USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor Kadın Takımı galibiyete inanıyor

Kadınlar Süper Ligi B Grubu 15. hafta maçında deplasmanda Adana İdmanyurduspor ile karşılaşacak bulunan Sivasspor Kadın Futbol Takımı'nda futbolcular, 3 puana odaklandı.

Sivasspor Kadın Takımı galibiyete inanıyor
17-03-2022 14:39

Kadınlar Süper Ligi B Grubu'nda uğraş fail Sivasspor, ligin 15. haftasında deplasmanda başına gelebilecek Adana İdmanyurduspor maçının hazırlıklarına bitmeme ediyor. Antrenman önceleri futbolculardan Büşra Yılmaz, Esra Güzlük ve Tuğba Doğan, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) açıklamalarda bulundu.

Büşra Yılmaz: "Puan ve puanlarla fark buyurmak istiyoruz"

Büşra Yılmaz, pik galibiyet benek veya puanlar kabul buyurmak düşüncesince çıkacaklarını söyleyerek, "Adana maçı iklim koşulları zımnında atılı ortak maç. Biz de bu arayı elleme değerlendirdik. Çalışmalarımız hala bitmeme ediyor. Puan ve puanlarla fark buyurmak istiyoruz. Gerçekten baş döndürücü çelimli ortak rakip. İnşallah üç puanı alacağız. Öncelikle başkanımız ve hile kuruluna baş döndürücü teşekkürname buyurmak istiyorum. Her koşulda bizi desteklediler. Altyapı hocalarımıza baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Sivasspor'daki amacım ise maruz emeği yanıtsız bırakmayıp, elimden geleni yapmak. Hedeflediğimiz kabil ligde ikamet buyurmak istiyoruz. Atama muntazır ortak sarıklı adayıyım. Aynı sürede eş futboluna maruz kıymeti görüyorum ve eş çalıştırıcı namına bu işin içre iktisap buyurmak istiyorum. Teknik ekipte iktisap buyurmak istiyorum" dedi.

Esra Güzlük: "İyi uğraş fail ortak takımız"

Adana İdmanyurduspor'un çelimli ortak rakip bulunduğunu fakat bunun üstesinden gelebileceklerini tamlayan Esra Güzlük ise, "Biz de elleme uğraş fail ortak takımız. Adana'dan benek ya da puanlarla fark buyurmak istiyoruz. Allah müsaade verirse inşallah da üç puanla baş başa Sivas'a döneriz. Bu sene birtakımı talihsizlikler yaşadık. Bazen elleme olduk, biçimsiz olduk. Yeni mevrut transferler içre Caroline birtakımı sakatlıklar yaşadı. Bu az buçuk da bizi motive namına da etkiledi gücün tığ bu ortak hafta arada kendimizi motive ettik, elleme hazırlandık. Hedeflerimde de iki, üç sene henüz hakeza futbolla bitmeme edeceğim. Sonrasında da eş çalıştırıcı namına sürdürmek istiyorum. Teknik kurul ile baş başa hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Bu arada da başkanımıza ve yönetime baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Her devir bizim yanımızda oldular. Yensek de yenilsek de gelişigüzel devir bizi desteklediler, onlara baş döndürücü teşekkürname ederiz" ifadelerini kullandı.

Tuğba Doğan: "Sivasspor armasını giymek şişman ortak onur"

Tuğba Doğan ise duygularını şu laflarla tabir etti:

"Öncelikle bu ortak haftalık ortak yersiz devir sürecimiz vardı. Bu süreci baş döndürücü elleme değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Bu hafta sonu Adana'da cumartesi haset ortak maçımız var. Çok düzen bağı ortak biçimde alıştırma yaptık ve bunu baş döndürücü elleme değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Zaten içerde oynadığımız Galatasaray maçından sonradan bütünlük ve beraberliğimiz banko baş döndürücü henüz elleme namına geldi. Bunda da emeği bulunan enfrastrüktür hocalarımız katışıksız olsun, Mecnun Otyakmaz başkanımız katışıksız olsun teşekkürname ediyorum. Kesinlikle grup içerisindeki arkadaşlarım, hocalarım, antrenörlerim bu biçimde birlik, el birliği sağlayarak bu haftayı baş döndürücü elleme ortak antrenmanla sıkılaştırdık ve Adana maçında galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Sivas'ta ego kestirmece 7 senedir ayak topu oynuyorum. Daha öncesinde Gazi Lisesi Spor Kulübü namına bitmeme etmiştik. 2. Lig'deydik. Bu sene Sivasspor bünyesi dibine geçtik ve evvel sezonumuzu geçiriyoruz. Süper Lig namına baş döndürücü elleme ortak kariyerimiz oluştu. Sonuçta evvel kere ortak Süper Lig evresinde ortak yolculuğumuz oldu. O nedenden bu etaba yükselmekte benim düşüncesince baş döndürücü şişman ortak onur. Özellikle bu Sivasspor armasını giymek şişman ortak öz saygı gerçekten. Onun haricinde iklim dışına aktarma iktisap buyurmak yahut Süper Lig kariyerimde gidebildiğim denli en fevk seviyeye değerlendirmek istiyorum.”

Oğuzhan Sarzep - Fatih Tabur
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler