USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Spor camiasından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları

Türk spor camiası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı zımnında tebrik kartı mesajları paylaştı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Anadol

Spor camiasından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları
29-10-2021 10:34

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun mesajında şu ifadeler toprak aldı:

“Türkiye Cumhuriyeti, ayrımsız milletin dünkü ortak devletidir' diyen Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 98’inci sene dönümünü kutlamanın gururunu ve coşkusunu yaşıyoruz.

Milletimizin, şişman ortak fedakârlık ve kahramanlıkla verdiği bağımsızlık mücadelesi, 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetin ilanıyla taçlandırılmıştır. Cumhuriyet, Türk milleti düşüncesince hemen ortak dalavere biçimi değil, ayrımsız sürede bağımsızlığının da sembolüdür. 29 Ekim, milletimizin kişi kaderini kendisinin atama ika kararlılığını topu topu dünyaya açık açık duyuru etmiş olduğu gündür. Bizlere sakıt görev, Türk milletinin devletiyle baş başa sonsuza denli mevcut olması düşüncesince savaşım etmek ve bu ruhu bizlerden ahir nesillere aktarmaktır. Gazi Mustafa Kemal’in ‘’Türkiye Cumhuriyeti sürgit payidar kalacaktır’’ lafıyla Cumhuriyetimizi delibozuk etmiş olduğu gençlerimizin bakanlığı yerine milletimizin huzuru için; Cumhuriyet’in kazanımlarına sadakatle eş çıkmayı sürdüreceğiz.Ülkemiz gençlerinin geçim ve mutluluğu düşüncesince dört başı mamur imkânlarımızı seferber ediyoruz, etmeye bitmeme edeceğiz. Gençlerimizle baş başa ülkemizi aşırı hâlâ çelimli ve aydın yarınlara taşıyacağız.Bunu yaparken de gençlerimizle baş başa Cumhuriyetimizin yapı felsefesinde toprak meydan ulusal bağımsızlığımızdan katiyen ivaz vermeyeceğiz.Bu tatlılıkla ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerinde çıkartmak en şişman sorumluluğumuzdur. Bu duygularla, Türkiye Cumhuriyeti’nin 98'inci yaşını, Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kalben kutluyor; ilkin Gazi Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk peyda etmek üzere, istiklâlimiz düşüncesince savaşım fail dört başı mamur kahramanlarımızı hürmetle, dualarla yâd ediyorum.”

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

"Gazi Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk ve alp tabanca dostlarının dünyada emsali sıfır ortak savaşım böylece kurduğu, temeli Türk kahramanlığına müstenit Cumhuriyetimizin 98'inci sene dönümüne erişmenin coşkusunu ve gururunu yaşıyoruz.

Atamızın bize en şişman mirası Cumhuriyet, millî bütünlük ve beraberliğimizin en şişman güvencesi, ulusumuzun erkincilik ve kararlılıkla kazanılmış olduğu kıvanma madalyasıdır.

Tarihimizin en ehemmiyetli dönüm noktası bulunan bu bahtiyar günde, ermiş milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk ve tabanca arkadaşları ilkin peyda etmek kıl payı hayatlarını bu uğurda feda fail topu topu şehitlerimizi saygı, şükran ve dualarla anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU

"Ulu lider Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimiz düşüncesince hayatlarını ortaya koyan topu topu martir ve gazilerimize minnettarız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kıvançlı olsun!"

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk Milletinin haysiyetli mücadelesinin kararında kurulan, aydınlanmanın ve çağdaşlaşmanın simgesi bulunan Cumhuriyetimizin 98'inci yılını kutluyoruz. Bu vesileyle, mevcut oluşumuzu verecekli olduğumuz bu zaferin mimarı Ulu lider Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk ile alp tabanca arkadaşları ilkin peyda etmek üzere, şehitlerimizi ve gazilerimizi yağmur ve gönül borcuyla anıyoruz."

BEŞİKTAŞ

"Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bize hediye etmiş olduğu Cumhuriyetimize rastgele devir ve cümle baş başa eş çıkarak sonsuza sincap savunucusu olacağız. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. YAŞASIN CUMHURİYET!"

GALATASARAY

"Milletimizin haysiyetli mücadelesinin kararında kurulan, aydınlanmanın ve çağdaşlaşmanın simgesi bulunan Cumhuriyetimizin 98'inci yılını kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin ebedî kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim En Büyük Eserim” dediği, ulusal egemenliğe dayanan, enerjisini halktan meydan Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde Türk Milletinin baştan dirilişinin ifadesidir. Cumhuriyet, ayrımsız sürede Yüce Türk Milletinin "Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür" yerine taayyüş garantisidir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin tamamen mesut, muvaffak ve utkulu olacağına ilişkin inancımız sonsuzdur. Bu his ve düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. sene dönümünü kutluyor; Ulu lider Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk ve tabanca arkadaşları ilkin peyda etmek kıl payı martir ve gazilerimizi saygı, şükran ve dualarla anıyoruz."

FENERBAHÇE

"Bu millet,

Yokluk gördü,

Yalnız kaldı,

Zorluk çekti,

Bitap düştü,

Ama on paralık vazgeçmedi.

Ay kuzey yoluna atılmış önceki ilmekle başladı rastgele şey

İlmekler birbirine bağlandıkça tığ dal omuza, canevi yüreğe verdik

Aştık engelleri ortak bir

İnançla attığımız rastgele ortak ilmekte dünkü ortak imge yeşerttik biz

Şanlı tarihimiz ahacık bu ilmeklerle dokundu.

Cumhuriyeti din değmek dokumak ne midir?

VATANDIR!

Büyük muharebeler vermek,

Küllerinden doğmak,

Yoktan mevcut olmaktır.

BAYRAKTIR!

Uğruna karakışlara döş germek,

Yolundan katiyen şaşmamaktır.

MİLLETTİR!

Bağımsızlığı yoluna kişi ağırlığı denli mermiyi sırtında taşımak,

Kadınıyla erkeğiyle kendini koruma etmektir.

İSTİKLALDİR!

Asla pes etmeden, özgürlüğün peşi sıra gitmektir.

EGEMENLİKTİR!

Kayıtsız koşulsuz milletindir.

CUMHURİYETTİR!

EN BÜYÜK BAYRAMDIR, KUTLU OLSUN!"

TRABZONSPOR

"Biz onun fikirlerine ve o fikirlerin en muhteşemi bulunan Cumhuriyet’e tutkunuz... Gazi Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk ve tabanca dostlarını saygı, yağmur ve gönül borcuyla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!"

ANADOLU EFES

"Bağımsızlığımızın kuruluşunun 98'inci sene dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı şeref, itibar ve gururla kutluyor, ilkin Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve ermiş şehitlerimizi nazikâne anıyoruz."

VAKIFBANK

"Cumhuriyetimiz ve ona bulunan inancımız sonsuza sincap yaşayacak. Cumhuriyetimizin 98'inci yılı kıvançlı olsun."

ECZACIBAŞI

"Cumhuriyetimizin 98'inci yılı kıvançlı olsun!"


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler