USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sergen Yalçın: Her türlü ihaleyi alacak kişi benim

Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında Beşiktaş bölgesinde GZT Giresunspor’a 4-0 aşınmış oldu. Karşılaşmanın peşi sıra Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, matbuat toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Sergen Yalçın: Her türlü ihaleyi alacak kişi benim
27-11-2021 23:07

Acayip müşterek tün yaşadıklarını tabir fail Sergen Yalçın, “Oyunla ait şurası söyleyeyim, konuşulacak müşterek hile bulunduğunu düşünmüyorum. Kader kısmetle ait müşterek geceydi. Acayip müşterek tün oldu. VAR, dalavere derken, yenilen goller, sakatlıklar, beklemediğimiz, namüsait yakalandığımız müşterek tün oldu. Kazanmak istiyorduk ancak bu koşullarda az buçuk zor. Hakemlerle ait baş döndürücü bahsetmek istemiyorum. Pozisyon penaltıdır veya değildir. Necip’in al kartından önceki Josef’e faul var. Kırmızı kartpostal ağırdı bence. Aleyhimize bulunan pozisyonlarda VAR elden devreye giriyor. Lehimize bulunan pozisyonlarda girmemesi baş döndürücü enteresan. Televizyonlarda gösterilmeyen pozisyonlar var. İstediğimiz devir bizde bulunmayan sildik diyorlar. Silerler tabii. 10 dakika zarfında VAR devreye girdi ve çökertti. Futbol sahada oynanmıyor. Bilgisayar başlangıcında oturanlar değişmeyen veriyor. Sert konuşunca ukubet veriyorlar. Türk futbolu hesabına üzgünüm. Bu durumun zarfında olduğumdan dolayı, itimatsız müşterek halde ayak topu oynamaya, karşılaşma kazanmaya çalışıyoruz. Bu mazeret mi, değil. Performansımız beklenenin altında. Bu yıl dobra müşterek mevsim beklerkeni planlarken işler istediğimiz kabilinden gitmedi. Futbolda bunlar oluyor. Herkesin başına gelebilir. Daha önceki de bunları yaşadık. Bu yol derinliğine oldu. Altından kazanılmak güç oluyor. 2,5 aydır bu durumun farkındayız, ancak grup şekilde müşterek türlü beceremedik. Bu durumun sorumlusu benim. Sorumluluk alacak kişi benim. Taraftarımızın gelirken emniyetsiz desteği vardı. Bugüne derece bizlere sabrettiler. Onlara da teşekkürname ediyorum. Biz onlara beklentilerini veremedik. O açından üzgünüz. Burası Beşiktaş, düşmüş olduğu yerden kalkmasını bilir. Maalesef ruhiyat baş döndürücü alçak düştü. Biraz da kadar, cilve eyitmek lazım. Beklemediğimiz şeyler oluyor. Şampiyonlar Ligi ve grup de buna dahil. Yeterli seviyeye ulaşamadık, beceremedik. Ekibim ve oyuncularım hesabına taraftarımızdan kusur diliyorum” sanarak konuştu.

“HER TÜRLÜ İHALEYİ ALACAK KİŞİ BENİM”

Necip Uysal’ın al kartpostal görmüş olduğu büyüklenme öncesinde Josef de Souza’ya kemiksiz biçimde faul yapıldığını tabir fail Yalçın, “Bireysel performanslar elbette ki düşüktü. Kaleye gelemeyen müşterek rakiple oynuyorsunuz. Penaltı 5 dakika sonraları al kart.. Necip’in konumu al kartpostal mı ? Tekrarını izlemedim. Öncesinde Josef’e meydana getirilen yüzdelik 100 faul var. Ben bunların alışılagelen bulunduğunu düşünmüyorum. N’Sakala’nın müşterek saygısızlığı var. Kadro dışı kararının oyunla alakası yok. Salih’i ekibe almadık. Bu normal, bugün düşüncesince kadroda artmış olabilir. Rıdvan, Serdar sakat. Salih’in olmaması ilginç müşterek akıl mu ? Radikal müşterek değişmeyen değil. Daha önceki Oğuzhan’ı da Salih’i de oynattık. Bunlar benim tercihlerim. Sizler çalıştırıcı olsaydınız, tercihleriniz değişik olurdu. Tercihlerin eleştirilmesini akilane bulmuyorum. Oyunu eleştirebilirsiniz. Tercihler, aktör performanslarına ilişkin tercihler. Oyuncular beklentiye yanıt verdiği devir seçenekler doğru, vermediği devir hata oluyor. Beni eleştirmeniz doğal. Burada herhangi müşterek türlü ihaleyi alacak kişi benim. Yeter ki işler dobra gitsin. İyi gittikten sonraları herhangi müşterek türlü ihaleyi alırım” ifadelerini kullandı.

“BAZEN OLMADI MI, OLMUYOR”

Futbolcuların paralarının haset gününe yattığını kail Yalçın, “Bizim oyuncularla veya onların zat aralarında müşterek sıkıntı yok. Buradan çıkışı göremiyoruz. Tabii ki değerlendirmek isterim ancak bu akıl bugünlük değil. 2 aydan buyana bu durumun içindeyiz. Dortmund maçından buyana düzenimiz bozuldu. Antrenman programını değiştiriyoruz, ferdî güruh yapıyoruz. Hoca çözümleme yapmıyor diyorsunuz, ancak yapıyoruz. Analizi herhangi müşterek öğretmen yapar. Kimi az, bazısı baş döndürücü yapar. Bu iş parçadan bütüne akilane gider. Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Yeni idman metotları, programları buluyoruz. Bazen olmadı mı olmuyor. Bazen düzeltemiyoruz. Düşüşe çıkar yol bulamıyoruz. Motivasyon düşüyor. Oyuncuların aksülamel göstermesi gerekiyor. Bizden elan ümitsiz kimesne olanaklı mi? Bu vaziyeti düzeltemediğimizden çevre baş döndürücü üzgünüz. Çok müşterek tomar da dokunca özgülemek istemiyorum. Taraftara teşekkürname ediyorum. Burada olması müstelzim o. Ben Beşiktaş’ta bayrak reşit müşterek kişiyim. İşler çirkin gittiği devir günah alabilecek kapasitede biriyim. Mücadele yönünde sorunumuz var. Biraz da nasip bizi buraya getiriyor. Bir türlü girmiyor. Sonrasında birisi şut çekiyor, ukubet vuruşu oluyor. Bunlara da hal bulamıyoruz. Üzgünüz bu düşüşten ancak elimizden mevrut bu. Sorunun ne olduğuyla ait oyuncularla hem ferdî aynı zamanda şişko biçimde toplantılar yapıyoruz. Oyuncuların da fikrini alıyoruz. Ama oyuncular sıkıntı bulunduğunu söylemiyorlar. Onların da talebine yanıt özgülemek istiyoruz. Değiştirmemiz müstelzim ney, hatamız var ise onu da değiştirebiliriz diyoruz. Antrenmanlarda da dava yok. Antrenmanlarda kavga, ağız dalaşı çıkmıyor. Ödemeler haset gününe yapılıyor. Görünen müşterek dava yok” sanarak konuştu.

“TARAFTAR TEPKİSİNDE HAKLI”

Taraftarların gösterdiği tepkinin alışılagelen bulunduğunun altını çizen Yalçın, şu ifadeleri kullandı: “Taraftarın pik uyanıklık göstermemesini alışılagelen buluyorum. Böyle müşterek halde stadın dolmasını durmak realist olmaz. Oyunculara yayınlanan teamül normal. Bu işin muvaffakiyet kısmında o keyfi yaşıyorsanız, muvaffakiyetsizlik kısmında da protestoya sunulan kalacaksınız. Biz de baş döndürücü gıcırtı edildik. İyi gittiği devir el üzerinde tutulduk. Bu oyunun gerçeği.”

“YARIN BAŞKANLA BİR ARAYA GELİP, DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ”

Yarın başbuğ Ahmet Nur Çebi ile müşterek araya gelmiş şekilde müşterek kıymetlendirme yapacaklarını kail deneyimli uran adam, “Asla hakeza müşterek endişe içerisine girmedim. Teknik yönetmen benim. evvel mesul benim. Sonrasında oyuncular mesul olacak kişiler. Nasıl böke olduğumuzda mesul bensem çirkin giderken de benim. Bizim yaşamımız bu camiada geçti. Buranın ne müşterek topluluk bulunduğunu biliyoruz. Gidişat dobra değil. Yarın başkanla müşterek kıymetlendirme yapacağız. Camiaya dokunca özgülemek istemiyorum. İyi müşterek akıl değil. Futbol hakeza müşterek oyun. Bazen sevinirsiniz bazı bazı üzülürsünüz. Bu devre de çirkin dönemimiz. Geçen yıl baş döndürücü iyiydi bu yıl dobra gitmiyor. Nasıl müşterek hal bulacağız bilmiyor” dedi.

Ümraniye’de bekâr bırakılıp, bırakılmadığı dair mevrut istifham dair Sergen Yalçın, şöyleki konuştu: “Asla bekâr kaldığımız yok. Emre Kocadağ geliyor, devir kurnaz başbuğ bizimle beraber. İşler çirkin gittiği devir futbolda şişman camialarda konuşulan şeyler bunlardır. 'Hoca bekâr bırakılıyor, hocanın konsantrasyonu yok, antrenmana gelmiyor' diyen varmış. İşler çirkin gittiği devir bunlar normal. Hoca tesise kaçta geliyor, kaçta gidiyor. Sanki veznedar memuruyum. Yeri dirimsel sabahleyin dirimsel akşam ezanı çıkarım. Yeri dirimsel nısfınnehar gelir, 2’de çıkarım. Gereksiz mevzulara girmenin hiç kimseye faydası yok. Geçen yıl başarılıydık bu yıl başarısızız. Sosyal medyada virüsler var. Taraftarımız bunlara inanmasın.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler