USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendi. ​​​​​​​

Trabzonspor sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı
08-01-2022 02:23
Trabzon
.w3-content { max-width: 100%; margin: auto;} .w3-tooltip, .w3-display-container {position: relative;} .w3-black, .w3-hover-black:hover { color: #fff!important; background-color: #000!important;} .w3-display-left { position: absolute; top: 50%; left: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(-0%,-50%);} .w3-display-right { position: absolute; top: 50%; right: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(0%,-50%);} .w3-btn, .w3-button {-webkit-touch-callout: none;-webkit-user-select: none; -khtml-user-select: none;-moz-user-select: none; -ms-user-select: none;user-select: none;} .w3-btn, .w3-button {border: none;display: inline-block;outline: 0;padding: 8px 16px;vertical-align: middle;overflow: hidden;text-decoration: none;color: inherit;background-color: inherit;text-align: center;cursor: pointer;white-space: nowrap;}Trabzonspor - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor

9. dakikada Bakesatas'ın kullandığı başıboş vuruşta, baraja da değini fail ferde fevk direğe çarparak kornere çıktı.

23. dakikada Trabzonspor öne geçti. Nwakame'nin soldan ortasında, altı küf çizgisine yaklaşan noktadan Cornelius dokunarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

29. dakikada Aabid'in soldan ortasına Awuku'nun kelle vuruşunda, ferde taraftan auta gitti.

31. dakikada Nwakaeme'nin opsiyon pasına hareketlenen Abdülkadir Ömür'ün aşırtma vuruşunda, kaleci Ertaç Özbir'i sabık ferde üsten auta çıktı.

45+3. Yeni Malatyaspor, ehemmiyetli müşterek gol fırsatından yararlanamadı. Soldan çalımlarla çizgiye nazil Mounir'in kermen önüne çevirilmiş olduğu topa yaklaşan mesafeden Kubilay Kanatsızkuş'un vuruşunda, meşin değirmi taraftan az farkla auta gitti.

Trabzonspor, karşılaşmanın geçmiş yarısını 1-0 faik kapattı.

İkinci yarı

56. dakikada Abdülkadir Ömür'ün sağdan ortasına ukubet vuruşu endüstrisi ortamında Cornelius'un kelle vuruşunda, ferde taraftan auta gitti.

61. dakikada Bakasetas'ın kullandığı başıboş atışta kaleci Ertaç Özbir'den dönen hepsi Hüseyin Türkmen bütünlemek arzuladı fakat meşin değirmi savunmadan döndü.

75. dakikada Hamsik'in sağdan ortasına ukubet vuruşu endüstrisi ortamında Dorukhan Toköz'ün kelle vuruşunda, ferde üsten auta çıktı.

78. dakikada sol çaprazdan ukubet bölgesine giren Nwakame'nin şutunda kaleci Ertaç Özbir'den dönen hepsi Hamsik tamamladı. Bir kere imdi Ertaç'dan dönen hepsi Cornelius filelere gönderdi fakat ofsayt nedeni öne sürülerek gol meri sayılmadı.

Kalan kısımda değme dü takımın da çabaları gol getirmedi ve Trabzonspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Avcı: Bu ligin lideriyiz ve adalet ederek buradayız

Trabzonspor'un uygulayım direktörü Abdullah Avcı, maçın arkası sıra planlı matbuat toplantısında, ikinci yarının hepsi topu futbol ailesine âlâ olmasını dileyerek, "Bir haftalık aradan sonraları gine başladık. Başlangıçlar zordur. Öne geçsek de 5'liyi hiçbir bozmadılar. Zaman devir organizasyonları akla yatkın kullandığımızda kaleye indik. Rakibi hiçbir devreye sokmadık. Bir müşterek tane 47. dakikada geçişten verdiğimiz müşterek durum vardı." ifadelerini kullandı.

"Bu çeşit maçlarda ikinci golü bulamıyorsan, hile soğuyorsa, oyunu süratlendirmek lazım." diyen Avcı, "Rakip oyuna kuma iktisap etmek düşüncesince ya duran ferde bekliyor yada intikal oyunu bekliyor. 3-0'a da 3 puan,1-0'a da üç puan... İkinci yarının geçmiş maçıydı ve kum saati aksine döndü. İkinci yarıya kazanarak neşet etmek aşırı önemliydi. Herkes Trabzonspor'a gönül rahatlığı efdal motivasyonla oynuyor. Bu ligin lideriyiz ve adalet ederek buradayız. Bizi bambaşka yere çekmeye çalışacaklar, tığ de baştan sona oyunun arasında kalmaya bitmeme edeceğiz. Rehavet belkili değil. Öyle müşterek nesne olamaz. Biz ligin zirvesindeyiz ve hakeza müşterek nesne olamaz." biçiminde konuştu.

Avcı, aktarma çalışmalarıyla ilgilendiren de şunları söyledi:

"Edin Visca geldi. Hem zat namına hem Trabzonspor namına âlâ olsun. Heyecanı yüksek. Çok ehemmiyetli işler yapmış müşterek oyuncu. Hep istatistikleri, attığı gol ve asist konuşuluyor zorla esasta grup savunmasına yardımını imdi aşırı konuşacaksınız. Bizim hızımı artıracaktır. Edgar Ie sakatlandı ve orada müşterek arayışımız var. (Tymoteus) Puchacz alışveriş haset bizimle olacak üzere gözüküyor. Transferi şu an müspet gidiyor. Djaniny, pazartesi yahut salı haset burada olacak. Sakatlığı 1-2 ay deniliyor. Geldiğinde bakacağız ve alternatifleri değerlendireceğiz. Daha aktarma başlamadan düzenleme olduk ve bunun karşılığını alıyoruz. Stoper mevzusuyla ilgilendiren tercihimizi yabancıdan mı yok ise yerliden mi yana kullanacağımızın kararını veriyoruz. Hugo gelecek hafta sonu bizimle olacak."

Sumudica: VAR'daki hakemler aldıkları tutarı adalet etmiyorlar

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, takımını kutlama kartı ederek, "İlk 11'imizden 6 eksikle pik başladık. Buraya gelmeden ilkin takımın transfere gereksinimi bulunduğunu söylemiştim. Bugün Trabzonspor'a gönül rahatlığı mücadelemizi verdik. Trabzonspor bizlere karşı, aşırı kem müşterek takıma gönül rahatlığı zorlandı." dedi.

Hakemlere değme devir hürmet duyduğunu fakat müşterek şeyler beyan etmek istediğini dile getiren Sumudica, "VAR'daki hakemler aldıkları tutarı adalet etmiyorlar. Kaçıncı kere başımıza geldiğini bilmiyorum. VAR hakemi, ölçülü hakemi hiçbir uyarmıyor. Sol bekimiz Karim Hafes'in yüzüne meydana getirilen müşterek etap vardı. Oyuncumuzun burnu kanadı, formasını değiştirmek mecburiyetinde kaldı. Yüzde 100 güçlü demeyeceğim, yüzdelik 1 milyon al kart. Trabzonspor aşırı dobra müşterek grup ve buna gereksinimi yok. Çok paraları da var. Federasyonumuzdan ve hakemlerden yaptığımız işe hürmet duymalarını istiyorum. Yaptığım işe etraflı kalbimi ve ruhumu veriyor onların buna hürmet duymasını istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Hakem kararlarına tepkisi sürdüren Rumen uygulayım adam, "Son dakikada oyuncum Osman’a vuruldu ve bence penaltıydı. Hakem vermediği üzere tabi yapılış da konumu vermedi. Daha ne istiyorsunuz ki takımımdan. 6 oyuncum eksik, 1-0 kaybettik Trabzonspor'a ve bambaşka durum da vermedik. Yapılan bu haksızlığı durdurun. Bu 4 sene ilkin yaşansa bu derece gayrimemnun olmazdım zira o devir VAR yoktu, deminden VAR var. Siz VAR hakemini biliyor musunuz? İki ay ilkin ne müsabakadan sonraları karşılaşma alamamıştı? Bir araştırmanızı istiyorum. Kayseri'de bizlere meydana getirilen müşterek penaltıyı vermediler. Bugün 1 al yetişkin ve müşterek de ukubet vuruşu vardı. Bize adalet ettiklerimizi verin." diye laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler