USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan: Hesapların hepsini bu yıl göreceğiz

Spor Toto Süper Lig'in 2021-22 sezonunda önce devreyi zirvede kapatan ve şampiyonluğa akilane ilerleyici Trabzonspor'da Asbaşkan Ertuğrul Doğan, Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya güvendiklerini belirterek, “İkimizin de Türk futbolundan alacağı mevcut ve ikimizin de birbirimize ka

Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan: Hesapların hepsini bu yıl göreceğiz
29-12-2021 12:47

Trabzonspor’da başkan Ahmet Ağaoğlu yönetiminde 2 devir başkan yardımcılığı karşıcı ve sonuç umumi kurulda baştan seçilen Ağaoğlu yönetiminde Asbaşkanlık vazifesini üstüne alan Ertuğrul Doğan, TSYD Trabzon dergisine açıklamalarda bulundu.

Genç yaşta Trabzonspor sevgisiyle tanıştığını kail Asbaşkan Ertuğrul Doğan, “Trabzonspor’la bizim buluşmamız temelden, ailemizden kaynaklı. Dayılarım (Bülent, Coşkun ve Güngör Şahinkaya) Trabzonspor’da ayak topu oynadı, idarecilik yaptı. Haliyle ailenin içerisinde, aşırı er yaşlarda Trabzonspor ile tanıştım. Trabzonspor’un soyunma odasında büyüdüm diyebilirim. Apartmanda Trabzonspor’dan başka konuşulan ortak nesne olmazdı sanki. En sonuç Güngör dayımla yaşanmış bulunan şampiyonluğu hatırlıyoruz hayalet olarak. Bu takımla yatıp bu takımla kalktık, onunla bahtiyar olduk, üzüldük, hayalat kurduk hep. Bu hoşnutluk geldik, bu gestalt on paralık değişmedi” dedi.

‘HOCAMIZIN HER İSTEDİĞİ OYUNCUYU ALACAĞIZ’

Trabzonspor’un eskiden şampiyona düşüncesince iri mücadeleler verdiğini kail Asbaşkan Doğan, “Hepimizin malumu, elimizden tahsil edilen şampiyonluklar var. Bunlardan öğüt çıkartarak inşallah bu yıl taraftarımızın da senelerdir istediği şampiyonluğu doğrultmak istiyoruz. 2010-11’de kazandık ancak kupayı alamadık. Bu posta kupayla taçlandırmak istiyoruz. Tüm çabamız, çalışmamız bu yönde. Kendimizi rastgele ortak muhtelif gelişmeye göre hazırladık, ona göre de kadromuzu oluşturduk. Devre ortada da ekibi güçlendiriyoruz. Hocamızın rastgele ortak istediği oyuncuyu alacağız. İnşallah camiamızla, taraftarımız ve basınımızla bütünleşerek bu amaca ulaşacağız” niteleyerek konuştu.

‘ŞAMPİYONLUĞA GİDERKEN BİRÇOK KEZ SIKINTILAR YAŞADIK’

Asbaşkan Doğan, eskiden yaşananlardan öğüt aldıklarını ve davranışlarında ölçülü davrandıklarını, “Daha ilkin Trabzonspor şampiyonluğa giderken nice kat aşırı teessürat yaşadık. Biz de başkanımızla bunları detaylıca inceledik, üstünde aşırı ağırbaşlı çalıştık. Ne oldu, ne bitti, ne denli yanlışlıklar oldu, tekrarlamamamız gerekir. O nedenden aşırı stabil ve kelimeleri de ortak tane hiçbir seçmece konuşuyorum. Çok ortak tomar mülakat vermememizin anne sebebi de bununla alakalı. Sizlerin de bizleri tatlı karşılamanızı bekliyorum. Çünkü bizim de aklımızdaki ortak tane nesne o; kısaca kentin konsantrasyonunu çokça artıracak yahut kaybettirecek rastgele ortak şeye sebebiyet vermemek” ifadelerini kullandı.

‘HESAPLARI BU YIL GÖRECEĞİZ’

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın göreve başladığı zamanlarda sarfiyat etmiş bulunduğu “Benim de, Trabzonspor'un da Türk futbolundan alacağı var” sözünü hatırlatan Asbaşkan Doğan, “Hiçbir nesne almış yahut nail değiliz. Hep baş başa tetik ve aklı selim olmalıyız. Üzerimize sakıt hepsi takviyeleri devir ortada ekibe katacağız. Ondan sonraları hitit senin kemiği benim. Hocamız bu işin üstesinden gelecektir. Onun da aslında aşırı ehemmiyetli teessürat geçti. Hak etmediği şeyler yaşadı. Biz de doğruluk etmediğimiz şeyler yaşadık. Hocamızın geldiği devir dediği gibi, ikimizin de Türk futbolundan alacağı mevcut ve ikimizin de birbirimize katacağımız aşırı nesne var. Trabzonspor da alacak, hocamız da takanak doğruluk ettiklerimizi. Bu hesapların hepsini inşallah bu yıl göreceğiz” dedi.

Şampiyonluk uğrunda ilerleyici Trabzonspor’a topluluğun dayanak noktası vermesini beklediklerini tabir fail Doğan, “Eğer ki o doğruluk ettiğimiz şampiyonluğa ulaşırsak elden toy hedeflerin ardına koşturmak istiyoruz. Tabii ki şehrimizin coşkusunu anlıyoruz. Gerçi kılıç de heyecanlıyız. Her gündüz nokta özelliğine kılıç de bakıyoruz. Ama o hataya düşmemiz, kişilerin ‘olduk’ hissine kapılmasına müsaade vermememiz lazım. Burada en ehemmiyetli vebal da basına düşüyor, bu dengeyi aşırı dobra sağlaması lazım. Taraftarımıza doğruluk veriyoruz, kişilerin senelerdir beklediği yürek özlemi var. Herkesin birbirine araştırma görevlisi olması lazım. En özellikle taraftarımızın, rastgele ortak zamanki denli gene takımına yeterli anlamıyla eş çıkması lazım” niteleyerek konuştu.

‘EKİBİYLE BİRLİKTE YÜREĞİNİ ORTAYA KOYDU’

Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’da göreve başlamasını ve takımda yaşanmış bulunan değişim yapmak değerlendiren Asbaşkan Doğan, “Bir kat bu benim strateji ettiğim ancak başkanımızın, yönetimimizin onayıyla gerçekleşen ortak süreç. Ben yalnızca görevlendirildim. Hocamızın doğrusu kariyeri karşı konuşmanın manası yok. Kendini, rüştünü rastgele ortak yönüyle tanıt etmiş, teknik-taktiğin haricinde insancasına yönden de aşırı altın biri. O Trabzon'da çalışmaktan, kılıç de onunla çalışmaktan mutluyuz. Ekibi ile baş başa yüreğini ortaya koydu, cepheli yansız rastgele ortak kesimin alkışlayacağı ortak takımın oluşmasında ehemmiyetli gösteriş oynadı. Trabzonspor, onunla emektar ruhunu yakaladı. İnşallah bu iri hikayenin böylelikle camiamızın özlemi sona erecek” ifadelerini kullandı.

‘HATA YAPMAMAMIZ LAZIM’

Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu’nın 3. reislik devrinde Asbaşkanlık görevine mevrut Doğan, “Bizim düşüncesince iri alım çalım bu göreve gelmek. Camiamız saf olsun dayanak noktası oluyor. Rahmetli dayım Bülent Şahinkaya Trabzonspor’un kaptanlarından. Bana küçükken ortak nesne söylemişti, on paralık aklımdan çıkarmam: “Hiç kimesne Trabzonspor’un ona meydana getirdiği iyilikten henüz iri iyiliği Trabzonspor’a yapamaz.” Ben hep o lafla yürüdüm. Trabzonspor’a ortak şeyler vermeye çalışıyoruz ancak hep Trabzonspor bizlere henüz fazlasını veriyor. Bu işin gerçeği. Sorumluluğumuz aşırı fazla. Hata yapmamamız lazım. Onun dışında, basın, taraftarlarımız, camiamızın rastgele ortak kesimi aşırı kontrollü olmalı. Bu yıla özel. Belki bu yılı geçtikten sonraları henüz değişik şeyleri konuşabiliriz” dedi.

‘İLK PLANLAMAMIZ ŞAMPİYONLUK’

Asbaşkan Doğan, kulübe iktisadi menfaat sağlayacak planlar üstünde çalıştıklarını belirterek, “Maalesef vatanımızda döviz kurundaki artışlarını görüyoruz. Buna çelimsiz müddette elden yanıt verip kulübe fazladan 300-400 milyon dirimlik sağlamanız geçişsiz ki oluşan düzey farkını kapatalım. Bu havadan ortak gestalt değil. Ama bununla ilgili planlamalarımız sürüyor. Özellikle saklı yazı mülk ve balçık piyasalarda ağırbaşlı planlama ve programlamalarımız var, çalışıyoruz. Kulübe dirimlik getirecek 3-4 ehemmiyetli çeşit üstünde muhtemelen ortak noktaya genişliğinde geldik. Ama bunların hepsinin haricinde Trabzonspor’un en iri gücü toplumunun gücü. Trabzonspor böke olduktan sonraları dayanıklı aşırı şeyin üstesinden henüz havadan geleceğini biliyoruz. Dolasıyla ilkin planlamamız şu sayaç sebebi ile ilkin şampiyonluk. Ancak şampiyonluğa giderken iktisadi adına da bütçeyi aşmamak ve borçların azalması düşüncesince mukteza bulunan operasyonların yapılmasını planlamak gerekir. Hepsini bu arada çalışıyoruz işin doğrusu. Bu arada stadyumun kişi hakkı sponsorluğu ile ilgilendiren de görüşmeler ağırbaşlı evreye gelmedi ancak ehemmiyetli çalışmalarımız var” niteleyerek konuştu.

‘AYLARCA UYKU UYUYAMADIM’

Medipol Başakşehir’in böke bulunduğu ve Trabzonspor’un ligi 2. tam bitirdiği 2019-20 sezonunda şampiyonluğu kaybettikleri düşüncesince aşırı üzüldüğünü kail Doğan, ”Herhalde aylarca hab uyumadım. Bu unutulacak ortak iş değildi. Ama ondan da ortak öğüt çıkardık, ona anca bakıyoruz. Onları hayatta gelişmek istemiyoruz artık. Şu anda aşırı dobra ortak uzlaşma yakaladık. Hocamız, kadro ve şehir. Hocamızın, takımın ve kentin bu adım uzlaşma ortamında olması kusursuz ortak gelişme. En iri mutluluğumuz şu anda o” dedi.

‘BU ŞEHRE ARTIK KUPANIN GELMESİ LAZIM’

Bu ahit böke gelişmek düşüncesince aşırı tetik davrandıklarını ve bunun düşüncesince Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun kulübe iri iş verdiğini kail Doğan, “Camianın edinmiş bulunduğu tecrübeler ve bizim gözlemlerimizle bu yıl buna müsaade vermemeye çalışıyoruz. Başkanımız güvenilmez ortak iş veriyor, adeta yaşamını buna adamış vaziyette. Mesai yönünde hepimizden henüz ortak tomar Trabzonspor’a iş veriyor. Bu benim aşırı hürmet gösterdiğim ortak durum. Her şeyin içerisinde. Biz de ayrımsız duygularla içerisindeyiz. Geçmiş hataların oluşmasına müsaade vermiyoruz, vermememiz lazım. Camiamızın da bu konuda, yalnızca bu dümen adına söylemiyorum, rastgele ortak yönetimin indinde olması lazım. Çünkü yılların yarattığı stres, kullanmakta olanları aşırı henüz agresif, aşırı henüz sıkkın pozisyonlara getirebiliyor. Hep ayrımsız nesne çıkıyor buradan konuşunca. Bu şehre bundan böyle kupanın gelmesi lazım. Biz bu şehre kupayı getirdikten sonraları dayanıklı aşırı şeyin henüz değişik geliştiğini inşallah hep bu arada izleyeceğiz” laflarıyla tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler