USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Serdar Dursun: “Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum”

Fenerbahçeli topçu Serdar Dursun, Beşiktaş derbisi evveliyat meydana getirdiği açıklamada, “Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum” dedi.

Serdar Dursun: “Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum”
04-05-2022 19:20

Fenerbahçeli topçu Serdar Dursun, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak laflarına süregelen Serdar Dursun, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynayacakları Beşiktaş derbisini düzeltmek düşüncesince gideceklerini anlatım ederek, “Özel ortak maç, derbi. Kazanmak düşüncesince gideceğiz. 3 maçımız kaldı. İnşallah 3'te 3 yapmış olup sezonu elleme halde dolaşmak istiyoruz” halinde konuştu.

“Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum”

Gelecek yıl de performansının üstünde atmak istediğini aktaran Serdar, “Geçen yıl gol kralı olmuştum bu yıl de 1. sıralarda 14-15 gollü oyuncular var. 1 gol kaldı. 3 maç var. Ondan ilkin de açıklamıştım. Herkes bu seviyeye ulaşınca gol krallığını güdelemek isteyecektir. Herkes gol kralı ballanmak istiyor. Tabi 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. 1. tam mevcut ballanmak istiyorum. Bu başarım seneye düşüncesince kâfi mi? Fenerbahçe'de rastgele devir yukarı seviye. Her devir nakil olabilir forvetler dirimsel starlar dirimsel diyelim. Ben de adına atmak istiyorum. Sezonu en elleme halde dolaşmak istiyorum. Seneye bakalım ne olacak ne bitecek. Kim gelirse gelsin ego performansımı gösterip, ortak numara ileri uç oyuncusu ballanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Gol krallığında minimum müddet düzlük benim”

Sezona sakatlıkla başladığını vurgulayan Dursun, “Bu yıl ego baş döndürücü talihsizlikler yaşadım. Geldiğim evvel maç sakatlandım bu beni art attı. Az oynadım. Şimdi gol krallığına da bakarsak, minimum evvel 11 oynayan benim. En az dakika düzlük benim evvel 10 sırada. Son 2 aydan buyana şimdi akıllıcasına yanlışsız evvel 11 oynuyorum. Bir ileri uç oyuncusu düşüncesince evvel 11 sallanmak rastgele devir önemlidir. Bakalım seneye ne olacak. İnşallah hacısı hocası düşüncesince elleme olur” diyerek konuştu.

“İsmail Hoca bana güvendi”

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın namına istinaden evvel 11'de oynattığının altını çizen Serdar Dursun, şu ifadelere toprak verdi:
“Takım şekilde istediğimiz performansı gösterdiğimizi düşünüyorum. İsmail Hoca geldiğinden buyana şu an Avrupa'da akıbet çevrim 15-16 maçta en faziletkâr istikrarı yakaladık. Bana istinaden yukarı fazladan 11 oynattı. Takımdaki bir çok aşırı aktör bundan sonraları rastgele hafta adına koyarak oynuyor. Her hafta evvel 11 oynamaya başladı. 4-3-3 sistemine döndü ego de bu sistemde pivot santrfor yada gerçek olmayan 9 şekilde şimdi baş döndürücü topla oynamama izin ediyordu. Bazı hocalar defansın gerisinde dikili kalmanı ister. Hoca istiyor ki daima ön tarafta gezebilirim, kenarlara gelebilirim, küf bağlantısında araştırma görevlisi olabilirim. Benim düşüncesince en ehemmiyetli bilinçlilik bellek şekilde oynarsan ferde gelirse şimdi şen çıkıyorsun. Hocaya da teşekkürname buyurmak istiyorum. Bana güvendi, oynattı. Bazen olabilir ya 2-3 maç gol atamazsın doğrudan yedeğe çekilirsin. Öyle ortak şansım da oldu.”

“Her pik gol atmak düşüncesince çıkarım”

Daha ortak tomar müddet alması yerinde 20-22 ortada gol kaydedebileceğini tamlayan 30 yaşındaki futbolcu, “Rakam şekilde 14 oldu. 3 maç kaldı bakalım saat sonu ne olacak. Ben rastgele devir koşa hanelere iktiran yapmak istiyorum. 10 gol 20 gol diyerek söyleyemem. Her pik ego gol atmak düşüncesince çıkarım. Her pik bellek şekilde gol asist ile başlarım. Tabi ortak numara şekilde şu an 14 şimdi ortak tomar oynasaydım 20-22 olabilirdi. Kafa şekilde az buçuk daim görüntü gücüm yüksektir” diyerek konuştu.

“Arda inşallah çelimsiz sürede Avrupa'ya gider”

Sarı-lacivertli futbolcu, kol arkadaşı güre topçu Arda Güler kendince da konuşarak, “Arda'yı yazdan buyana tanıyorum. İlk idmanlarda gördüm. Kendini anlaşılan ediyor gerek istemez. Herkes anlıyor baş döndürücü ayrı ayrı ortak kabiliyeti olduğunu. Çok güre şimdi 17 yaşında. Bu yıl oynadığı seneye mucibince baş döndürücü dehşetli işler yaptı. Çok da elleme ve parlak ortak çocuk. Benim rastgele devir gençlere önerim; Fenerbahçe kabilinden camialar baş döndürücü büyük. Hele Türkiye'deki güre oyuncular düşüncesince hakeza baskılarla sallanmak zordur. İlk yıl az buçuk şimdi kolaydır fakat seneye Arda düşüncesince kesinlikle olacak onu bilemem. İnşallah kusur bela yapılmaksızın kendini geliştirir. Kişilik şekilde hakeza kalır. Fenerbahçe zordur, gerek istemez garip oyuncular var. Forma rekabeti de olacak. İnşallah akıbet maçları da elleme geçirip Avrupa'ya en çelimsiz sürede gider” değerlendirmesini yaptı.

“Jeneriklik goller aktör ve taraftarlar düşüncesince elleme oluyor”

Serdar Dursun, değişkin vuruşlarla goller atmayı sevdiğini dile getirerek, “Ben daima hakeza ortak şeyler denerim. Küçüklüğümden beri. Vuruş nitelikleri kabilinden kendimi ihya açısından. Röveşata golleri de atmıştım eski dönemlerde. Şu an Fenerbahçe'de garip ayrı ayrı ortak golüm şimdi olmadı. 3 maçım var. Bir ukubet vuruşu oldu, değişikti. Gol goldür, rastgele gol önemlidir. İnşallah jeneriklik goller yandaş ve aktör düşüncesince şimdi elleme oluyor” ifadelerine toprak verdi.

“Genç oyuncular kendilerine güvensinler”

Kariyerinde 24 yaşından sonraları ortak sıçrama yaşadığını kail Serdar Dursun, bu durumun güre futbolculara kip olması gerektiğine değinerek, şu ifadelere toprak verdi:
“Zamanından esir baş döndürücü videoteyp ve fotoğraflar var. 22 yaşlarında maçlara gelirdim 2. ligde oynuyordum. Karagümrük zamanındandı o video. Ben rastgele devir kendime kani ortak oyuncuydum. 2. ligde oynuyordum fakat ‘bir çağ orada olacağım' diyerek kendime söylüyordum. İnanıyordum ve afsun ediyordum. Bu yaz hakeza öneri olunca buraya geldik. Böyle ortak before-after videosu çektik. Güzel oldu. Her devir çoluk çocuk yahut benim kabilinden süper lige gelip oradan ortak ast lige oradan 2. lige sakıt oyuncular düşüncesince ortak rüya kaynağıdır. Ben de anca süreçler yaşadım. Bazı oyuncular hakeza yerlerde adım atar ego az buçuk düştüm diyelim. 24'ten sonraları ortak kariyer sıçraması oldu. Kazıya kazıya oldu. Kariyerime bakarsak nereden nereye geldim. İnşallah güre oyuncular düşüncesince rüya olur. Burada da oluyor. Oynayamıyorlar ortak gitmekteler 2.lige 3.lige ve kafaları ‘acaba sona erdi mi' diyerek karışıyor. Herkes güre oyuncular kendilerine güvensinler. Benim kariyerim de hakeza oldu."

"Yeter ki ukubet branşında topla buluşayım, manzume ayırt etmiyor"

Hangi sistemde şimdi şen oynadığı sorulmasının peşi sıra Serdar, "4-3-3'ün uğrunda oynamayı seviyorum. Sahte 9 tarzı. Bazen 10 numaraya gelip aldatmaca oluşturmayı yada kanatlara gitmeyi. 3-4-3'ün önü de elleme oluyor. Benim düşüncesince en ehemmiyetli bilinçlilik kâfi ki ferde öne gelsin. Yeter ki ukubet branşında topla buluşayım. Sistem ayırt etmiyor” cevabını verdi.

"Süper Lig'de kariyerli oyuncular var"

Süper Lig ile ait de mütekellim Serdar, açıklamasını şöyleki tamamladı:
"Lige bakarsak çetince ortak lig. Katı ortak defans meydana getirilen bi lig. Bireysel aktör şekilde becerikli ortak lig. İyi kariyerli oyuncular var. Benim düşüncesince de anlaşılmaz on paralık hakeza süper ligde he mu. Son 3 haftaya girdik. ortak numara 15 golde rastgele lige bakarsak 18-20-25 yöresinde oluyor. Cevaplamam az buçuk zor. Belki ligden ihtimal defanstan kaynaklı ihtimal oyuncular yeterince başarım göstermedi."

Bora Akyol- İsmail Yasin Akçın- Mehmet Şirin Topaloğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler