USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sergen Yalçın: 'İlerleyen zamanda sonuçlar düzelir'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sporting CP maçı öncesi, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız üç maçı da kaybettik. Buradan birlikte şeyler alıp hâllenmek istiyoruz" dedi.

Sergen Yalçın: 'İlerleyen zamanda sonuçlar düzelir'
02-11-2021 23:03

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting CP ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde planlı matbuat toplantısında Teknik Direktör Sergen Yalçın ve topçu Rıdvan Yılmaz açıklamalarda bulundu.
İlk galibiyeti kabul etmek istediklerini kail Yalçın, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız üç maçı da kaybettik. Buradan müşterek şeyler alıp fark etmek istiyoruz. Hedefimiz elbette ki kazanmak. Risksiz ve berk müşterek aldatmaca oynayarak buradan istediğimizi almış biçimde fark etmek istiyoruz. Zor müşterek karşılaşma olacak" dedi.

"Sakatlıkları mevcut oyuncularımız önümüzdeki haftadan itibaren adım adım takıma engelleme olacaklar"

Sergen Yalçın, "Şampiyonlar Ligi ayrıksı müşterek kulvar. Oynadığımız kulvarların en zoru ve en önemlisi Şampiyonlar Ligi. Bu kulvarda oynadığımız maçlar bizim adımıza elleme olmadı. Bölüm departman dobra oyunlar sergiledik. Pozisyon sonuçlandırmada mesail yaşadık ve girintisiz çıkıntısız goller yedik. Güçlü rakiplere huzur oynadık.
İyi müşterek ekibe sahibiz. Geniş müşterek ekipman kurduk. Yaşadığımız günah problemleri takımın ritmini bozdu. Arka arkaya dü pik bire müşterek kadroyla çıkamadık. Oyuncular, ekipman ritmini müşterek çeşitli yakalayamadı. Bu gidiş bizim düşüncesince dava oldu. Önümüzde derinliğine müşterek müddet var. Sakatlıkları mevcut oyuncularımız önümüzdeki haftadan itibaren adım adım takıma engelleme olacaklar. Huzur dair rastgele müşterek sıkıntımız yok. Bütün oyuncularımız karakterli, takımdaki enformasyon iyi. Takımdaki dobra ortamı az buçuk hâlâ fiilen neticelere yansıtmamız gerekiyor. Kısa müddette bu sıkıntısı da çözeriz diyerek düşünüyorum"

"İçeride yaşanmış olan müşterek dava yok"

Kadro üzerine da bilim sağlayan görmüş geçirmiş fen adam, "Kadroda köklü müşterek ayrım meydana getirecek durumumuz yok. Beş altı oyuncumuz erte gene yok. Bu bir vaziyete şükrediyoruz zira esbak maçta on iki, on üç oyuncumuz yoktu. Ciddi günah sıkıntısı yaşıyoruz. Bu beklemediğimiz müşterek durum. Futbolda hakeza ahval var. Bazen oyuncuların performansları düşebiliyor. Motivasyon eksikliği olabiliyor. Oynadığımız oyunlar skora dönüşmüyor. Bunlar yaşandığında eleştiriler fazlalaşıyor. Oynadığımız aldatmaca müşterek sonuç oyunu. Maç bittiğinde nüsha tabelasında yazanın baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğu müşterek ortamdayız. Bizimle ve oyuncularla ilgilendiren baş döndürücü ayrı ayrı yorumlar yapılıyor. Herhangi müşterek sıkıntımız yok, oldukça elleme durumdayız. İçeride yaşanmış olan müşterek dava yok. Bizi üzen biricik obje sakatlıklar. Sakatlıklar zımnında ekipman dizem bulamıyor. Radikal müşterek değişmeyen edinmeyi gerektirecek vaziyette değiliz" biçiminde konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde kazanmak bizim düşüncesince baş döndürücü güzel"

Teknik Direktör Sergen Yalçın konuşmasının şu biçimde tamamladı:

Eksiklerimiz bulunmasına karşın birinci sınıf müşterek takımız. İyi oyuncularımız var. İyi müşterek aldatmaca ve uğraş böylecene benek yahut puanlar kabul etmek istiyoruz. Sporting CP atletik oyunculardan yerleşmiş aceleci müşterek takım. Kısa müddette rakip kaleye gelebiliyorlar. Yarın düşüncesince köşe atışı atışlarına tedbir alacağız. Umarım dobra müşterek karşılaşma olur.
İç sahada oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçlarında evvel otuz dakikalara bakmış olduğunuzda hâlâ baş döndürücü konum bulan tarafın kılıç olduğumuzu görürsünüz. Pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Öne geçebilseydik oyunlar baş döndürücü hâlâ muaddel olurdu. Bundan eminim. Güçlü takımlara huzur oynuyoruz. Sonucu bulamadığınız zaman riskler oluşuyor ve konum vermeye başlıyorsunuz. Basit yanlışlar ve atakları sonuçlandıramamak dönüşlerde gol yemenize illet oluyor. Ne denli elleme oynarsan oyna kısmet faktörü de baş döndürücü önemli. Risk aldığımız bölümlerde konum veriyoruz. Oyunun evvel yarılarında değil yetmiş beşten sonraları riziko aldığımız düşüncesince konum veriyoruz. Oynadığımız maçlarda evvel golü atan yan kılıç olsaydık oyunlar bu halde kesinlikle gelişecekti, o tarafı da iptila ediyorum. İlerleyen zamanda ferdî performanslar da düzelir, sonuçlar da düzelir. Kimsenin şüphesi olmasın.”

Rıdvan Yılmaz: "Bu karşılaşma düşüncesince elleme çalıştık"

Futbolcu Rıdvan Yılmaz ise, “Bizim düşüncesince ehemmiyetli müşterek pik çıkacağız. Kazanmamız gerekiyor. Bu karşılaşma düşüncesince elleme çalıştık. Elimizden mevrut rastgele müşterek şeyi yapacağımızı düşünüyorum. İnşallah galip geliriz. Burada olduğum düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Hocam bana kısmet verdiği düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Ülkemizi en elleme biçimde anabolizma etmeye çalışıyoruz. Geçen sezona da elleme başlamamıştık. Sezonun devamında elleme müşterek ivme yakalayarak böke olduk. Yine bire müşterek olacağını düşünüyorum. Yoğun müşterek ilerleyiş içerisindeyiz. Gelecekte depar belgesi göstereceğimize inanıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler