USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Terim: 'Genç kadromuz dev adımlarla ilerliyor'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçının peşi sıra icra ettiği açıklamada, "Genç kadromuz dev adımlarla ilerliyor" dedi.

Terim: 'Genç kadromuz dev adımlarla ilerliyor'
22-10-2021 09:48

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında Galatasaray, deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı 1-0 yenik ederek liderliğini sürdürdü. Maçın peşi sıra Fatih Terim, Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

“İyi müşterek ekipman olma yolundayız"

Fatih Terim, maçla ilgilendiren beş altı ehemmiyetli hamiş söyleyebileceğini belirterek, "Bu karşılaşma karışma kazanmak az daha oynadığımız hepsi maçlarda baş döndürücü az durum verdik. Bu bizim düşüncesince önemli. Genç müşterek kadromuz var. Bu canlı kadronun günah yapması, kusur oynaması, devir zamane ürkmesi baş döndürücü natürel gücün dev adımlarla ilerliyorlar. İlk nısıf ısrarla üstünde durduğum çelimli ve donanımlı seki oyunlarını maatteessüf ferde kayıpları yüzünden oynayamadık; gücün elleme savunduk. Bu baş döndürücü önemli. Planımız elan müşterek tomar küf ve elan müşterek tomar düzen hakimiyetiydi. İlk yarının en ehemmiyetli noktası rakibe durum vermememizdi. İkinci nısıf roller değişti. Oyun değişiklerden sonraları elan ilginç müşterek çözüm aldı. Bazı bölgeleri değiştirerek oyuna karışma ettik. Sonra da aktör değiştirerek oyuna karışma ettim. Bence değişikliklerden sonraları baş döndürücü elleme sahneler ortaya çıktı. Birçok gol konumu yakaladık. Bazı oyuncularımız ateşli ve telaşlıydı. Bazıları etraflıca zamandır oynamıyordu. Tecrübelisi ve genciyle elleme müşterek ekipman olma yolundayız. Muhakkak ki eksiklerimiz var; gücün Avrupa'da bu genişliğinde az durum vererek 7 puanla şef kazanmak on paralık küçümsenecek müşterek obje değil. Kim ne derse desin Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova'nın bulunmuş yer aldığı bu kol Şampiyonlar Ligi grubu. Bu arenalara yatkın takımlar. O sebepten dolayı oyuncularımı kutlama kartı ediyorum. Buradan kaybetmeden görmek baş döndürücü önemliydi. Dün matbuat toplantısında da dediğim denli üç nokta kabul etmek baş döndürücü elan elleme olacaktı” sanarak konuştu.

“Avrupa Ligi'nde gol yemeyen dü takımdan biriyiz"

Avrupa Ligi'nde gol yemeyen dü takımdan bir tanesi olduklarını vurgulayan Fatih Terim, “Şimdi dü karşılaşma içeride, müşterek karşılaşma dışarıda oynayacağız. Taraftarımızla bu arada küçük ufak fut seslerimizi acep duyurabilir miyiz? Bu platformlara alışığız. Oyuncularımı kutluyorum. Takım olma yerine baş döndürücü iri müşterek hamle kaydettiler. Her karşılaşma canlı oyuncularımıza müşterek deneyim katacak. Girdikten ahir mücadeleleri ve başarıları baş döndürücü iyi. Gol de dört dörtlük benim sevdiğim tarzda, elleme müşterek bitirişle oldu. Belki de gecenin en elleme golüdür. Şu anda bildiğime göre UEFA'da gol yemeyen dü ekipman var. Bunlardan bir tanesi biziz. Bu sonuç denli sevindirici. Galatasaraylılar bunlara layık. Gruptan adam kazanmak düşüncesince elimizden geleni yapacağız. Üç maçımız var. Üçü de tehlikeli. Kendi evimizde olması bizi elan da ümitlendiriyor. Güzel müşterek yengi oldu” açıklamasında bulundu.

"Gençlerimiz düşüncesince iri tecrübe"

Marsilya-Lazio maçının golsüz berabere bitmesinin karşılaşma psikolojisine el etmediğini ve oyuncuların mücadeleye odaklandığını vurgulayan sarı-kırmızılı takımın beceri patronu, “Ben bunu sav verdiğimde iri müşterek reaksiyon olmadı soyunma odasında. Herkes bugüne konsantreydi. Parolamız bu maçta tez etmemekti; gücün bu genişliğinde da geçerken tutmak lazım. İkinci yarıda bir-iki zarar yaşadık fakat bunlar da dönen toplardan oldu. Uzun oynadılar ve dönen düet topları aldılar. Sonradan buna tedbir aldık. Allah'a şükür yüzümüzün akıyla dönüyoruz. Bu bizlere üç nokta ve ehemmiyetli müşterek yengi yer aldığı genişliğinde gençlerimiz düşüncesince de iri müşterek deneyim oldu. O sebepten dolayı memnunum. İnşallah elan elleme olacağız. Başkanımızla, yönetimimizle, hepsi çalışanlarımızla, camiamız bu akıllıcasına stratejiyle elan elleme günlere gideceğiz inşallah” niteleyerek laflarını noktaladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler