USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Salomon Cappadocia Ultra-Trail 2021’in basın toplantısı yapıldı

Türkiye’nin en ikonik bölgelerinden Kapadokya’da, Argeus Travel and Events çeşidinden Salomon’un kişi sponsorluğunda, yedinci kat gerçekleştirilecek Salomon Cappadocia Ultra-Trail 2021, ferda 2 bin 500’ünde sporcunun katılımıyla başlayacak. 

Salomon Cappadocia Ultra-Trail 2021’in basın toplantısı yapıldı
15-10-2021 15:18

64 ülkeden binin üstünde ecnebi sporcunun da parkura çıkacağı kombinezon kapsamında üç değişik konkur yapılacak. 38 km’lik Salomon Cappadocia Short-Trail (CST) ve 63 km’lik Salomon Cappadocia Medium-Trail (CMT) ile baş başa organizasyonun anne yarışı ise 119 km’lik Salomon Cappadocia Ultra-Trail (CUT) olacak.


İLK KEZ TAKIM YARIŞLARI KOŞULACAK


Ayrıca bu sene evvel el Salomon Cappadocia Ultra-Trail kapsamında “Cappadocia Team Games” ismiyle kol yarışları da koşulacak. Bayrak yarışı konseptinde düzenli edilecek bulunan Cappadocia Team Games, gelişigüzel müşterek kol üyesinin 38 km yahut 63 km parkurlarının müşterek bölümünü koşarak, bu coşkuya kuma olmalarına olanak tanıyacak.


Ürgüp ve mekân yerler düşüncesince kestirmece 25 milyon TL’lik hesaplı yardım yaratacak organizasyonun basın toplantısı ve seçkin atlet tanıtımı ise Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Argeus Travel and Events Sahibi Aydın Ayhan Güney, Amer Sports EMEA Bölgesi Genel Müdürü Ceylan Ateş, Salomon Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Atilla Kuduoğlu, müzahir bellik temsilcileri ve iletişim araçları çalışanlarının katılımıyla Yunak Evleri Kapadokya Kaya Otel’de gerçekleştirildi.

İNCİ SEZER BECEL: SALOMON CUT’A EV SAHİPLİĞİ YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ


Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, organizasyonla ait görüşlerini şöyle anlatım etti: “Olağanüstü tabii güzellikleri ve tartışmasız zamanı ile UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde arazi düzlük Kapadokya’da gerçekleşecek bulunan Salomon Cappadocia Ultra-Trail organizasyonuna ev sahipliği yapmanın ve kıymetli sporcularımızı kentimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.


Peribacaları, kayalara oyulmuş iskân yerleri, bariz iklim müzeleri ve aykırı şehirleriyle gelişigüzel sene milyonlarca yerel ve ecnebi turiste ev sahipliği karşılayıcı Nevşehir; gelişigüzel sene turizm, tanıtım, kültürel ve spor kabilinden nice bölgede muhtelif organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır. Organizasyonun gerçekleşeceği gün, yarışın metin müşterek halde tamamlanabilmesi namına hepsi parkurlarda çıkışlı birimlerimiz ile hepsi tedbirler alınacak ve hepsi birimlerimiz konkur sona erene derece müheyya durumda görevlerine bitmeme edeceklerdir. İlimizde gerçekleştirilecek bulunan organizasyonun tedarik etabında yardım sağlayıcı hepsi gurur ve kuruluşlarımıza ve emeği güzeşte her insana teşekkürlerimi sunuyor, yarışmaya eklenmiş bulunan hepsi sporcularımıza başarılar diliyorum.”


MEHMET MARAŞLI: BU ORGANİZASYONUN UZUN YILLAR BÖLGEMİZDE DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM


Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, görüşmede şunları söyledi: “2020 senesinde bozma kılmak durumunda kaldığımız organizasyonumuzu bu sene gine ayrımsız coşku ve atlaya zıplaya yapmak namına Kaymakamlığımız şekilde desteğimizi sürdürerek, bölgemize milyonlarca TL yardım sağlayıcı bu organizasyonu gerçekleştirdikleri düşüncesince Argeus Travel and Events’e, Aydın Ayhan Güney’e ve kadrosuna teşekkürname ediyoruz. Özellikle gezim hareketliliği sağlayacak bu organizasyonun derinlemesine seneler alanımızda bitmeme etmesini diliyorum.”


MEHMET AKTÜRK: SALOMON CUT BÖLGEMİZE VE ÜLKEMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYOR


Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk basın toplantısında şu açıklamaları yaptı: “Dünyanın en flaş organizasyonları arasına giren, gelişigüzel güzeşte sene henüz da büyüyen, bu sene yedincisi gerçekleşen Salomon Cappadocia Ultra-Trail, Ürgüp’ümüz özellikle edinmek nerede ise bölgemize ve ülkemize bedel katmaya bitmeme ediyor. Tüm dünyayı tesiri dibine düzlük pandemi süreci bu tarzda nice sportif ve kültürel organizasyona aksi el etmiştir. Ama az henüz on paralık etkilenmeyen müşterek organizasyonla karşınızdayız. Tüm olumsuzluklara karşın beklenilenin üstünde müşterek istem ile huzur karşıyayız. Elbette bu kıymetli müşterek çalışmanın neticesidir. Bu muvaffakiyet hikâyesinde Ürgüp halkımızın, Belediyemizin ve kurumlarımızın gayretiyle birlikte, Aydın Ayhan Güney Bey ve Argeus Travel and Events çalışanlarının, hevesli ve fedakarca çalışmalarının kararı ile ortaya çıkmıştır. Ürgüp’ümüzde derinlemesine senelerdir daima kıymetli organizasyonlara imzalar atmış, Aydın Ayhan Güney Bey ve kadrosuna şahsım ve Ürgüplü hemşerilerim namına bitmeyen şükranlarımı sunuyorum.”


AYDIN AYHAN GÜNEY: KATILIM SAYISI BEKLENTİLERİMİZİN ÜZERİNE ÇIKTI


Covid-19 salgını ile ait arsıulusal gezi kısıtlamalarına karşın delege rakamlarından aşırı bahtiyar olduklarını tamlayan Aydın Ayhan Güney görüşlerini şöyle anlatım etti: “Covid-19 salgını ve engellemeler dolayısıyla verdiğimiz müşterek salname aranın arkası sıra UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde Kapadokya’da yarışımızı yedinci el gerçekleştirecek olmaktan ekolojik ortam gururluyuz. Bizi gururlandıran müşterek bambaşka vakıa ise delege sayısının yüksekliği oldu. Açıkçası beklentilerimizin hesabına de çıktık. Eğer İtalya kabilinden Uzak Doğu devletleri kabilinden noktalarda karantina uygulamaları olmasaydı delege sayımız 3.000’in üstünde olacaktı. Yarışla ait hepsi hazırlıklarımızı tamamladık ve bundan böyle başlama saatlerini bekliyoruz. Organizasyonumuzun henüz da nefes kesici biçiminde geçmesi namına hepsi Ürgüp halkını Ürgüp Meydanı civarlarındaki başlama noktamıza da bekliyoruz. Sporcuların, sportmen yakınlarının, vazifeli ve gönüllülerin, iletişim araçları çalışanlarının ve semt halkının sağlığını arkalamak namına Covid-19 salgını ile ait hepsi tedbirleri de inceden inceye izleme edeceğiz. Bir el henüz sporculara problemsiz ve dörtköşe müşterek konkur deneyimi sunarak ülkemizi ve sahamızı başarıyla asimilasyon edeceğiz.”

CEYLAN ATEŞ: SALOMON CUT KÜRESEL YARIŞ DÜNYASINDA ÇOK SAYGIN BİR YERE SAHİP


Bünyesinde Salomon ile baş başa dünyaca adlı sanlı spor çul markalarını barındıran ve sektörüne önderlik fail Amer Sports’un EMEA Bölgesi Genel Müdürü Ceylan Ateş ise basın toplantısında şöyle konuştu: “Bu kıymetli kombinezon düşüncesince müşterek el henüz Kapadokya’da olduğumuz düşüncesince aşırı mutluyuz. Salomon Cappadocia Ultra Trail, toptan koşun dünyasında aşırı hatırlı müşterek yere sahip. Bu nedenle Amer Sports markalarından Salomon ile baş başa kişi sponsorluğumuzun sürmesinden ekolojik ortam aşırı mutluyuz. Ayrıca bu sene da Salomon Koşu Takımı’ndan seçkin ecnebi sporcular desteğimizle Kapadokya’da olacaklar. Salomon Cappadocia Ultra Trail ile baş başa Türkiye düşüncesince yarattığımız değerden aşırı mutluyuz. Sponsorluk anlaşmamızı doğacak 5 yılı kapsayacak halde henüz da uzattık. Ultra-Trail World Tour yarışlarından birisi bulunan organizasyonumuzun geldiği noktadan da aşırı mutluyuz. Bu organizasyonla ait hayallerimizi de gelişigüzel güzeşte sene büyütüyoruz. Bu doğrultuda 2021 senesinde da hepsi gücümüzle sahada olacağız. Yarışlara katılacak sporculara şimdiden başarılar diliyoruz.”

ATİLLA KUDUOĞLU: SALOMON OLARAK İSİM SPONSORLUĞUNU 5 YIL DAHA UZATMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ


Salomon Türkiye Genel Müdürü Atilla Kuduoğlu iletişim araçları çalışanları ile şu detayları paylaştı: “Salomon Türkiye ile Argeus Travel & Events iş birliğinin beşinci yılını yaşıyoruz. Yarattığımız sinerjiden ve türkiye düşüncesince oluşturduğumuz ek değerden aşırı mutluyuz. Ayrıca Salomon Türkiye şekilde bu organizasyona 5 sene henüz kişi sponsoru olmaya bitmeme edecek ve iş birliğimizi toplamda 10 yıla taşıyacağız. Bunun düşüncesince de iri müşterek motivasyona sahibiz. Çünkü kişi sponsorluğumuza, markamıza yardım ölçü bakışından aşırı ülkemize düşüncesince bedel yaratış perspektifinden bakıyoruz. İş birliğimizin yaşama geçmesinde yardımı bulunan her insana müşterek el henüz teşekkürname ediyoruz.”


Corendon Airlines Pazarlama ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Gökçe Uzun, Salomon Cappadocia Ultra Trail organizasyonunun müşterek parçası oldukları düşüncesince aşırı bahtiyar olduklarını ve bu iş birliğinin derinlemesine seneler sürmesini dilediklerini belirtirken parkura çıkma hepsi sporculara da başarılar diledi.


Touristica Kültür Turları Müdürü Burak Özdemir ise Salomon Cappadocia Ultra Trail’in gezim sektörümüz düşüncesince iri müşterek bedel yarattığını ve böylesine müşterek organizasyona sponsorluk desteği verdikleri düşüncesince aşırı bahtiyar olduklarını belirtti. Özdemir, bu yüz etkinliklere sponsorluk destekleri vermeye bitmeme ederek hem turizmin bununla beraber sporun gelişimine yardım sağlamaya bitmeme edeceklerini de vurguladı.


Salomon Cappadocia Ultra Trail 2021, Ultra-Trail World Tour TV ve YouTube’dan çalışkan yayınlanacak. Salomon Cappadocia Ultra-Trail düşüncesince bu sene müşterek prensip de imza atılacak. Organizasyon, evvel el Ultra-Trail World Tour TV’den çalışkan yayınlanacak ve arzulayan herkes, sayısal ortamda yarışı parasız izleyebilecek.


ELİT ATLET SAYISI ARTTI


Salomon Cappadocia Ultra Trail, 2021 senesinde seçkin atlet katılımıyla da ayırt yaratacak. Dünyanın en ağır parkurlarından birisi bulunan UTMB’de umumi tasnif üçüncüsü bulunan Salomon atleti Fransız Mathieu Blanchard, gine ayrımsız yarışta umumi tasnif dokuzuncusu bulunan İsviçreli Diego Pazos, Belçika Milli Takımı’ndan Manuella Soccol, 2021 Mozart 100 yarışı birincisi Fedrik Vancraeynest, UTMB’de sandalye gören yegâne Türk sportmen bulunan Kemal Kukul, ulusal atletimiz Meryem Kılınç Gündoğdu ve gine Salomon Türkiye takımından Mehmet Soytürk kabilinden atletler, izlek koşusu dalının Şampiyonlar Ligi şekilde addedilen Ultra-Trail World Tour düşüncesince şampiyonluk puanı alabilmek namına Kapadokya’da olacak.

İLK KEZ ADIM ADIM İLE İŞ BİRLİĞİ


Türkiye’de atletizmin gelişimi ve kıray sporcuların ultra maratonlara yönelmesi düşüncesince kıymetli müşterek ortam durumuna mevrut Salomon Cappadocia Ultra-Trail, 2021 yılından itibaren selamet ardında de koşulacak. Adım Adım ile iş birliğini yaşama nâkil izlek koşusu yarışı, bu sayede evvel el sporcuların Adım Adım ile baş başa koşmasını ve STK’ların projeleri düşüncesince hediye toplanmasını sağlayacak. Salomon Cappadocia Ultra-Trail’de Adım Adım ile baş başa toplanacak bağışlar, STK’ların sosyal bedel yaratıcı planlar düşüncesince eşme yaratılmasını sağlayacak. Bağış süreci, 1 Kasım 2021’e derece bitmeme edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler