USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Spor camiasından yeni sene mesajları

Türk spor camiası, resmi genel ağ siteleri ve içtimai iletişim araçları hesapları üstünden yeni sene mesajları yayımladı.

Spor camiasından yeni sene mesajları
31-12-2021 17:22

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) başkanları ve pakt başkanlarının mesajları şu şekilde:

TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR: FUTBOLUMUZDA BARIŞ, DOSTLUK VE FAİR PLAY ORTAMININ HAKİM OLDUĞU BİR YIL GEÇİRMEYİ UMUYORUM

"Ülkemiz ve evren genelinde pandeminin etkilerini hissettiğimiz borda bordaya yılı şimdi geride bırakıyoruz.Öncelikle yeni umutlarla girdiğimiz 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve kâffesi evren düşüncesince hayırlara punt olmasını diliyorum. Tüm isteğimiz bu sıkkın günlerin sırf geçmesi ve dünyamızın kusursuz anlamıyla normale dönmesidir. Futbolumuzda barış, ülfet ve Fair Play ortamının bilge bulunduğu borda bordaya yıl geçirmeyi umuyorum. 'Bizim Çocuklar', yeni senenin evvel zamanında mart ayında, Dünya Kupası finalleri düşüncesince Play -Off maçları oynayacak. 2022'nin Türkiye düşüncesince Dünya Kupası yılı olmasını diliyorum. İnşallah 20 salname özlemi bitireceğiz ve halkımızı bahtiyar edeceğiz. Uygulamaya konulacak yeni strüktürel değişikliklerin Türk futbolunu ve Türk sporunu şimdi ileriye taşımasını dilek ediyorum. Bizlere yıl içerisinde unutulmaz başarılar kazandıran kâffesi ekipman ve sporcularımızı borda bordaya el şimdi kutluyorum. Bu vesileyle yurdumuz düşüncesince canını feda fail şehitlerimiz ile spor camiasından kaybettiğimiz değerleri yağmur ve gönül borcuyla anıyorum. 2022'nin kâffesi ayak topu ailemize, milletimize ve insanlığa özellikle sağlık, erinç ve büyüklük getirmesi temennisiyle yeni yılınızı kutluyorum."

TBF BAŞKANI HİDAYET TÜRKOĞLU: HEDEFLERİMİZE KARARLI ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİMİZ 2022 YILINI HEYECANLA KARŞILIYORUZ

"Türk basketbolu düşüncesince kurumsal ve sportif manada ehemmiyetli gelişmeler yaşadığımız borda bordaya yılı geride bırakırken; hedeflerimize azimli adımlarla yürümeye bitmeme edeceğimiz 2022 yılını heyecanla karşılıyoruz.

2021'de basketbolumuz, camiamızın içerisinden mevrut al adayların yarıştığı borda bordaya seçme dönemini geride bıraktı. Öncelikle bana ve idare kurulumuza, Türk basketbolunu borda bordaya devre şimdi komuta etmek kıl payı bitirme verici Genel Kurulumuza borda bordaya el şimdi teşekkürname ediyor, yeni zamanın camiamız düşüncesince hayır olmasını diliyorum.

Bağımsız otoriteler kabilinden Avrupa'nın en elleme üç ligi ortada yayınlanan ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarımız, geçtiğimiz yıl arsıulusal arenada gösterdikleri performansla gene hepimizi gururlandırdı. THY Avrupa Ligi'nde böke bulunan Anadolu Efes'i, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde bitiş oynama başarısı yayınlayan Pınar Karşıyaka'yı ve Kadınlar Avrupa Ligi'nde üçüncü bulunan Fenerbahçe'yi candan kutluyorum.

2020-2021 Sezonu'nda birbirinden hararetli maçlara ve soluk kesen mücadeleye oyunluk bulunan Türkiye Basketbol Ligi'ne, yeni sezonda Misli.com ile yaptığımız geçim ile tarihinde evvel el ad sponsoru kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her devir giriş başa gelişmeyi ve ilerlemeyi gözeterek iş ortaklarımız şekilde konumlandırdığımız sponsorlarımıza, basketbola duydukları itimat ve inançları düşüncesince şükranlarımı sunuyorum.

Son 2 senedir eksiksiz dünyayı tesiri dibine meydan ve yaşamın değme dalında alışkanlıklarımızı değiştirmemize etken bulunan Kovid-19 pandemisi nedeniyle, salonlarımızdaki heyecanı izleyicilerimiz ile bu arada yaşayamıyorduk. Yeni sezonda bu heyecan binnetice sonuç buldu ve sepet topu maçları en ehemmiyetli prensip bulunan seyircilerimizle bu arada oynanmaya başladı. Bu süreçte lazım tedbirlerin uygulanmasında gösterdikleri dayanak ve sağgörü düşüncesince basketbolseverlere teşekkürname ederim.

Göreve geldiğimiz günden bu yana evleviyet verdiğimiz konulardan bir tanesi bulunan tesisleşme atılımı düşüncesince Gençlik ve Spor Bakanlığı ile giriş başa hazırladığımız, Basketbol Gelişim Merkezi projemizin çalışmalarını derinlemesine süredir hassasiyetle yürütüyorduk. Tamamlandığında kâffesi dünyada sağlam olacak, Türk basketbolunun geleceğinin şekilleneceği tesisimizin inşaatı binnetice başladı. Basketbol Gelişim Merkezi'nin Cumhuriyetimizin 100. senesinde tamamlanacak olmasının heyecanıyla yeni yıla etap atıyoruz.

Yeni yılda vatanımızda sepet topu kültürünün yaygınlaşması, sportif başarılarının artarak çoğalması ve sporun birleştirici gücünün maşer şekilde hissedilmesi yönündeki çalışmalarımıza bitmeme edeceğiz.

2022 yılının, türkiye ve milletimiz düşüncesince keyif ve güzellikler getirmesini dilek eder, her insana spor ve keyif mahmul borda bordaya yıl dilerim."

TVF BAŞKANI MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ: 2021 YILI TÜRK VOLEYBOLU ADINA ÖNEMLİ BAŞARILARLA GERİDE BIRAKTIĞIMIZ ALTIN BİR YIL OLDU

"2021 yılı Türk voleybolu hesabına ehemmiyetli başarılarla geride bıraktığımız al borda bordaya yıl oldu. Pek aşırı zamanı anlara şehadet ettik.

Türk voleybolu bugün, 7'den 70'e her insanın izlem ettiği, reyting rekorları kıran, Türkiye'nin ciharıyek indinde meydanlarda kurulan dev ekranlarda izlenen borda bordaya spor biçimine geldi. Elde edilen sportif başarılarla Türk voleybolu vatanımızda 'Biz Voleybol Ülkesiyiz' sloganıyla anılır duruma geldi. Tüm bu başarılarda emeği geçen, bizlere 'Biz Voleybol Ülkesiyiz' dedirten oyuncularımıza, uran ekiplerimize, kulüplerimize, sponsorlarımıza ve matbuat mensuplarına teşekkürname ediyorum.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İtalya'nın Rimini şehrinde 35 güneş süresince bitmeme fail FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde bizleri alıştırdığı kabilinden gene kürsüde arazi aldı. Japonya'nın başkenti Tokyo'da meydana getirilen ve tarihimizde ikinci el arazi aldığımız sporun en fevk seviyesi şekilde benimseme edilen Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları sergilediği başarım ile tarihinde evvel el çeyrek bitiş oynama başarısı gösterdi ve oyunları tarihinin en elleme derecesiyle 5. mükemmel tamamladı.

Filenin Sultanları, Tokyo Olimpiyatları'nın arkası esna ise Sırbistan, Bulgaristan, Hırvatistan ve Romanya'nın ev sahipliğinde planlı Avrupa Şampiyonası'nda da kürsünün 3. basamağında arazi alarak bizleri gururlandırdı. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın da Avrupa Şampiyonası'nda fevk caba 4. el düş takımına seçilerek bu unvanı elde eden tarihteki evvel voleybolcu olması gururumuzu katbekat arttırdı.

A Milli Erkek Voleybol Takımımız ise fevk caba 2. el Avrupa Altın Ligi'nde elde etmiş bulunduğu namağlup şampiyonluğun arkası esna oyunluk almış bulunduğu Avrupa Şampiyonası'nda aldatıcı borda bordaya başarım ortaya koyarak organizasyonu 10. mükemmel bitirdi ve 1998 yılından bu yana evvel el Dünya Şampiyonası'na aracısız iltihak hakkı elde etti.

Kulüpler düzeyinde Avrupa kupalarında da bizleri aşırı sevindiren gelişmeler yaşadık. Yeşilyurt Kadın Voleybol Takımı, 19 gözyaşı averajıyla tarihlerinde evvel el Challenge Kupası'nda böke oldu. Bu dobra muvaffakiyet örneğiyle giriş başa Yeşilyurt, yarınımızın, geleceğimizin tehlikesiz ellerde bulunduğunu borda bordaya el şimdi kanıtladı. VakıfBank Kadın Voleybol Takımı da Şampiyonlar Ligi'nde bitiş oynama muvaffakiyet göstererek ikinci oldu. Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı ve Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı ise CEV Kupası ile CEV Challenge Kupası'nda ikincilik elde etti.

Yılın sonuç günlerinde ise uçan top tarihimizde borda bordaya öge şimdi imza atarak 2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'na ev sahipliği yaptık. Gümüş madalya ile tamamladığımız 2019 Avrupa Şampiyonası'nın arkası esna gine Ankara'da prestijli borda bordaya aranjman düzenledik. FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın nısıf bitiş ve bitiş biletleri satışa sunulduktan endamsız müddet sonraları tükendi. Voleybol sevgisinin ve ilgisinin bu derece büyüdüğünü gitmek bizleri aşırı bahtiyar etti. Turnuva esnasında başkentimiz, misyonunu aşırı dobra borda bordaya halde hesabına getirmiştir ve salonlarımızı dolduran seyircimizle borda bordaya araya geldik. Üstünde aşırı çalıştığımız, iş verdiğimiz bu organizasyonda VakıfBank'ın evren şampiyonu, Fenerbahçe Opet'in de tunç madalyanın sahibi olması bizleri aşırı gururlandırdı. Seyircimizin desteği ve enerjisiyle geçtiğimiz günlerde Ankara gene kusursuz borda bordaya uçan top şehriydi.

Geride bıraktığımız yılda sportif başarılarımızın yanı esna Türk voleybolu hesabına nice yeni iş birliklerine de imza attık. Ailemize yeni eklenmiş bulunan Porçöz, BtcTurk, Bioderma, Mc Donald's ve Alpaslan Endüstri markalarına borda bordaya el şimdi leziz geldiniz diyor, sponsorluklarımızın da başarılar kabilinden derinlemesine seneler sürmesini dilek ediyorum.

Son olarak, 2022 yılının kâffesi dünyaya sağlık, sulh ve erinç getirmesi en iri arzumdur. Uluslararası arenada kâffesi pakt temsilcilerimiz ve ulusal takımlarımızın başarılarına yenilerini ekleyip, çıtayı şimdi da yükselterek gururumuz olmaya bitmeme etmelerini ve 2022'nin de başarılarla mahmul mıhlı borda bordaya yıl olmasını dilerim."

BEŞİKTAŞ BAŞKANI AHMET NUR ÇEBİ: ÇOĞUNLUKLA SEVİNCİMİZİ ZAMAN ZAMAN DA ÜZÜNTÜMÜZÜ PAYLAŞTIĞIMIZ BİR YILI GERİDE BIRAKIYORUZ

"Çoğunlukla sevincimizi devir kurnaz da üzüntümüzü paylaştığımız borda bordaya yılı geride bırakıyoruz. 2021 yılı, tarihte tepik böke Beşiktaş'ı yazacak. Öyle borda bordaya şampiyona ki pandemi şartları dolayısıyla taraftarımızdan yoksun, gene bire borda bordaya şerait dolayısıyla sıkıştırılmış fikstürde devir kurnaz dü günde borda bordaya karşılaşma yaptığımız borda bordaya şampiyonluk. Öyle borda bordaya şampiyona ki spor kamuoyunun kısmet tanımadığı borda bordaya sezonda, gene bu yana borda bordaya an olsun inancımı yitirmediğim, bu fideist takımımıza aşıladığım ve takımımızın yanından ayrılmadığım borda bordaya şampiyonluk. Öyle borda bordaya şampiyona ki kazançlı zorluklara karşın 'BIRAKMAM SENİ' diyen Beşiktaşlıların maddesel içsel desteği ile gelmiş, zafere inanmışların şampiyonluğu. Tekrar kâffesi Beşiktaşlılara hümayun olsun. Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarımızın yanına Süper Kupa finalini kazanıp borda bordaya yürek şimdi ekleyeceğimize de inancım tamdır.

2021 yılı, tarihe Kadın Futbol Takımımızın şampiyonluğunu da yazacak. 'Futbol çabucak eş oyunudur' lafının tersine 2021 senesinde KADINIYLA ERKEĞİYLE FUTBOL BEŞİKTAŞLILARIN OYUNUDUR niteleyerek tarihe iri harflerle hamiş düştük.

Türkiye'nin en borda bordaya tomar spor dalında çalışkanlık yayınlayan esas borda bordaya spor kulübü olarak, kâffesi spor branşlarımıza ve sporcularımıza ehil çıktığımız borda bordaya yıl evet 2021. Basketbolda baştan yapılanmaya tedricen dokunca fail değil hem sportmen geliştiren bununla ortak balya bütçeli borda bordaya arızasız yarattık. NBA'e borda bordaya Türk basketbolcuyu Beşiktaş'tan göndermenin gururunu yaşadık. Boksta Dünya Şampiyonluğu yaşadık. Atletizmde ve güreşte değişik kategorilerde İstanbul ve Türkiye şampiyonluklarını tattık. Hentbol, güreş, boks, atletizm, jimnastik, tekerli iskemle basketbolu kabilinden Türk sporunda öncüsü olduğumuz branşlarda, özgü devir prensibimiz gereği öz kaynağa ve tesislerin modernizasyonuna envestisman yaptık. Voleybolda dokunca fail branşımızı öz kaynağımızdan mevrut evlatlarımıza budala ederek geleceğe envestisman yaptık. Bu körpe sporcularımızı kâffesi evren izleyebilsin sanarak fark etmeden branşlarımızın ehemmiyetli maçlarını kurumsal YouTube kanalımızdan enerjik yayınladık.

Memleketimizin ve dünyanın ciharıyek indinde derneklerimizin organizasyonlarıyla şampiyonluklarımızı giriş başa kutladık. Birlik ve beraberliğimizin işareti şekilde akrabalarım ve tutumlu dostlarımla giriş başa "ağaçlı yol"dan Beşiktaş Köyiçi'ne yürüdük. Köyiçi'nde taraftarlarımız ve esnafımızla hasbihal ettik. Sonra her daim giriş başa dal omuza "ağaçlı yol"dan Vodafone Park'a Beşiktaş maçına yürüdük.

Tekrar altını çizmekte yarar görüyorum; Bankalar Birliği ile şimdi ilkin işlenmiş ve kâffesi gelirlerimizin borca yanıt temlik edildiği, ödemelerimizin üstelik yapılamamasına etken bulunan emektar geçim yerine, Bankalar Birliği ile baştan anlaşarak borçlarımızı yapılandırıp mali yapımızı yönlendirilebilen duruma getirdik. Geldiğimizde alacaklıların kapıda sıraya geçmiş bulunduğu günlerden, hevesli çalışanlarımızın maaşlarını hakkında terleri kurumadan gününde öder duruma geldik. Bu ödemelerimizi yapabilmeye sürdürmek düşüncesince de mücahede ediyoruz. Gururla anlatım kılmak istiyorum ki bugün bakımından Beşiktaş'tan kimsenin borda bordaya kuruş alacağı yoktur.

Saha ortamında savaş ederken, meydan haricinde da Beşiktaş'ın hakkını savunmaya bitmeme ettik. Kameralar uğrunda bağırıp çağırarak, demonstrasyon yaparak değil, ait gurur ve kuruluşlarla ahlak bilimi bilimi kavait çerçevesinde hakkımızı savunmaya bitmeme edeceğiz.

Tüm branşların tesislerini modernize ederken, Vodafone Park'ın iskânını gene 2021 yılı ortamında aldık.

2021 yılının sonuç günlerinde arkama yaslanıp borda bordaya yılı yorum ve tefekkür imkânı bulduğumda, milyonlarca Beşiktaşlıyı bahtiyar etmenin muhik gururunu yaşıyorum. Bu aşırı kavi günlerden alnımızın akma ve bileğimizin gerçekten çıkmamıza dayanaklık kılmak olan, yanımdan ayrılmayan aileme, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, hevesli iş vermek arkadaşlarıma, Genel Kurul Üyelerimize, taraftarlarımıza ve tamamıyla yanlarında olduğum bizlere bu gururu yaşatan sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkürname ediyorum.

Bu yıl Covid-19 yahut bambaşka sebeplerle kaybettiğimiz canlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, pestil olanlara şifa; 2021 senesinde dünyaya mevrut Yavru Kartallarımıza Beşiktaş ile mahmul ve haysiyetli borda bordaya dirim dilerim.

2022 senesinde bire borda bordaya güçle ve inançla çalışmaya bitmeme edeceğimizden tehlikesiz olarak, bana ve iş vermek arkadaşlarıma güvenmeye, bizi desteklemeye bitmeme edeceğinizi biliyorum. Başta Büyük Beşiktaş Camiasına ve kâffesi yurttaşlarımıza sağ esen ve mutlulukla geçirecekleri borda bordaya yıl dilerim."

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ: SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YIL OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

"İyi günde biçimsiz günde bitmeyen borda bordaya dayanaklık kılmak ve ilişkinlik duygusuyla değme devir Fenerbahçe'nin indinde bulunan Sevgili Fenerbahçe ailemiz, Bir yıla veda yazar yeni borda bordaya yıla selam derken; Fenerbahçemizin 3 Temmuz Davası'ndaki haklılığının Yargıtay kararıyla borda bordaya el şimdi kanıtlanması bizim düşüncesince 2021'in en manalı adımı, doğacak günlerin de en ümitli haberlerinden bir tanesi oldu. Bu mevzuda atacağımız adımlarla Kulübümüzün elinden tahsil edilen hukuk düşüncesince mücadelemizi sonuna genişliğinde sürdüreceğiz. Sizlerle giriş başa Kulübümüzün çatısı altında, iri borda bordaya fasile şekilde beraberliğimizin tek eksilmediği, dal omuza Sarı Lacivert başarıları borda bordaya tane desteklerinizle yaşayacağımız borda bordaya yeni sene diliyor; 2022'nin diyar ve maşer şekilde bolluk ve sulh içerisinde geçireceğimiz, hanıma hüküm olaylarının yaşanmadığı, gençlerimizin yarınlara umutla baktığı, sağlık, büyüklük ve erinç mahmul borda bordaya yıl olmasını dilek ediyorum."

GALATASARAY BAŞKANI BURAK ELMAS: 2022 YILININ HERKESE MUTLULUK, HUZUR VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLİYORUM

"2022 yılının her insana mutluluk, erinç ve muvaffakiyet getirmesini diliyorum. Bu senenin da kâffesi Galatasaray camiası hesabına birlik, el birliği ve el birliği ortamında geçeceğine inancım tam. Yeni yılınız hümayun olsun."

TRABZONSPOR BAŞKANI AHMET AĞAOĞLU: UMUYOR VE DİLİYORUM Kİ, 2022 KORONAVİRÜSTEN TAMAMEN ARINDIĞIMIZ, ESKİSİ GİBİ GÜLDÜĞÜMÜZ, SEVİNDİĞİMİZ VE BİRBİRİMİZE SARILDIĞIMIZ BİR YIL OLUR

"Bir eskiden yıl, adamlık tarihinin en çetince günlerinden kimilerini yaşadık. Milyarlarca insan, Covid-19 sayesinde ailelerinden, sevdiklerinden, içtimai ve kültürel hayatlarından ırak kaldı. Tüm bu proses süresince dünyada çabucak ve çabucak keyif ve ayak topu sektörleri ayaktaydı. Bu vesileyle kâffesi keyif personelleri ve ayak topu emekçilerine borda bordaya el şimdi şükranlarımı sunuyorum.

Covid-19 salgının tesirinin azalmaya başlamasıyla 2021 senesinde umutlar çoğaldı. Başta ayak topu endüstrisi peyda kılmak üzere, yaşamın art kalanı borda bordaya nebze olsun normalleşti. Bu sürecin giriş aktörlerinden doktorlarımız, bilgelik insanlarımız ve keyif çalışanlarımız ise evren geçmişine geçecek borda bordaya cansiparane pandeminin sona ermesi düşüncesince iri mücahede gösterdiler. Onlar, bu sürecin değme alelacele bizlere düş aşıladılar. Gerek vatanımızda gerekse dünyanın ciharıyek indinde bilgelik kullanmakta olanları pandemiyi sona erdirecek aşıyı hatırlamak ve şahıslara infaz kılmak düşüncesince mevcut kuvvetiyle çalıştılar. Umuyor ve arzuluyorum ki, 2022 yılı koronavirüsten ağız ağıza arındığımız, eskisi kabilinden güldüğümüz, sevindiğimiz ve birbirimize sarıldığımız borda bordaya yıl olur.

Başarıya vasıl kâffesi organizasyonlar, akilane ekiplerden kuruludur. Gerek futbol, ister sağlık, gerekse evren üstünde hedefine ve başarıya vasıl kâffesi sektörlerde akilane insanlardan oturmuş iri borda bordaya kol emek harcaması vardır. Bugün Trabzonspor'un mevrut bulunduğu nokta; sportif, kazançlı ve kurumsal şekilde edindiği başarılar ahacık bu kol çalışmasının borda bordaya ürünüdür. Bizim iyi, akilane ve dobra insanlardan oluşan borda bordaya idare kurulumuz var. İyi, akilane ve dobra insanlardan oluşan borda bordaya uran heyetimiz var. İyi, akilane ve dobra insanlardan oluşan borda bordaya topçu kadromuz var. İyi, akilane ve dobra insanlardan oluşan borda bordaya camiamız var. Tüm bunları borda bordaya araya getiren camiamızın 2022 senesinde en bahtiyar ve dobra günlerini yaşamasını dilek ediyorum. Saygı ve sevgilerimle."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler