USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Torrent: “Bu turu geçeceğimize inanıyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona maçı önceleri meydana getirdiği açıklamada, turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Torrent: “Bu turu geçeceğimize inanıyorum
09-03-2022 22:59

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Galatasaray, ferda deplasmanda Barcelona ile karşılaşacak. Mücadele önceleri Teknik Direktör Domenec Torrent, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Barcelona'nın biçim grafiğinin baş döndürücü fevk düzeye çıktığını tamlayan Torrent, “Xavi'nin Barcelonası şu anda baş döndürücü elleme ortak dönemde. Bu giz değil. Herkes biliyor. Yılın en elleme çağında olabilirler. Şampiyonlar Ligi'nde olsalardı hâlâ elleme olabilirlerdi. Bu hepsi düşüncesince acemi ortak sistem. Bazen evde kazanmak rakip düşüncesince emekli olabilir. Sonuçları montaj gerçekleştirmek zor. Sonucun nasıl biteceğini bilemeyiz. Bu turu geçeceğimize inanıyorum. Bütün hepsi biliyor ki baş döndürücü elleme ekipleri var. Biz de ara sıra yer değiştirme yapıyoruz lakin gelişigüzel devir oyuncular ayrımsız ölçüde olmuyor. Profiller değişmeyecek. Bazen hâlâ ortak tomar yahut az konum bulabiliyorlar. Fernan Torres hâlâ ortak tomar ukubet alanına girebilir. Bu baş döndürücü ortak şeyi değiştirmeyecek. Barcelona düşüncesince canlı oyuncular şişman ortak hazine. Onlardan yararlanma geçirmek lazım. Çok elleme oyuncular para aktarımı ediyorlar. Kaliteli oyuncular gelişigüzel devir Barcelona'ya geliyor. Genç oyuncuların çelimsiz müddette uyarlanmış olmaları benim düşüncesince şaşırtı olmadı” niteleyerek konuştu.

“Karşımızda nitelikli ve şişman ortak rakip var”

Şanssızlıkları geride bırakarak ortak esbak maçın üzerinde ortak başarım ortaya koymaya çalışacaklarını kail İspanyol fen adam, “Elbette birtakım tebeddülat yapacağız. Farklı ortak rakibe dirlik oynayacağız. Fiziki sorunlar olabiliyor bazen. Rakibe ilişkin tebeddülat de yapıyoruz. Karşımızda nitelikli ve şişman ortak rakip var. Gerektiği devir farklılık yapacağız. Kötü anlamış olur olursa karışma edeceğiz. Gol kabiliyeti bulunan ortak forvetle oynayacağız. Çok elleme halde olmayı istiyoruz. Şanssız anlarımız oldu. 7 günde 3 karşılaşma bizim düşüncesince ciddi oldu. Nitekim takımın elleme yolda olması bizi bahtiyar ediyor. Konyaspor maçında ıvır zıvır ortak problemimiz oldu. Fikstür kendisine biçimsiz ortak yerdeyiz lakin bunu aşacağız. Futbolda devir lazım. Barcelona da dayanıklı ortak süreçten geçiyor. Şu anki durumumuzu baş döndürücü elleme görüyorum. Kazanmak düşüncesince Konyaspor'daki performansımızın hesabına çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

“Hücumda ve savunmada neler yapacağımızı biliyoruz"

Barcelona'ya elleme hazırlandıklarını vurgulayan Torrent, “Devamlı inkişaf yolundayız. Barcelona baş döndürücü formda. Kusursuz olmamız gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini vermeliyiz. Pozisyon vermemeliyiz. Opsiyonlarımız olacak. Top bizde bulunduğu devir nite davranacağımızı biliyoruz. Biliyoruz ki Barcelona baş döndürücü elleme gelişti. Topu edisyon ile ortak halde almasını biliyor. Biz elden defansı değil saldırmayı da elleme biliyoruz. Hem savunmada hem hücumda ne yapacağımızı baş döndürücü elleme biliyoruz. Barcelona sürekli bizlere atak etmeye çalışacak lakin tığ de bunun önlemini alacağız. Son dakikaları baş döndürücü elleme geçirmemiz icap ettiğinin bilincindeyiz” biçiminde konuştu.

“Taraftarımızı sevindirmek istiyoruz"

Barcelona'nın da ligde başağrısı yaşadığını ve bulunduğumuz bu vaziyetten grup kendisine sıyrılacağımızı tabir fail Torrent, “Git gide grup kendisine iyileşiyoruz. Düşme hattından uzaklaşmış durumdayız. Galatasaray gelişigüzel devir yukarıda olmaya yatkın ortak takım. Bu vaziyetten çıkmamız ve hâlâ ortak tomar cehennem azabı çekmememiz lazım. Oyunculardan baş döndürücü memnunum. Farklı profillere sahipler. Dört maçta şanssızlıklar yaşadık. Zor ortak sene geçtiğini hepsi biliyor. Kendilerini verdiklerine bu işi çözeceğimizi düşünüyorum. Barcelona da ligde başağrısı çekiyor. Bu insan vaziyetleri idrak geçirmek lazım. Bu gidişat pakt düşüncesince de taraftarlar düşüncesince de elleme değil. Bunu biliyoruz. En elleme halde bitirip taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.

“Barcelona'nın Xavi ile bitmeme etmesi onlar düşüncesince iyi"

Xavi Hernandez ve Pep Guardiola kıyası ile ilişik mevrut soruya 59 yaşındaki fen adam, “Pep Guardiola benim düşüncesince en elleme antrenörlerden birisi. Kıyaslamam zor. Xavi mükemmel işler yapmış birisi. Şu an da baş döndürücü elleme işler yapıyor. Çok bariz fikirleri var. Neyi nite yapacağını baş döndürücü elleme biliyor. Barcelona'nin Xavi ile bitmeme edecek olması onlar düşüncesince baş döndürücü elleme ortak haber. Yeni transferler de baş döndürücü iyi. Bunlar Barcelona'yı baş döndürücü geliştirdi. Bazen eleştiride hayıf yapıyoruz. Çok elleme yoldalar” niteleyerek laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler