USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Semih Kaya: 'Kerem’le konuşmamızda, Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim'

Galatasaraylı topçu Semih Kaya, UEFA Avrupa Ligi kurası öncesinde kahvaltıda Kerem Aktürkoğlu ile konuştuklarını hatırlatarak, "Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim. Sonuçta Şampiyonlar Ligi seviyelerinde Real Madrid'e karşı, ulusal kol seviyelerinde Brezilya'ya üzerine o

Semih Kaya: 'Kerem’le konuşmamızda, Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim'
25-02-2022 20:08


Galatasaray'ın profesyonel futbolcusu Semih Kaya, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde GS TV'ye takıma devir süreci ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona eşleşmesini değerlendirdi. Galatasaray'a gene döndüğü düşüncesince baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu kail Kaya, "Güzel hatırat biriktirdim burada. Tekrar elleme hatırat ve başarılarla meşbu maceralar belirlemek içn gene yuvama döndüm. Bir bebek ailesinin yanından ayrıldığında kendisini çirkin hisseder; fakat evine ve yuvasına nezdinde gündüz döneceğini bilir. Bir yere okumaya gittiğinde nezdinde devir sonraları eve döneceğini bilir. Ben de gene yuvama döndüm. Bunun farkında yerine ayrılmıştım. Doğduğumdan bu yana babadan, aileden vürut Galatasaraylıyım. O sebepten dolayı yuvamda olduğum düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Sağ olsun arkadaşlarım, abilerim, pakt personelleri beni baş döndürücü elleme karşıladı. Güzel şeyler bırakmışım ki gene döndüğümde baş döndürücü elleme karşılandım" niteleyerek konuştu.

"Mükemmel nezdinde omuzdaşlık ilişkimiz var"

Takım içi omuzdaşlık dair ise Semih Kaya, "Mükemmel nezdinde omuzdaşlık ilişkimiz var. Kardeşlerim hürmetli davranıyorlar, büyüklerimiz de bizlere dostlukla yaklaşıyorlar. Biraz kendiliğinden gelişti. Böyle nezdinde tasar tevellüt günüme denktaş geldi. Herkes hususi nezdinde haset olduğunda bunu ailesiyle, sevilmiş bulunduğu insanlarla tesit etmek ister. Ben de ailemle kutladım. Güzel ve yunak nezdinde düz vardı. Güzel sohbetler ettik. Kendi aramızda şakalaştık. Neyi henüz elleme yapabileceğimizi konuştuk. Galatasaray'ın örfünde de hakeza şeyler daima vardır. Bir yerde muvaffakiyet olmasını istiyorsanız, ilk önce familya ortamını elleme yakalamanız gerekiyor. Gözlemlediğim kadarıyla bu familya ortamını en elleme halde ele geçirmiş durumdayız. Bu da sahaya en elleme halde yansıyacak niteleyerek düşünüyorum. Göztepe maçında takımın bütünlük ve beraberliğini kol içerisine ne yansıttığını gördük. Saha dışında, kulübedeki dostlarım da ne derece bütünlük olduğumuzu gösterdik. Hiçbir bilinçlilik çirkin gitmiyor. Sadece nezdinde talihsizlik vardı. Bunu da aksine çevirmeye başladık. Güzel şeyler bizleri bekliyor. Galatasaray adının bulunduğu herhangi nezdinde yerde başarılar, şampiyonluklar vardır. Biz de kulübümüzü, armamızı doğruluk etmiş bulunduğu yere en endamsız müddette kavuşturacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Karakterli ve hürmetli nezdinde hocaya sahibiz"

Takımın Göztepe galibiyetiyle beraberce yükselişe geçeceğine inandığını kail 31 yaşındaki futbolcu, "Yükselişe geçeceğimizden on paralık şüphem yok. Takım arkadaşlarımıza, hocalarımıza güveniyorum. Bunu da en elleme halde meydan zarfında ve meydan dışındaki arkadaşlarımıza hissettirmeye çalışıyoruz. Her devir elleme boğuşmak zorundayız. Bu armanın sorumluluğunu bilmemiz gerekiyor. Şu andaki arkadaşlarımız bunu baş döndürücü elleme halde algılıyorlar ve hissediyorlar. İyi olacağını, gene elleme nezdinde depar belgesi yakalayacağımızı biliyorum. Hocamızın çalışmış bulunduğu seviyeleri hacısı hocası biliyor. Bunu bahsetmek bana düşmez. Kişisel yerine fikrim karakterli ve hürmetli nezdinde hocaya sahibiz. Kulübümüze ve camiamıza müspet şeyler eklemek talip nezdinde hocaya sahibiz. Bireysel yerine bizimle baş döndürücü ilgileniyor. Eksiğimiz bulunan şeyleri korkmadan yüzümüze vuruyor. Artı bulunan şeylerimizi doğrudan müspet halde yansıtıyor. Her devir müspet halde onun desteğini baş döndürücü kesin halde hissedebiliyoruz. Genç ve bizim kabilinden profesyonel oyuncular düşüncesince onunla idman nezdinde şans" dedi.

Göztepe galibiyetinin arkası sıra Kaptan Fernando Muslera'nın soyunma odasında meydana getirdiği konuşmayla ilgilendiren ise Semih Kaya, "Güzel konuşmalar yaptık maçtan önce. Bu sahaya da yansıdı. Şöyle hususi nezdinde gözcü var. Herkes, önde işletme yapacağız, kenetleneceğiz, bütünlük olacağız demesinden sonraları Nando elini kaldırdı. Nando 'Beyler, herhangi nezdinde bilinçlilik baş döndürücü güzel. İyi motive olduk, kazanmamız geçişsiz kesinlikle. Her şeyi nezdinde kenara koyun, bırakın ve şu anda yanımızda Omar var. 1,5 senedir neler çektiğini baş döndürücü kesin nezdinde halde kendisinden gayr bilemez. Bütün zorluklara karşın takıma döndü. 1,5 senedir oynamamasına karşın bugün 11'de. Her şeyi nezdinde kenara bırakın ve onun düşüncesince oynayın" dedikten sonraları o maçı yitirme kabilinden nezdinde lüksümüz olamazdı. Bunu herhangi nezdinde ne derece istediğimiz halde oynayarak olmasa da mücadeleyle, kol arkadaşımızın bahtiyar olması düşüncesince kazandığımızı düşünüyorum" biçiminde konuştu.

"Armaya adanmışlık vardır"

Galatasaray'daki geleceği değerlendiren Kaya, "Galatasaray gel der, gelirim. Yeri sağlık git derler giderim. Oyna derler oynarım. Sakatlığım vardır, oyna derler oynarım. Bir ongun var. Armaya adanmışlık vardır. Aşk vardır, muhabbet olmaktadır o elvan için. O sebepten dolayı sade yerine bildirmek icabında ego Galatasaraylı Semih'im. Sadece ayak topu değil herhangi nezdinde branşta elimden mevrut desteği veririm. Galatasaray altyapısında yetiştim. 12 yaşlarında Altay'da da oynadım. Yetiştiğim toprak Galatasaray camiasıdır. İleride bulunduğu takdirde canlı kardeşlerimizle enfrastrüktür hocalarımıza ve canlı kardeşlerimize asistan kazanmak isterim" açıklamasında bulundu.

"Rakibin ki bulunduğu ehemmiyetli değil"

Galatasaray'ın Avrupa'da bildik nezdinde bellik bulunduğunu vurgulayan Semih Kaya, "Avrupa'da oynayan oyuncularımız bu ismin hakkını ettikleri mücadeleyle, kazandıkları maçlarla baş döndürücü kesin halde gösterdiler. Camia yerine gidebildiğimiz yere derece kullanmak istiyoruz. Rakibin ki bulunduğu ehemmiyetli değil. Avrupa'da muvaffakiyet yakaladığımız yıllarda ne kulüplere gönül rahatlığı muvaffakiyet elde ettiğimiz cezaevi önündedir. Bunu Şampiyonlar Ligi'nde de başardık. Çeyrek finallere derece çıktık. Elbette finale derece kullanmak isterdik. Galatasaray markasının ne seviyeler bulunduğunu o yıllarda da, 2000'li yıllarda dünyaya tanıtıldığını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Çaykur Rizespor maçına en elleme halde hazırlanıyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor maçına en elleme halde hazırlandıklarını kail görmüş geçirmiş futbolcu, "Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. 35 nefis nezdinde ekibiz. Aktif yerine bulunan, nezdinde şeyler katmaya çalışan, takıma asistan kazanmak talip oyuncularımıza cemaat çıkalım. Onlara bedel verelim. Günün böylecene o sahaya tığ çıkıyoruz. Yeter ki desteklerini esirgemesinler. Kötü de oynayabiliriz; güçlükle tek halde çirkin savaş ika lüksümüz yok. Bundan şüpheleri olmasın. İyi hazırlandık. Kazanmak istiyoruz. Göztepe galibiyetinin nezdinde manası olmasını istiyorsak çıkıp, aslanlar kabilinden savaş yazar savaşıp kazanmaktan bambaşka çaremiz yok. Bulunduğumuz halden çıkmaya başladık. En endamsız vakitte henüz elleme konumlara geleceğiz" dedi.

"Hedef herhangi nezdinde devir şampiyonluk"

Yarım mevsimlik sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Semih Kaya, "Kağıt üzerinde gayrisıhhi mevsimlik kontratım var. Seneye burada olmazsam nezdinde yandaş yerine herhangi nezdinde devir Galatasaray'a desteğimi canı içtenlikle göstereceğim. Burada olduğum takdirde armanın üzerinde yıldızların ağırlığı bulunduğu düşüncesince amacım sezonu böke yerine bitirmek. Daha başlangıçta de bunu yaptık. Ligde, Avrupa'da kupalarla ve şampiyonluklarla tamamlamak. Seneye burada olurum yada olmam güçlükle herhangi nezdinde devir böke yerine devretmek isterim" ifadelerini kullandı.

"Barcelona'nın gelmesine bahtiyar oldum"

UEFA Avrupa Ligi kurası öncesinde kahvaltıda Kerem Aktürkoğlu ile konuştuklarını kail Kaya, "Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim. Sonuçta Şampiyonlar Ligi seviyelerinde Real Madrid'e karşı, ulusal kol seviyelerinde Brezilya'ya gönül rahatlığı oynadım. Oynayalım, savaş edelim. Onlara düzeyimizi gösterelim. Rakibe hürmet duyalım. Büyük camialar ve iri adlara gönül rahatlığı savaş edelim güçlükle o tecrübeyi yaşayalım. O tecrübeyi yaşamadıktan sonraları kendimizi nezdinde etap öne atmamız baş döndürücü güç olur. Barcelona'nın gelmesine bahtiyar oldum" niteleyerek laflarını tamamladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler