USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'nın hedefi A takım gibi başarılı olmak

Trabzon'da 3 ay ilkin kurulan Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, A takımın Süper Lig'deki başarısını kendilerine kalıp alarak Adana İdmanyurdu ile yapacakları önceki resmi karşılaşmalarının hazırlıklarını sürdürüyor. Futbol kariyerinin önceki günlerinde eş baskısı yaş

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'nın hedefi A takım gibi başarılı olmak
14-12-2021 15:38
Trabzon'da 3 ay evvela kurulan Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, A takımın Süper Lig'deki başarısını kendilerine dayanıklı alarak Adana İdmanyurdu ile yapacakları geçmiş resmi karşılaşmalarının hazırlıklarını sürdürüyor. Futbol kariyerinin geçmiş günlerinde fasile baskısı yaşadığını kail Trabzonsporlu topçu Arife Şentürk, "Kadınlar ayak topu mu oynar' niteleyerek aşırı aksülamel görmüştüm. Biz esasen Trabzonspor ile baş başa hanımları da asimilasyon ediyoruz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kararıyla yaşama geçirilen Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2021- 2022 sezonu maçları 18-19 Aralık tarihlerinde başlayacak. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 3 ay evvela kurulan Karadeniz ekiplerinden Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, Adana İdmanyurdu ile 19 Aralık Pazar haset deplasmanda yapacağı geçmiş maçının hazırlıklarını Kadir Özcan Tesisleri'nde sürdürüyor.

2021- 2022 Sezonu B Grubu'nda savaşım edecek bulunan bordo mavili avrat takımı, 3'ü Kamerunlu, 3'ü Özbekistanlı olmak kıl payı 30 sporcudan oluşuyor. İlk resmi maçlarına çıkma olmanın coşkusunu canlı bordo mavili bayanların hedefi, Süper Lig'de fırtınalar estiren A takım gibi başarılı olmak.

ŞENTÜRK: ERKEK TAKIMININ İZİNDEN GİDEREK BAŞARILI OLACAĞIZ

Trabzonspor A takımının başarısının çıkarlarını de etkilediğini kail ölçülü ortalık oyuncusu Arife Şentürk, "Trabzonspor sevgisi bana dedem ve babamdan artan ortak miras. Burada para aktarımı olduğumu düşüncesince mutlu, haysiyetli ve gururluyum. Trabzonspor formasını en elleme biçimde asimilasyon edeceğimize inanıyoruz. Biz elleme insanlardan oluşan elleme ortak takımız. Erkek takımımızın izinde başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

"KADINLAR İSTEDİĞİ ZAMAN HER ŞEYİ BAŞARABİLİR"

12 sene evvela başladığı ayak topu kariyerinin geçmiş günlerinde ailesinin baskısını yaşadığını tamlayan Şentürk, "Futbola geçmiş başladığım senelerde 'Kadınlar ayak topu mu oynar' niteleyerek aşırı aksülamel görmüştüm. Hatta babamı okuldaki öğretmenlerim inandırma etmişti. Milli takıma gidene denli babam sonsuz edisyon yapmış oldu lakin ulusal takıma gittikten sonradan akrabalarım dayanak vermeye başladı. Türkiye'de de hanımlar istediği devir gelişigüzel şeyi başarabilir. Arkamızda bayanların desteğini de aşırı hissediyoruz. Biz esasen Trabzonspor ile baş başa hanımları da asimilasyon ediyoruz. Umarım başarılı mümkün ve hanımları gururlandırırız" niteleyerek konuştu.

ÖZTÜRK: HEDEFİMİZ BÜYÜK VE GÜZEL

Bordo mavililerin Kocaeli'nden para aktarımı etmiş olduğu kesici Sare Öztürk de, "Koyu ortak Trabzonspor taraftarıyım ve hayalim burada oynamaktı. Takım ortamında arkadaşlarımızla uyumumuz aşırı iyi. Yeni ortak ekibiz lakin amacımız iri ve güzel. Amacımız Trabzonspor arması altında dobra ortak ayak topu teşhir etmek ve böke olmak" dedi.

Bordo mavili hanımları ağ bekçisi Göknur Güleryüz de, "Takımla dünkü tanıştık, kaynaştık lakin güya senelerdir bu arada oynuyor gibiyiz. Hepsini değişik aşırı seviyorum. Çok çalıştık, ümit ederim karşılığını alırız" ifadelerini kullandı.

ÖNDER: HAYALİM GERÇEKLEŞTİ

Sporculuk yıllarında Trabzonspor formasını giydirilmiş olduğu ve başarılara imza attığını kail Trabzonspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü hasret Önder, "Futbol hayatımın en dobra yılları Trabzonspor'da geçti. UEFA şampiyonlar ligine katıldık. Kurulduğumuz sene Play-Off'a kaldı, ikinci sene böke olduk. Devamında Şampiyonlar Ligi'ne derece derece ülkemizi asimilasyon ettik" dedi.

Bordo mavili takımda fen yönetmen olmanın düşsel bulunduğunu tamlayan Önder, "Hayalimin gerçekleşmesi anlatılmaz ortak duygu. Bunu kelimelerle tabir edemem. Çünkü Trabzonspor topluluğu aşırı büyük. Kime deseniz burada olmak düşüncesince dirilik atar" niteleyerek konuştu.

ÇAVDAR: AİLE ORTAMINI ERKEN YAKALADIK

İddialı ortak kentin mümessili olduklarını kail avrat ayak topu ekibi yönetimsel menajeri Gürkan Çavdar, "Başkanımız ve dümen kurulumuz bizlere aşırı iri dayanak veriyorlar. Kamerunlu, Özbek, Trabzonlu, bölgeden ve Türkiye'den bulunan oyuncuların hepsini bütünleşmiş kılmak zorundayız. İç içe olduğumuz düşüncesince bu tarihi kısalttık. Her nesne yana yana ve tığ fasile gibi iç içeyiz. Aile ortamının er yakaladık" dedi.

CİHAN: 6 TANE YABANCI TRANSFERİMİZ VAR

Geçmiş yıllarda Türkiye'nin 4 iri ekibi ortada avrat ayak topu ekibi geçmiş el Trabzonspor içerisinde kurulduğunu kail Trabzonspor Kulübü Gençlik Geliştirme Koordinatörü Hamit Cihan da, "Şehrimizde mevcut takımlardan iane istedik, oradan sportmen katmaya çalıştık. Daha sonradan gayrimenkul geneline ve gayrimenkul dışına baktık. 6 adet ecnebi transferimiz var. Bu sayıyı artırmaya çalışıyoruz. Şu an 30 kişiyle çalışıyoruz lakin bu aynı değişecek. Bu işin devim bilimi yapısı var" niteleyerek anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler