USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören: Altyapıya yatırım şart

TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören, Bursa'da altyapıda iri müşterek dem kaybının bulunduğunu belirterek, şehrin dünkü müşterek salona gerekseme duyduğunu anlatım etti. TOFAŞ Başantrenörü Ahmet Çakı da, eldeki oyunculardan azami ürün alarak, hem kazanıp, bununla beraber geli

TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören: Altyapıya yatırım şart
19-01-2022 18:32

ING Basketbol Süper Ligi'nde ve Avrupa'da için emniyetli adımlarla bitmeme fail TOFAŞ Basketbol Takımı'nda, Genel Menajer Tolga Öngören ve Başantrenör Ahmet Çakı, matbuat personelleri ile birlikte araya gelmiş şekilde gündemi değerlendirdi. Sezonun çetin koşullarda da olsa bitmeme ettiğini dile getiren Genel Menajer Öngören, "Bu sezonu hakeza geçireceğiz, bununla yaşam sürmeyi öğrendik. Nispeten düzenlenen ve öngörülü gidebiliyoruz. Sağlık ekibinin bizi yönlendirmeleri ehemmiyetli oluyor. İkinci yarıya başladık, şimdi etraflıca birlikte müddet var. FIBA Şampiyonlar Ligi başlayacak. Bu arada Türkiye Kupası güzeşte sene oynanmamıştı o da oynanacak. Federasyon oynanmasını aşırı zorladı ve orada elleme birlikte salık var, Final Four Bursa'da olacak. FIAT Türkiye Kupası yapılmıştı, ondan sonradan geçmiş kere TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak. Bu da hem Bursa basketbolu, hem salonun esasen gündeme gelmesi düşüncesince elleme birlikte şey" dedi.

'BASKETBOLUMUZU GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ'

İletişimi ince birlikte tomar önemsediğini kaydeden Başantrenör Çakı ise 2 maaş birlikte sürenin geçtiğine ayraç ederek, ekibi değerlendirdi. İlk geldikleri andan itibaren birlikte yengi serisi yakaladıklarını vurgulayan görmüş geçirmiş başantrenör, "Hedef koyduğumuz, üzerimizde arazi düzlük takımlara erinç maatteessüf galibiyetler alamadık. Bunda dip fikstürün de tesiri oldu. Geldiğimizde elimizde birlikte aşırı elleme ayrıntı vardı, Hakan Demir ve TOFAŞ organizasyonu anlaşılan birlikte seviyedeydi. İyi bulunan bilgileri koruyup, kendiniz de birtakım şeyleri yükseltmek istiyorsunuz. Agresif olma, dört dörtlük sahada baskılı olmada arka aşama çarpmak mecburiyetinde kaldık, birtakım oyuncularımız sahada şimdi birlikte tomar ikamet etmek mecburiyetinde kaldı. Kovid olayları ve sakatlıkların dönüşüyle, Ennis'in de gelmesiyle geçmiş 3-4 maçta ortaya koyduğumuz basketbolu yükseltmek istiyoruz. Hem kazanıp, hem geliştirebilirsek TOFAŞ namına hem Avrupa'da hem Türkiye'de elleme birlikte noktaya gelebiliriz" niteleyerek konuştu.

'DAHA İYİ OLACAĞIZ'

TOFAŞ'ın etraflıca senelerden beridir fevk sıraları zecrî birlikte yaklaşımı bulunduğunu tabir fail Çakı, "Bununla bu arada mızrap Türk aktör ve ecnebi ekibinin değişmiş bulunduğu bu dönemde, gerileyiş çıkışlar olabiliyor. Bu uzlaşma ile ilişik birlikte durum. Hedefimiz geçmiş 6'nın içinde olmak. Kadronun potansiyeli var, bizim sorunumuz 40 dakikanın içinde aşırı iri kırılmalar canlı birlikte takımız. Seriler verebiliyoruz, seriler de yakalayabiliyoruz. Oraları yönetmemiz lazım, grup potansiyeli mevcut fakat o potansiyelin yönetimini şimdi elleme yapmamız gerekiyor. Bir dü yengi birlikte tomar olabilirdi fakat öncesinden çok, bundan hakeza ne yapacağımız önemli. Basketbol namına uzman isimlerimiz var. Doğru yöneterek bunları, geride küsurat maçlarda şimdi elleme olacağımızı düşünüyorum" halinde konuştu.

'ÖNEMLİ OLAN OYUNCULARIMIZDAN MAKSİMUM VERİM ALABİLMEK'

Başantrenör Ahmet Çakı, takımın bundan ahir sürecine bağlı de konuştu. Eldeki oyunculardan maksimuma benzeyen birlikte ürün almaya baktıklarını kail Çakı, şunları söyledi: "Bora Satır'dan en tecrübelisine kadar, hakeza yaklaşımla başladık. Normalde birlikte biçimde Ennis'in öncesinde nakil düşünmüyorduk, kaybettiğimiz devirde bench katkısını alamadığımız dönemler oldu. Devamında bu katkıyı alabilmek adına, Kovid ve sakatlıklardan sonradan hakeza birlikte ilavenin ne derece ehemmiyetli bulunduğu ortaya çıktı, fevk yönetimimize teşekkürname ederiz. Ennis transferi olmasaydı, sonuç maçları kaybedebilirdik. Bu spordaki öngörünün öneminin göstergesi. Kovid nedeniyle yaşanmış bulunan süreçten dolayı, oyuncuların gelmesi zorlaşıyor. Öyle birlikte eksi hissedersek muhtemel fakat elimizdeki koşullarda aşırı emeksiz gözükmüyor. Öyle birlikte serinin arifesindeyiz ki ehemmiyetli bulunan oyuncularımızdan azami ürün alabilmek. Bursa, meraklı ekipman yönünde nice branşta nice ekipman barındırıyor. TOFAŞ'ın icra ettiği hizmetin birlikte birlikte takımın şimdi olması kazanç. Futboldan kaynaklı birlikte izleyiciye erişme pozitif yanları var, bundan ahir proses belirleyici olacak. Bu sene az buçuk şimdi iddialı birlikte biçimde oynuyorlar. Bursa iri birlikte şehir, içinde ayrımlı hedefleri olan, ayrımlı ekipler barındırması önemli."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Alanyaspor3448+3
8Sivasspor3448-4
9Çaykur Rizespor3348-6
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3337-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler