BU BİRLİKTELİĞİ GÜZEL BİÇİMDE TAÇLANDIRIRIZ

Murat Cem Akpınar icra ettiği açıklamada, “Öncelikle hepimize hayırlı, kademli olsun. Allah utandırmasın. Doğduğum ve büyüdüğüm kentin takımı, derinliğine seneler inşallah görev buyurmak kader mümkün hepimize. Sezon böylelikle inşallah elleme ortamı ve eşiyle bulunan evliliği elleme müşterek biçimde taçlandırırız. Hepimize hayır kademli olsun” diyerek konuştu.

ERCE KARDEŞLER: İNŞALLAH HİÇBİRİNİZİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMAM

Erce Kardeşler ise “Öncelikle başkanıma ve sözleşme uzatmamızda emeği güzeşte her insana teşekkürname ederim. Hayırlı olsun diyelim. İnşallah hiçbirinizin yüzünü esmer çıkartmam. Arkadaşlarım da ümit ederim çıkartmaz. Trabzonspor forması giyen on paralık kimesne yüzünü esmer çıkartmaz. Çünkü Trabzon bence Anadolu’da müşterek yanarca yaktı ve bu meşalenin daim yanması gerekiyor. Bunun düşüncesince de tığ Trabzonspor’da oynayan futbolcuların gelişigüzel devir bu kulübü en elleme biçimde anabolizma edip, en elleme performansı göstermesi gerekiyor. Bizler de bunun düşüncesince elimizden geleni yapıyoruz. Benim tahminî dü yılım burada geçti. Gayet de mutluyum, Trabzonlu insanlarla da aşırı elleme anlaşıyorum. Ben de acele müşterek biçimde sinirlendiğim düşüncesince aşırı tez biçimde anlaşıyoruz. Çok elleme insanoğlu tanıdım burada, aşırı elleme arkadaşlıklar kurdum. Zaten şehri ve kulübümüzü ayrı seviyorum. İnşallah derinliğine seneler Trabzonspor forması giyerim. Sevdiğim ve inandığım düşüncesince hakeza müşterek değişmeyen verdim. Öncelikle size, hâlâ sonradan da emeği güzeşte her insana teşekkürname ediyorum” diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler