USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor, 6 futbolcuyla kavil imzaladı

Trabzonspor Kulübü, acemi transferler Yusuf Erdoğan, Tymoteusz Puchacz, Enis Destanoğlu, Batuhan Kör, Kerem neşeli ve Taha Altıkardeş ile anlaşma imzaladı.

Trabzonspor, 6 futbolcuyla kavil imzaladı
28-01-2022 17:32
Trabzon

Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde planlı ve kulübün içtimai iletişim araçları hesabından gösterilen imza töreninde meydana getirdiği konuşmada, acemi transferlerin gerçekleşmesinde kendilerine değme çeşitli kolaylığı sağlayıcı ve duyarlık yayınlayan Bursaspor, Altınordu, Kasımpaşa ve Union Berlin kulüplerine teşekkürname etti.

Yeni transferlerden Yusuf ve Puchacz'ın deneyimli fakat Enis, Batuhan, Kerem ve Taha'nın aşırı dinç olduklarını tamlayan Ağaoğlu, "Yetenekleriniz sizi bu noktaya getirdi, yeteneklerinizle bu kulübün oyuncusu oldunuz zorla bundan hemen sonra sizin çalışmalarınız, kariyerinizi ve geleceğinizi belirleyecek. Ne derece dirayetli olursanız olun, ne derece kabiliyetli olursanız olun aşırı çalışmadığınız sürece bu kapasite ve kapasite sizleri ortak noktaya derece taşır zorla onun ötesine gitmeniz beklenen olmayabilir. Her devir düşüncesince aşırı çalışmalısınız, ilişkin koya koya gitmelisiniz." dedi.

Ağaoğlu, dinç futbolculara takımdaki öbür oyuncuların değme devir asistan olacağının da altını çizerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Kariyeriniz süresince katiyen ve katiyen 'ben oldum' demeyin. Ne derece güzel olursanız olun, 'daha aşırı çalışacağım, aşırı hâlâ güzel olacağım' deyin. Felsefenizin bu olması lazım. Aynı sürede Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği kabilinden sporcunun zeki, enerjik zorla hepsinden önemlisi ahlaklısı. Sporcu ahlakı değme şeyin önünde. Çok güzel aktör olabilirsiniz, evren yıldızı olabilirsiniz zorla güzel ortak ahlaka erbap bulunmadığınız sürece bu dayanıklı ortak tomar deme tabir etmez. Spor töre bilimi ve ahlakına en ortak tomar bedel ve ehemmiyet verici ortak kulüptesiniz. Saha içindeki, ortalık haricinde davranışlarınız, hususi hayatınız ve yaşantınız sizden sonraları doğacak oyunculara da kalıp ortak tutum peyda etmek zorunda."

Trabzonspor'u öbür kulüplerden ayıran ortak kol asliye özellikler olduğuna dikkati çekici Ağaoğlu, Trabzonspor camiasının, kulübün oyuncularını öz öz çocuklarından fark etmediğini, onlara gösterdiği muhabbet ve hassasiyeti futbolculara da göstererek bağrına bastığını aktardı.

Ağaoğlu, hedeflerinin iri bulunduğunu vurgulayarak, şu şekilde bitmeme etti:

"Bu çabucak ortak çevrim arası kuvvetlendirme transferi değil, 2-3 senedir üstünde hassasiyetle durduğumuz, ileriye çevrilmiş vakit planlaması doğrultusunda meydana getirilen transferler. Hedeflerimiz doğrultusunda siz değerli üyelerimizin de gereğini hesabına getireceğinden en küçük ortak şüphemiz yok. Allah utandırmasın. Yolumuz uzun, yükümüz ağır. Hepimizin üstündeki vebal bu. Bu camiaya gereğince görev edebilmek her insana baht olmuyor. Allah utandırmasın. Sizler de kalburüstü olmuş kalıyorsunuz inşallah. Trabzonspor futbolcusunun başarısı, diyar futbolunun başarısı. Trabzonspor takımını, akıbet şekilde da Türk futbolunu müstahak bulunduğu noktaya, Avrupa'da ve dünyada kalıp ortak diyar pozisyonuna bildirmek düşüncesince biz elimizden mevrut halis muhlis gayreti harcama edeceğiz. İnşallah vakit böylecene da daim baş başa o bökelik kupasını kaldırmayı Allah bizlere baht eder."

Yusuf Erdoğan: Tekrar arka döneceğimi biliyordum

Yusuf Erdoğan, aşırı bahtiyar bulunduğunu belirterek, 1461 Trabzonspor'dan, Trabzonspor'a transfer bulunduğu devirde yaşamış bulunduğu heyecanı gene yaşadığını söyledi.

Bursaspor'dan transfer edilen futbolcuları yakından tanıdığını ve ortak devir baş başa savaşım ettiklerini dile getiren Erdoğan, "Onlarla da geçmişimiz mevcut Bursaspor'dan. Bir şampiyondan, ortak bökelik geldiler. Anadolu'da bükülme yapmış dü takım." diyerek konuştu.

Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'a 4,5 sene sonraları baştan döndüğünü anımsatarak, yaşadıklarını şu laflarla anlattı:

"Yaklaşık 4,5 sene evvel feryat figan biricik başıma ayrılmıştım buradan. Bir aşırı deneme etmiş, iri camialarda oynamış ve gene arka dolaşım maksadı bulunan ortak Yusuf Erdoğan vardı ve onu aşırı şükür ki başardım. Büyük camiadan ayrıldıktan sonraları arka değiştirmek aşırı zordur. Her devir yukarı seviyedeki futbolcuların oynayacağı ortak takımdır Trabzonspor. Ben de onun farkında aşırı çalıştım ve pes etmedim. Bu kentin evladı olduğumu bildiğim düşüncesince gene arka döneceğimi biliyordum."

Puchacz: Bu hususi yılı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz

Tymoteusz Puchacz ise Trabzonspor'a geldiği andan itibaren her insanın namına aşırı asistan bulunduğunu tabir etti.

Bu yılın, hususi ortak sene olacağının farkında olduklarını tamlayan Puchacz, "Oyuncular şekilde elimizden gelenin en iyisini ortalık zarfında yaparak, bu hususi yılı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Bize değme arazi Trabzon." dedi.

Kerem neşeli de aşırı hararetli ve bahtiyar olduğuna ayraç ederek, "Benim buralara gelmemde emeği aşırı iri bulunan Bursaspor Kulübü'ne teşekkürname ederim. Kariyerimizin başında bizlere güvenip, envestisman fail sizlere de teşekkürname ederim. İnşallah vakit böylecene bökelik gelir. Ben de bu takımın ortak parçası olmaktan aşırı iri alım çalım duyuyorum. İnşallah hacısı hocası düşüncesince en hayırlısı olur." değerlendirmesinde bulundu.

Taha Altıkardeş, iri ortak camiaya katılmış bulunduğu düşüncesince mutlu, çalımlı ve hararetli bulunduğunu tabir ederek, Trabzonspor'un armasının ağırlığını ve büyüklüğünü bildiğini ve bundan böyle Trabzonspor düşüncesince savaşacağını söyledi.

Enis Destanoğlu ise transferi düşüncesince hem Altınorduspor aynı sürede Trabzonspor'a teşekkürname ederek, "Buraya geldiğim andan itibaren beni çocukları kabilinden gören şöhretli taraftarımıza aşırı teşekkürname ediyorum. Bu sene bökelik payında en iri emeği olanlardan bir tanesi peyda etmek istiyorum. İnşallah vakit sonu şöhretli taraftarımızla şampiyonluğu kutlayacağız." diyerek konuştu.

Batuhan Kör, transfer sürecinde emeği olanlara teşekkürname ederek, memleketinin takımında oynamaktan bahtiyar ve çalımlı bulunduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapacağını aktardı.

Konuşmaların arkası sıra Ağaoğlu ile acemi transferler, sözleşmeleri imzaladı.

İmza töreninin arkası sıra futbolculardan Yusuf ve Puchacz 1461, öbür futbolcular da 61 acemi vakit forması satın aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler