USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor - Adana Demirspor maçının ardından

Spor Toto Süper Ligin 15’inci haftasında Trabzonspor alanında Adana Demirspor'u 2-0 yendi. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor - Adana Demirspor maçının ardından
04-12-2021 20:17

AVCI: TARAFTARLAR SABREDİYOR VE DESTEK OLUYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı bordo mavili taraftarlara teşekkürname etti. Avcı, “Geçen hafta Karagümrük maçından sonraları çağırma ettik. Bugün burayı ağız ağıza doldurdular. Onların desteği akıbet adım ehemmiyetli takıma verdikleri zait dayanak bizi aşırı bahtiyar ediyor. Hep şurası tabir ettim, savunmayı da bu arada atağı da bu arada yapacağız. Taraftarımız bizlere bu açıdan dayanak oldu. Hep onlardan dayanak istedim. Bunun örneğini sabık hafta Karagümrük maçında ceza vuruşu evveliyat 2 dakika 17 saniye ve 46 pasla yakaladığımız penaltı. Bu birlikte dayanak oyunudur. Buna da sabrediyor ve dayanak oluyorlar. El ele tutuşmayı da yıl böylecene inşallah daima bu arada yaparız” dedi.

“3 PUAN DAHA CEBİMİZE KOYDUK”

Ligin ağırbaşlı takımlarından dobra takımlarından birlikte tanesine gönül rahatlığı oynadıklarını kaydeden Avcı, "En aşırı rakibin arkasına koşun fail ve anahtar pası atan, en aşırı şut atan, köşe ortalar yapan, ferdî aktör zenginliğine erbap birlikte takım. Bugün önceki 15 dakikada kılıç oyuna giremedik. Kazandığımız hepsi kaybettik. Rakip bu açıdan üstümüze geldi. Orada gine hususi ve zeki birlikte oyuncumuza karşın golü bulduk. İlk yarının sonlarına akilane köşe ortayla rakibe vaziyet verdik. Özellikle bugünkü pozisyonları ara sıra akilane kullandık, ara sıra engin paslar attık ve bunları kaybettik. Bir takımın böke olabilmesi düşüncesince topa erbap olduğunda da savunmayı yapabilmen gerekiyor. Savunma kelimesi hoppadak sırtını kalende durmak değildir. Rakibi beklerken de defans güvenliğini akilane yapabilmektir. Bugün ikinci nısıf itibarı ile elan istikrarlı birlikte hile oynadık. Zor birlikte rakibe gönül rahatlığı dobra birlikte yengi aldık. 15’inci hafta cebimize birlikte 3 benek elan koyduk" dedi.

“REKORLARA BAKMIYORUM”

Cornelius'un sakatlığı ile ait izah fail Avcı, "Oyuncumuz hastanede kontrolde. Dikişleri atıldı. Koita derinliğine müddet sakatlıklarla yaşadı, çağ on paralık planda yoktu, oyuna girdi, derinliğine müddet kaldı. Elinden mevrut herhangi birlikte şeyi yapmış oldu ve aşırı ulama sağladı. Ekibim kesintisiz çalışıyorlar. Başkana, toy idare kuruluna ve yöneticimiz Ertuğrul Doğan’a teşekkürname ediyorum. Bize aşırı mıhlı birlikte düz ve dayanak sağlıyorlar. İyi birlikte aile. Rekorlar kırılıyor denmesine bakmıyorum. Hafta hafta bakıyorum. Yarın sabahleyin egzersiz ve birlikte güneş müsaade yapacağız. Sonrasında önümüzdeki pik hazırlanacağız” niteleyerek konuştu.

MONTELLA: HEDEFİMİZ KAZANMAKTI

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, oyundan mesut bulunduğunu söylerken, “Gösterdiğimiz performanstan aşırı memnunum. Futbolcularımızı kutlama kartı buyurmak istiyorum. Maç sırasında aşırı birlikte tomar vaziyet bulduk, gittikçe baskımızı hissettirdik. Rakibimize 2 kat açık biçimde gelebildi, golleri de yaptılar. Bunun olması düzgün değil lakin başarım kendisine mutluyum lakin yayıncı skordan çevre üzgünüz. Çocuklarımız kendimizi istediğimiz biçimde sahaya yansıttı. Hedefimiz kazanmaktı. Galibiyet düşüncesince çalıştık. Oyunun geneline bakmış olduğunuzda bunu yansıttık lakin birlikte tomar bitirici olamadık” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 661

The include file 'json/puan_59213_1_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler