USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sosyal plan adına kurulan uçan top takımı, Sultanlar Ligi yolunda

Gaziantepli iş insanı Hatice Bilginsoy kabilinden toplumsal plan kendisine kurulan ve Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubu'nda ismini play-off evresine yazdıran Adam Voleybol, Misli.com Sultanlar Ligi'ne yükselmeyi hedefliyor.

Sosyal plan adına kurulan uçan top takımı, Sultanlar Ligi yolunda
07-03-2022 15:39
Gaziantep

Kulüp başkanı Hatice Bilginsoy, AA muhabirine icra ettiği açıklamada, ilkin oluşum peyda etmek az daha nice bölgede iş hayatında bulunduğunu söyledi.

Çocuklarının sporla uğraşmasının kendisini etkilediğini tamlayan Bilginsoy, "Oğlum sepet topu oynardı ve elimde alıcı ile sekilik sekilik gezdim. Kızım yüzücüydü, onu tefriş etmek düşüncesince de gene sekilik sekilik gezerdim. Yani sekilik tozunu yuttum. Çocuklarımın sporla uğraşması hem benim o heyecanı yaşamamı sağlamış oldu bununla beraber beni spora yönlendirdi." dedi.

Gelecek nesillere spor yönünde birlikte kitap tasarruf etmek düşüncesince eşiyle kolları sıvadıklarını tabir fail Bilginsoy, "İlk yerine birlikte takıma destekleyici olduk. Böylelikle sporun gelişememiş kısmında işe başladık. Sonra eşimle birlikte spor kulübü kurmaya değişmeyen verdik. Kızlarla ve hanımlarla ait ne yapabileceğimizi düşünürken, bu ekibi kurduk. evvel 2. Lig'de savaşım ettik ve sınama sahibi olduk. İşin gelişememiş yönünü birlikte dobra öğrendik. Sonra birtakım takımların bulunmuş olduğu ligdeki oynama hakkının satın alınabildiğini öğrendik. Böyle birlikte şansımız oldu. Mardin takımının 1. Lig'de oynama haklarını satın aldık." ifadelerini kullandı.

Bilginsoy, Gaziantep'in uç şehri olması zımnında birtakım oyuncuların buraya başlamak istemediğini, problemi görevlendirmek düşüncesince ağır icraat yaptıklarını anlatarak, "Kalacak bölgeleri ayarladık, ödemeleri birlik yaptık. Çok elleme birlikte dümen teşhir etmek zorundaydık, anca de yaptık. Yurt dışından bakmak düşüncesince aktör aldık. Sonra 'Bize makul değilsiniz.' diyerek gelişememiş gönderdik. Bunu diyebildik. Şu an Amerika ve İtalya'dan oyuncularımız var." diyerek konuştu.

"Sosyal birlikte plan yerine yola çıktık"

Amaçlarının, sporun coşkusunu ve elleme yanlarını her insana yaymak bulunduğunu aktaran Bilginsoy, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"İlk ilkin toplumsal birlikte plan yerine yola çıktık. 'Kimlere dokunabiliriz?' dedik. Daha çok, 'Kendi şehrimizdeki dezavantajlı alanlarda kızlara ulaşabilir miyiz?' diyerek düşündük. Aslında spor okulu kabil düşünmüştük. Sonra aşırı endamsız müddette meraklı birlikte seyahat başladı. Geçen sene play-off evresinde 3. olduk. Bu sene gene play-off oynamayı garantiledik. Sultanlar Ligi'ne kabarmak düşüncesince önümüzde tek bariyer yok. Biz inandık, kadro inandı, site inandı. Sultanlar Ligi, gazi unvanlı bu spor şehrine aşırı yakışacak."

Bilginsoy, bölgede spora bulunan talebin rastgele güzeşte çağ arttığına dikkati çekerek, "Şunun sözünü veriyorum, önümüzdeki devirde Güneydoğu ve Gaziantep'te en aşırı bu spor izlenecek. Bu heyecanı aşırı hissediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Doğancı: Takımın gidişatından memnunum

Başantrenör Suphi Doğancı, son teşrin ayında takıma katıldığını ve birlik anlamıyla birlikte karı olduklarını dile getirdi.

Takımla ağır birlikte defa aldıklarını tamlayan Doğancı, "Takım ekibini değiştirdik. Sistem yerine şimdi dişi oynamaya başladık. Bunun meyvelerini aldık. Lig bitmeden play-off evresini garantiledik. Bu planladığımız birlikte pozisyondu. Takımın gidişatından memnunum." halinde konuştu.

Kız evlatların spora şimdi birlikte tomar özendirilmesi icap ettiğini aktaran Doğancı, "Kız evlatları düşüncesince güvenilmez birlikte fırsat. Bu kentte hakeza birlikte fırsatın olması müthiş. Çünkü dobra ve kuvvetli birlikte şehir. Bu işten dokunca gören hiç kimseye tanık olmadım. İnşallah Sultanlar Ligi'ne çıkarak merakı buraya toplarsak, kızlarımızın geleceği düşüncesince toy kapılar açılış fırsatı olur. Bu sorumlulukla yolumuza bitmeme edeceğiz. Önümüz aydın görünüyor." ifadelerini kullandı.

Doğancı ayrıca, play-off aşamasındaki evvel maçlarına 22 Mart'ta çıkacaklarını ve hazırlıklara başladıklarını laflarına ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler