USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sergen Yalçın: Yarın mutlaka puanla dönmek istiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “3 karşılaşma oynadık, 3’ünü de kaybettik. Yarın mutlaka ortak şeyler alıp dönmek istiyoruz. Hedefimiz naşir kazanmak, sert ortak düzen oynayarak istediğimiz kararı almak. Bu aşırı zor, gruptaki hepsi maçlar zor. Bizimle ait ayrı

Sergen Yalçın: Yarın mutlaka puanla dönmek istiyoruz
02-11-2021 21:34

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4’üncü maçında erte deplasmanda Portekiz kadrosu Sporting CP ile karşılaşacak bulunan Beşiktaş’ta, fen yönetmen Sergen Yalçın ve siyah-beyazlı aktör Rıdvan Yılmaz, karşılaşma evveliyat planlı matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi’nin muaddel müşterek kulvar bulunduğunu belirterek, “Oynadığımız kulvarlardan en çetince olanı ve en ehemmiyetli olanı. Oynadığımız 3 maç, sonuçların bizim adımıza elleme bulunmadığı fakat devir zamane oynadığımız oyuncuların baş döndürücü ağır oyunlarla bizi doygunluk etmiş bulunduğu dair oydaş olabiliriz. Sonuçlandırma dair baş döndürücü ağır mesail yaşadık, girintisiz çıkıntısız goller yedik. Oynadığımız ekipler elleme takımlar, bunun farkındayız lakin kılıç de öz ülkemizin şampiyonu ve elleme takımlarından müşterek tanesiyiz. Bu yıl degaje müşterek ekip elleme müşterek ekip kurduk. Yaşadığımız sorunlar, sakatlıklar takımımızın ritmini bozdu. Aynı kadroyla art arda pik çıkamadık müşterek türlü. Bu da kimi mesail yarattı bizlere saf olarak. Türkiye liginin biçimsiz bulunduğunu düşünmüyorum, kimi teessürat yayıncı ki yaşayacağız. Önümüzdeki haftadan sonraları oyuncularımız gelişememiş geleceklerdir. Oyuncularımız iyi, karakterli oyuncular. İletişimlerimiz iyi. İçerde dava yaşamıyoruz lakin bunu az buçuk hâlâ çalışıp neticelere döndürmemiz gerekiyor. Zannediyorum çelimsiz müddette bu problemi da çözeceğiz. 3 karşılaşma oynadık, 3’ünü de kaybettik. Yarın mutlaka müşterek şeyler alıp dönmek istiyoruz. Hedefimiz yayıncı kazanmak, sert müşterek hile oynayarak istediğimiz kararı almak. Bu baş döndürücü zor, gruptaki topu topu maçlar zor” niteleyerek konuştu.

“ÜMİT EDİYORUM İLERİ SÜREÇTE TOPARLANACAĞIZ”

Radikal müşterek farklılık düşünüp düşünmediği ile ait mevrut müşterek istifham dair ise Yalçın, “Çok kökten farklılık meydana getirecek durumumuz yok. 5-6 oyuncumuz bulunmayan yarın. Buna şükrediyoruz zira esbak maçta 12-13 oyuncumuz yoktu. Bu mevsim baş döndürücü ağır mesail yaşıyoruz. Bunlar beklediğimiz şeyler değildi. Bazen oyuncuların performansı düşebiliyor ve oynadığımız oyunlar skora dönüşmüyor. Bu bulunduğu devir eleştiriler de müşterek tomar oluyor. mühim bulunan sonuçtur. Tabelaya bakılınca ne görüldüğünün ehemmiyetli bulunduğu müşterek şeyin içindeyiz. Toparlanacağız. Henüz baş döndürücü erken. Bizimle ait ayrı ayrı yorumlar yapılıyor. Biz elleme durumdayız, huzurluyuz. Bizi üzen müşterek tane bilinçlilik sakatlıklar. Arka arkaya oynayamıyoruz. umut ediyorum ati süreçte toparlanacağız. Maç kazanabilir yahut kaybedebiliriz. Şampiyonlar Ligi apayrı müşterek kulvar. Belli oyuncular mevcut kullanabileceğimiz, 5 oyuncumuzun namına de birilerini koyacağız” ifadelerini kullandı.

“İLK 2 İÇİN ŞANSIMIZ ZOR”

Sporting’in yüz bulunduğunu kail Sergen Yalçın, “İç sahada oynuyorlar ve İstanbul’da da kazandılar. Favori olmaları alışılagelen lakin kılıç de eksiklerimiz bulunmasına karşın çelimli müşterek takımız. İyi müşterek oyunla, elleme müşterek mücadeleyle puan yahut puanlarla boşanmak istiyoruz. İnşallah elleme müşterek çağ mümkün bizim için. Ama doğrusu şansımızın önce 2 düşüncesince bulunduğunu bildirmek de şu evrede çetince tabi. Sporting elleme oyunculara erbap müşterek ekipman ve baş döndürücü acele oynuyorlar. Kısa vakitte rakip sahaya gidiyorlar. İstanbul’da kornerden goller yemiştik. Korner kısmına tılsım alacağız. Orta sahayı tez geçiyorlar, onu engellemeye çalışacağız. Güçlü, sert duran, düet uğraş ele geçiren yan olmaya çalışacağız. İnşallah dobra müşterek karşılaşma olur” biçiminde konuştu.

“SONUÇLANDIRMADA SORUN YAŞADIĞIMIZ BİR GERÇEK”

Takımın bitiş bölümlerinde başağrısı yaşadığını vurgulayan Yalçın, “Güçlü takımlarla oynuyorsunuz. Hepsi çelimli takımlar. Süreler ilerledikçe kararı bulamayınca riskler de yanı sıra geliyor. Bazen konuş hatası, ara sıra şanssızlıktan oluyor. Basit yanlışlar yahut sonuçlandıramamamız atakları; dönüşlerde gol yemenize etken oluyor. Herkesin şansa gereksinimi vardır. Oyunun ne denli elleme oynarsan oyna kısmet da önemlidir. Ben bunu söylemeye çalıştım. Gereksiz tenkit oldu. Siz kusur anladınız. Yakaladığımız pozisyonları gol yapsaydık, muaddel şeyler olabilirdi. Bunu bahane şekilde söylemiyorum. Gördüğümüz bu. Sonuçlandırmada dava yaşadığımız müşterek gerçek, bu görülüyor. Risk aldığımız bölümlerde konuş veriyoruz. Bir şeyleri yöneltmek istiyorsan, riziko kabul etmek zorundasın. Bizim öne geçtiğimiz müşterek karşılaşma olsaydı da onu da görseydik. Biz bulabilsek bakalım ondan sonraları ne gelişecekti. talih derken bunu diniyorum. Bunu kılıç de göremedik. Bazen işler elleme gitmeyebiliyor. Oyunlar biçimsiz olabiliyor. İşin doğasında bulunan şeyler. Bunlar düzeltilemeyecek şeyler değil. Biz rastgele şeyi düzeltiriz, kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Siyah-beyazlı aktör Rıdvan Yılmaz ise meydana getirdiği açıklamada, Sergen Yalçın’ın namına kısmet verdiği düşüncesince baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu söyledi. Ülkemizi en elleme halde asimilasyon etmeye çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, elleme müşterek ivme tutup başarıyı yakalayacaklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler