USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sumudica: Ligde kalmak benim rüyam ve biz bunu başaracağız

Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, para aktarımı hazırlamaya başladıklarını belirterek, 'Taraftarımıza yalan verdiğimiz kadar Malatyaspor aşırı değişecek. 6-7 kıta transferimiz geliyor. 4 oyuncuyla anlamış durumdayız. 3 oyunc

Sumudica: Ligde kalmak benim rüyam ve biz bunu başaracağız
04-01-2022 18:07
Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, para aktarımı hazırlamaya başladıklarını belirterek, "Taraftarımıza lakırtı verdiğimiz üzere Malatyaspor aşırı değişecek. 6-7 kıta transferimiz geliyor. 4 oyuncuyla anlamış durumdayız. 3 oyuncuyla da anlaşmaya aşırı yakınız. Bu oyuncularla aşırı şimdi ortak tomar puanlar yapacağız. Ligde kalmak benim rüyam ve biz bunu başaracağız" dedi.

Süper Lig mümessili Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, ligin 20'nci haftasında deplasmanda başına gelebilecek Trabzonspor maçının hazırlıklarına uygulayım yönetmen Marius Sumudica yönetiminde Nurettin Soykan Tesisleri'nde bitmeme etti.

Ligin önceki yarısında 15 benek aldıkları düşüncesince bahtiyar olduklarını dile getiren Sumudica, "Buraya gelip ekibi gördükten sonradan 9 benek şimdi alacağıma inanmadım. Bu aşırı zordu. Geldiğim günde 6-7 oyuncuya ihtiyacımız bulunduğunu söylemiştim. Şimdi para aktarımı hazırlamaya başladık. Taraftarımıza lakırtı verdiğimiz üzere Malatyaspor aşırı değişecek. 6-7 kıta transferimiz geliyor. 4 oyuncuyla anlamış durumdayız. 3 oyuncuyla da anlaşmaya aşırı yakınız. Bu oyuncularla aşırı şimdi ortak tomar puanlar yapacağız. Ligde kalmak benim rüyam ve biz bunu başaracağız" sanarak konuştu.

"HERKESİN TRANSFER YAPMAYA İHTİYACI VAR"

Federasyona yada transferlerle ilişik sonucu ki alıyorsa onlara istifham götüren Sumudica, "Ligin önceki ½ si bitmesine karşın kesinlikle olmakta da transfere müsaade vermiyor? Ligin ikinci yarısının önceki maçından sonradan 12 Ocak’ta transferin başlamasına müsaade veriyor. Bunun sebep bulunduğunu soruyorum? Herkesin para aktarımı hazırlamaya gereksinimi var. Bu hepsi düşüncesince aşırı iyi. Çünkü dünkü oyuncular getirip takımlarını şimdi da güçlendiriyorlar. Ben Türkiye’de ortak öğretmen adına elden önemsiz ortak sesim. Ama inanıyorum ki; ligin başka hocaları da benimle bire ortak düşüncesi paylaşıyorlar. Tabii biz kurallara hürmet duyuyoruz" halinde konuştu.

"TOP İÇERİ TAMAMEN GİRMEDEN GOL SAYILDI"

Sumudica, yürek müsabakasını gine izlediğini hatırlatarak, "Top hapis ağız ağıza girmeden gol sayıldı. Adem Büyük’ün golünü de seyrettik ofsayt değildi. Tabii bizim düşüncesince önceki maksat yürek değil lig. Artık dört başı mamur takımlara huzur yargıcı hatalarının sonuç bulmasını istiyorum. Dün ortak levha gördüm. Bu vakte denli dört başı mamur takımların 7-8 kıta penaltısı var. Bizimse elden tek penaltımız var. Ne devir ceza vuruşu olacak? Oyuncumun ayağı kırıldığı devir mı? Bir penaltımız verilmedi, Kayserispor maçında 3 benek alamadık. Şimdi 2 puanımız olsaydı 17 puanımız vardı ve klasman sonuncusu da değildik. Ama ikinci yarıda göreceksiniz, Yeni Malatyaspor şimdi savaşımcı ortak ekip olacak. Yaza denli da buradayım, tek kimesne Yeni Malatyaspor’u nihai adına göremeyecek" dedi.

"İYİ ŞEYLER ÇOK YAKINDA OLACAK"

Bir öğretmen düşüncesince 7-8 kıta oyuncuyu dışarıya atmanın aşırı çetince bulunduğunu kaydeden Sumudica, şunları söyledi:

"Trabzon’a oynayabilecek 13 oyuncuyla gideceğiz. Çünkü para aktarımı ika şansımız yok. Ligde aşırı ortak tomar puana eş ortak takımla karşılaşacağız. Kıyas yapıldığı devir elbette onlar duluk fakat biz de mücadelemizi vereceğiz. Wallace sakat, Haddadi ve Tetteh ulusal takımda. Sezon esasen beri takımımızın ortak saf beki de yoktu. Bana soruyorlardı; Sumudica sebep ekibi 4’lü oynatmıyor. Bunu saf beksiz kesinlikle oynayabilirim ki? Trabzonspor maçından sonradan para aktarımı ettiğimiz oyuncular geldikten sonradan bundan böyle her insana müsaade veriyorum, Sumudica ile ilişik sorumluluk görürseniz konuşabilirsiniz. Çünkü bundan böyle benim yaptığım ekibi görmüş olacaksınız. Yönetim ve kadrosu transferleri yapmak düşüncesince mevcut kuvvetleriyle uğraşıyorlar. İyi şeyler aşırı geçenlerde olacak."

"3 MAÇTAN DA ALACAĞIMIZ PUANLARLA BU LİGDE KALACAĞIZ"

Önlerindeki 3 karşılaşma düşüncesince alabilecekleri en dobra puanları alacağının sözünü sağlayan Sumudica, "Elimizde de büyülü ortak çomak yok. Yeni transferler geldikten sonradan ekip yüzdelik beniz apiko olacak sanarak ortak nesne yok. Bunun düşüncesince ortak periyota ihtiyacımız var. Bu 3 maçtan sonradan Antalya’da hazırlanmakta olan ortak kampımız var. Kamptan geldikten sonradan önümüzde 15 karşılaşma var. 15 maçın karşılığı 45 benek eder. Bunun minimum yarısını almak istiyoruz. Artı bu 3 maçtan da alacağımız puanlarla bu ligde kalacağız. Benim hesabım böyle" sanarak konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler